دعا

لیلا آرام

کاربر ویژه
سِلام خدمت استاد عزیزم
من دو سال پیش به خاطردارویی که دکترم تجویز کرد وخیلی بهم اطمینان داد که حالم بهتر میَشه ولی متاسفانه بدتر شدم وپاهام کلا از کار افتاد الان اون دکتر رو مقصر میدونم واصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم واین حس تنفر منو آزار میده ونمیتونم خودمو راض ی کنم که برای این دکتر دعا کنم یا اونو خنده دار کنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله بعضی از مواقع بی‌احتیاطی افراد یا بی‌تجربگی یا حتی نبودن علم در برخی از مسائل می‌تواند باعث آسیب‌های جدی به افراد شود که یک نمونه برای شما اتفاق افتاده است
دعا کردن برای آن پزشک هم ممکن است خیلی سخت باشد ولی حقیقت امر این هست که ممکن است آن پزشک بد شما را نخواسته و دقیقاً خواسته به شما کمک کند ولی نتوانسته به شما کمک کند.
اشتباهاتی او انجام داده است که قابل جبران نیست.
ولی چاره کار چیست
من نمی‌خواهم پزشک را دعا کنید می‌خواهم بر روی راه حل‌ها متمرکز شوید روش‌هایی که شاید بتواند به شما کمک کند و شما را از این وضعیت بیرون بیاورد
پس به جای اینکه ذهنت را متوجه اتفاقایی بکنی که در گذشته افتاده است ذهنت را متوجه اتفاقاتی بکن که می‌تواند در آینده برایت بیفتد
اینطور هم امید به آینده پیدا می‌کنید و دنبال راه حل‌های جدید می‌گردیم و هم عصابت خورد نمی‌شود و خودخوری نمی‌کنی.
روی راه رفتن در ذهنت کار کن هیچ آسیبی به تو وارد نمی‌کند و احتمال اینکه تو باره بتوانی حرکت کنی بسیار زیاد است
از تکنیک سلامتی و از تکنیک آهنربا و تکنیک انرژی درمانی حتماً استفاده کن
روزهای خوبی در انتظار توست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا