در خصوص فایل های دوره

فرنوش معین

کاربر ویژه
سلام وعرض ادب
خدا قوت خدمت استاد آرام عزیزم و کلیه پرسنل زحمتکش مجموعه
استاد مشکل من این هست که فایل های دوره که داخل کانال تلگرام میگذارید رو نمیشه دانلود کرد و بدتر از اون اینکه وقتی هم دانلود میکنیم بعداز یه مدتی پاک میشه فرضا اگه آدمک رو چند روز گوش ندم بعد از چند روز مجدد بایددانلودش کنم . یعنی گذشته از اینکه هربار که میخوام گوش کنم از حجم نتم کم میشه ضمن اینکه قاعدتا زمان انجام تکنیک باید گوشی خاموش باشه اما نمیشه باید دوباره دانلود کنیم تا بتونیم گوش بدیم. متوجه هستم که به خاطر امنیت فایل ها اجازه ذخیره کردن شون رو نداریم ولی یه مشکل دیگه هم که هست اینه که چون نمیتونیم ذخیره کنیم هربار که یه تکنیک رو میخواهیم بایدکل کانال و بگردیم مخصوصا چند جلسه که بگذره و تعداد تکنیک ها زیاد بشه مثلا شما فرض کن ما برسیم جلسه آخر و بخواهیم آدمک رو انجام بدیم باید کل کانال و تا اول بیاییم. توروخدا یه فکری برای این موارد بکنید
ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم معین عزیز
کاملا صحیح می‌فرمایید و با مشکلاتی که در پیش هست آشنا هستیم.
قبلاً همه فایل‌ها بدون حفاظت شده در اختیار افراد قرار می‌گرفت که متاسفانه مشکلاتی ایجاد شد که مجبور شدیم که محافظت‌هایی را برای فایل‌ها قرار بدهیم.
معمولا زمانی که فایل‌ها یک بار دانلود شوند نیازی به دانلود مجدد ندارم و می‌توانید چندین بار از آن استفاده کنید.

محمود قنوتی

کاربر ویژه
استاد گرامی با عرض ادب و احترام . جدیدا تلگرام هربار که دانلود می کنی بعد از مدتی دوباره پاک می شود و باید دانلود کنیم طبق صحبت دوستم درست می گویند و با توجه به فیلتر شکن که گاهی کار می کنه گاهی نه . خلاصه مشکل داریم . کمک کنید تو این زمینه مشکل ما حل شود.بخدا قسم من توی این زمینه استرس و دلشوره گرفتم . استاد اگر کسی این فایل ها را دراختیار دیگران قرار بده. کارما نیز پرداخت می کند . لطفا کمک کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای قنوتی عزیز
بله فایل‌ها را نمی‌توانید ذخیره کنید ولی می‌توانید از آنها استفاده کنید.
البته در نظر داشته باشید که همه چیزهایی که شما لازم دارید در انلان به شما آموزش داده می‌شود و فایل‌هایی که در اختیار شما قرار داده می‌شود که ببینید برای کمک آموزشی هست و هیچ ارتباطی به انجام دادن شما ندارد.
فایل‌ها حفاظت شده هستم و امکان ذخیره شدن ندارند

فرنوش معین

کاربر ویژه
درود بر خانم معین عزیز
کاملا صحیح می‌فرمایید و با مشکلاتی که در پیش هست آشنا هستیم.
قبلاً همه فایل‌ها بدون حفاظت شده در اختیار افراد قرار می‌گرفت که متاسفانه مشکلاتی ایجاد شد که مجبور شدیم که محافظت‌هایی را برای فایل‌ها قرار بدهیم.
معمولا زمانی که فایل‌ها یک بار دانلود شوند نیازی به دانلود مجدد ندارم و می‌توانید چندین بار از آن استفاده کنید.
درود بر شما
من متوجه صحبت شما هستم و کاملا درست میفرمائید هستن کسانی که حتی فایل ها رو تو پیج هاشون به فروش میگذارن ولی موضوع اینه که ما که دوره رو شرکت کردیم و هزینه پرداخت کردیم که باید به راحتی به فایلها دسترسی داشته باشیم. نه متاسفانه اگر یک فایل چند روز استفاده نشه مجدد باید دانلود بشه من بارها بااین مشکل روبرو شدم حتی با اینکه اصلا هم کش تلگرام و پاک نکردم ولی نیاز به دانلود داره. ممنون میشم اگه یه راهکاری برای این مشکل پیدا کنید

فرنوش معین

کاربر ویژه
درود بر آقای قنوتی عزیز
بله فایل‌ها را نمی‌توانید ذخیره کنید ولی می‌توانید از آنها استفاده کنید.
البته در نظر داشته باشید که همه چیزهایی که شما لازم دارید در انلان به شما آموزش داده می‌شود و فایل‌هایی که در اختیار شما قرار داده می‌شود که ببینید برای کمک آموزشی هست و هیچ ارتباطی به انجام دادن شما ندارد.
فایل‌ها حفاظت شده هستم و امکان ذخیره شدن ندارند
سلام و عرض ادب
منظور از دوستان و خود بنده فایل های کلاس نیست بلکه تکنیک ها و مدیتیشن ها هست که باتوجه به اینکه در دوره شرکت کردیم قاعدتا باید همیشه اونها رو در اختیار داشته باشیم
ممنونم

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام
استاد بنده نیز با مشکل دوستان مواجه هستم و با وجود اینکه از پروکسی استفاده میکنم باز هم شرایط همین‌گونه است ، تقریبا هر یک روز در میان حجم عظیمی از فایلها را ذخیره میکنم .
آیا امکان اشتراک گذاری فایلها در اسپات پلیر وجود دارد ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که قبلاً هم خدمت دوستان عزیز توضیح داده بودم امکان اینکه بتوانیم فایل‌ها بدون حفاظت در کانال بگذاریم نداریم
از این بابت بسیار متاسف هستیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا