دعا

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام استاد من تکنیک دعا رو یکبار برای مادرم یکبار برای پدرم و بار دیگه برای برادرم انجام دادم ، زمانی که برای برادرم انجام میدادم به شدت به گریه و هق هق افتادم تکنیک تمام شد ولی من تا دقایقی بعد همچنان گریه میکردم خیلی اذیت شدم نمیدونم این تکنیک رو یکبار دیگه برای برادرم انجام بدم یا نه ؟ این گریه ها به چه معناست ؟ آیا مشکل از درون منه یا اون به دعای من نیاز داره ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بعضی موقع‌ها به ارتباطاتمون به اتفاقاتی که افتاده به مرور زمان به گذشت زمان شرایط زندگی اون‌ها فکر می‌کنیم و ممکن هست این احساسات بروز ده
زمانی که حالتون بهتر بود دوباره انجام بدید

سامره حیدری

کاربر ویژه
بله استاد دوباره برای برادرم دعا می کنم ، استاد مدیتیشن دو قلب رو می تونم واسه خانواوه برادرم انجام بدم ؟ یعنی کل خونه و اعضای خانواده برادرم رو تو نقطه ای از کره زمین در نظر بگیرم ؟

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام استاد گفته بودم من از مدیتیشن دو قلب دستاوردهایی داشتم ، یکی از مهمترین دستاورد بعداز اینکه مجرای صلح و آرامش و دوستی الهی شدم برای کل زمین و سرزمین و خانواده ام ، امسال شب یلدا برخلاف سالهای قبل همه خواهر برادرام خونه پدری جمع شدیم خوش و خرم ، دقیقا همونی که تو مدیتیشن دو قلب از خدا خواسته بودم 🥰

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا