دفع غیر ارگانیک با تخم مرغ

مهدی قادری

کاربر ویژه
با سلام و درود خدمت عزیزان
یکی از بستگان نزدیکم چند سالیست که حملات پانیک به ایشون دست میده که طی دو سال گذشته با اسکن هایی که میکردم حضور غیر ارگانیک رو متوجه میشدم ولی کاری نمیتونستم بکنم (حتی بارها با سرکه قلیاب پاکسازی کردن ولی موقتی بود )
تا اینکه تکنیک پاسازی روانی رو که استاد یاد دادن، چند باری روی نامبرده انجام دادم و دیدم که موجودات جاشون رو روی بدن بیمار تغییر دادن که اندازه آنها حدود یک متر و یا بزرگتر بود
بعد از پاکسازی با کریستال رفتم سراغ تخم مرغ و طی دو روز با فاصله ، اون رو انجام دادم که در روز دوم با 5تخم مرغ چند غیر ارگانیک از بدن بیمار جدا شد و از طریق تخم مرغ ها ، دفع شدند
جالب بود که بیمار خودش هم کنده شدن و دفع اونها رو متوجه میشد و الان خیلی سبک شده و کلی دعاگوی جناب دکتر آرام بوده
منم از طرف خودم و تمام هم کلاسی های محترم از آقای دکتر سپاسگزار و قدردان آموزش هاشون هستم

یکی از بستگان نزدیکم چند سالیست که حملات پانیک به ایشون دست میده که طی دو سال گذشته با اسکن هایی که میکردم حضور غیر ارگانیک رو متوجه میشدم ولی کاری نمیتونستم بکنم (حتی بارها با سرکه قلیاب پاکسازی کردن ولی موقتی بود )
تا اینکه تکنیک پاسازی روانی رو که استاد یاد دادن، چند باری روی نامبرده انجام دادم و دیدم که موجودات جاشون رو روی بدن بیمار تغییر دادن که اندازه آنها حدود یک متر و یا بزرگتر بود
بعد از پاکسازی با کریستال رفتم سراغ تخم مرغ و طی دو روز با فاصله ، اون رو انجام دادم که در روز دوم با 5تخم مرغ چند غیر ارگانیک از بدن بیمار جدا شد و از طریق تخم مرغ ها ، دفع شدند
جالب بود که بیمار خودش هم کنده شدن و دفع اونها رو متوجه میشد و الان خیلی سبک شده و کلی دعاگوی جناب دکتر آرام بوده
منم از طرف خودم و تمام هم کلاسی های محترم از آقای دکتر سپاسگزار و قدردان آموزش هاشون هستم
سلام جناب آقای قادری
این موفقیت رو به شما تبریک می گویم وامیدوارم همیشه در درمانهاتون موفق باشید ان شاءالله.
سوالی که داشتم.شما چه طور اندازه رو حس کردید واین عیر ارگانیک بزرگ در کجا قرار داشت؟سپاس از پاسخگویی شما.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام جناب آقای قادری
این موفقیت رو به شما تبریک می گویم وامیدوارم همیشه در درمانهاتون موفق باشید ان شاءالله.
سوالی که داشتم.شما چه طور اندازه رو حس کردید واین عیر ارگانیک بزرگ در کجا قرار داشت؟سپاس از پاسخگویی شما.
اندازه غیر ارگانیک‌ها شبیه اسکن کردن چاکراها هست فقط باید به آنها فکر کنیم تا آنها را بتوانید زیر دستتان احساس کنید
غیر ارگانیک‌ها می‌توانند در چاکراها یا در هاله انرژی اشند که معمولاً غیر ارگانیک‌های بزرگ در هاله انرژی هستند

اندازه غیر ارگانیک‌ها شبیه اسکن کردن چاکراها هست فقط باید به آنها فکر کنیم تا آنها را بتوانید زیر دستتان احساس کنید
غیر ارگانیک‌ها می‌توانند در چاکراها یا در هاله انرژی اشند که معمولاً غیر ارگانیک‌های بزرگ در هاله انرژی هستند
سلام خدمت استاد عزیز و گرانقدر وبا سخاوتم
استاد سپاس از وقتی که برای پاسخگویی به سوالم گداشتید.چون اقای قادری گفتند که انازش حدود یکمتر بود خواستم بدونم چطور یکمتر رو متوجه شدند؟منطورم اینه چطور با لمس کردن اندازش رو درک کردن؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد سپاس از وقتی که برای پاسخگویی به سوالم گداشتید.چون اقای قادری گفتند که انازش حدود یکمتر بود خواستم بدونم چطور یکمتر رو متوجه شدند؟منطورم اینه چطور با لمس کردن اندازش رو درک کردن؟
همونطور که اندازه چاکراها را می‌توانید در بین دو دستتان احساس کنید اندازه هر انرژی دیگر یا غیر ارگانیک را نیز می‌توانید بین دو دستتان احساس کنید

سلام یعنی دو سال پیش دوره رو آموخته بودید؟ روان درمانی مونده بود؟ پشت سر هم انحام ندادید؟

مهدی قادری

کاربر ویژه
سلام یعنی دو سال پیش دوره رو آموخته بودید؟ روان درمانی مونده بود؟ پشت سر هم انحام ندادید؟

سلام و درود خیر ، دوره پرانیک رو که در حال گذروندن هستم ولی قبلا دوره های هیپنو ، ریکی تبتی و هولیفایر و استادی ریکی رو گذروندم بخاطر همین کار درمان انجام میدادم و اسکن هام هم خوب بوده و هست . به همین جهت همیشه این موجودات رو تو اسکن ها حس میکردم ولی کارهایی که میکردم موقتی بودن و برمیگشتن نمیدونستم چطور میشه از شون خلاص شد و این تکنیک تخم مرغ برام جالب بود چون دقیقا میدیدم که از بدن بیمار دارن کنده میشن و الان هم دو جلسه با کریستال برای شخصی انجام دادم معجزه اون رو دیدم
متاسفانه باید بگم که خیلی ها آلوده گی از این بابت دارن و این نوع درمان واقعا میتونه شفا بخش باشه چون علم پزشکی حتی نمیتونه این موارد رو تشخیص بده
ببخشید طولانی شد
ولی این مورد رو هم ذکر کنم در بسیاری از بیماری های پانیک که علم میگه درمان نداره ، ولی من این برداشت رو دارم که فشار غیر ارگانیک ها باعث میشن که چاکراهای قلب و خورشیدی ، جنسی و قاعده ای در گیر بشن و این کریستال درمانی خیلی کمک کننده هست

مهدی قادری

کاربر ویژه

سلام و درود برسر کار خانم نصیری
طبق فرمایشات استاد فقط خواستم حاشیه کوچیکی بزنم و اینکه
دست من تو اسکن ها خیلی حساس شده و وقتی این موجودات رو پیدا میکنم ، میتونم بین دو تا دست هام یا یک دست (از یک طرف بیمار و یه طرف اون موجود)
اون غیر ارگانیک رو حس کنم که بعضا مثل یه توپ بیضی هست که به یک سمت بدن میچسبند و برخی مواقع هم جاشون تغییر میکنه

متاسفانه باید بگم که خیلی ها آلوده گی از این بابت دارن و این نوع درمان واقعا میتونه شفا بخش باشه چون علم پزشکی حتی نمیتونه این موارد رو تشخیص بده
ببخشید طولانی شد
ولی این مورد رو هم ذکر کنم در بسیاری از بیماری های پانیک که علم میگه درمان نداره ، ولی من این برداشت رو دارم که فشار غیر ارگانیک ها باعث میشن که چاکراهای قلب و خورشیدی ، جنسی و قاعده ای در گیر بشن و این کریستال درمانی خیلی کمک کننده هست
درسته واقعا همینه
تبریک میگم
موفق باشید

فاطمه حسنی

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر میشه درمورد تخم مرغ بگید ک چجوری دور شدن ؟تکنبک تخم مرغ رو میشه بگید ممنونم

مهدی قادری

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر میشه درمورد تخم مرغ بگید ک چجوری دور شدن ؟تکنبک تخم مرغ رو میشه بگید ممنونم
سلام و درود
تخم مرغ غیر ارگانیک رو درو نمیکنه ، بلکه جذب میکنه و بعلت نوع مواد غذایی و لذیذ بودنش ، غیر ارگانیک میره داخل اون و از بدن بیمار جدا میشه و بخاطر همین بلافاصله باید ببریم و بندازیم دور تا غیر ارگانیک هم از اون محل فاصله بگیره
روش استفاده ش هم طبق فرمایشات استاد در ناحیه که اسکن ، و موجود رو حس کردیم تخم مرغ رو آروم و برخلاف عقربه ساعت میچرخونیم و اراده میکنیم اون موجود بره داخل تخم مرغ حدود 5 دقیقه هم این کار رو انجام میدیم

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
د
رودبرجناب قادری عزیز،کارتون عالیه احسنت بشما. حضوری برای بیمارانجام دادین یا ازراه دور؟

مهدی قادری

کاربر ویژه
سلام و درود برجناب شیرزادی گرامی
حضوری بود
غیر حضوری من نمیتونم این تشخیص رو بدم ولی حضوری کاملا هر نوع غیر ارگانیک رو متوجه میشم
و فکر میکنم فقط حضوری میشه این غیر ارگانیک ها رو دفع یا زندانی کرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود برجناب شیرزادی گرامی
حضوری بود
غیر حضوری من نمیتونم این تشخیص رو بدم ولی حضوری کاملا هر نوع غیر ارگانیک رو متوجه میشم
و فکر میکنم فقط حضوری میشه این غیر ارگانیک ها رو دفع یا زندانی کرد
بله بهتر هست که حضوری این غیر ارگانیک‌ها را از فرد بگیرید و زندانی کنید یا تکنیک تخم مرغ را انجام دهید
غیر حضوری باعث می‌شود که محیطتان آلوده شود و احتمال آلوده شدن محیط افزایش پیدا می‌کند

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
بله بهتر هست که حضوری این غیر ارگانیک‌ها را از فرد بگیرید و زندانی کنید یا تکنیک تخم مرغ را انجام دهید
غیر حضوری باعث می‌شود که محیطتان آلوده شود و احتمال آلوده شدن محیط افزایش پیدا می‌کند
درودبراستاد ارجمندم ودوست خوبم جناب قادری عزیز، استادمن ازراه دور غیرارگانیکهارو خیلی خوب اسکن میکنم ولی بابنفش الگتریکی چندین جلسه ضعیفشون میکنم ووقتی حس کردم کوچک وضعیف شدن بیرون میکشم که بیمار اذیت نشه اماتابحال پیش نیامده ازنزدیک باتخم مرغ غیرارگانیکهاروبه دام بکشم. بادرود ⚘️🌷🌷

مهدی قادری

کاربر ویژه
درودبراستاد ارجمندم ودوست خوبم جناب قادری عزیز، استادمن ازراه دور غیرارگانیکهارو خیلی خوب اسکن میکنم ولی بابنفش الگتریکی چندین جلسه ضعیفشون میکنم ووقتی حس کردم کوچک وضعیف شدن بیرون میکشم که بیمار اذیت نشه اماتابحال پیش نیامده ازنزدیک باتخم مرغ غیرارگانیکهاروبه دام بکشم. بادرود ⚘️🌷🌷
درود بر جناب شیرزادی عزیز
خیلی هم عالی و برام جالب بود و استفاده کردم
راهی برام باز شد برای اسکن از راه دور
سپاسگزارم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا