دلتنگی آزاردهنده

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
سلام. تقریبا ۱۰ ماهه نسبت به شخصی بدون هیچ شناخت خاصی احساس دلتنگی میکنم و همش دارم وسوسه میشم بهش پیام بدم! چندبار هم تسلیم این حس شدم ولی نتیجه ای جز کوچیک شدن خودم نداشته با این حال مقاومت در برابرش خیلییی سخت بود.
با تمرین های عزت نفس و دوست داشتن خود، اراده ام در برابرش خیلی خیلی قوی تر شده بود ولی همچنان فشار روانیش روم بود.
دیشب بعد آموزش روان درمانی، روش کار کردم و ازش خلاص شدمممم 😍 باورم نمیشه بعد از این همه مدت در عرض ۵ دقیقه پرید 😂😂

مریم کریمائی

کاربر ویژه
سلام محدثه
سلام. تقریبا ۱۰ ماهه نسبت به شخصی بدون هیچ شناخت خاصی احساس دلتنگی میکنم و همش دارم وسوسه میشم بهش پیام بدم! چندبار هم تسلیم این حس شدم ولی نتیجه ای جز کوچیک شدن خودم نداشته با این حال مقاومت در برابرش خیلییی سخت بود.
با تمرین های عزت نفس و دوست داشتن خود، اراده ام در برابرش خیلی خیلی قوی تر شده بود ولی همچنان فشار روانیش روم بود.
دیشب بعد آموزش روان درمانی، روش کار کردم و ازش خلاص شدمممم 😍 باورم نمیشه بعد از این همه مدت در عرض ۵ دقیقه پرید 😂😂
؛میشه توضیح بدی که چه کارهایی انجام دادی. من وقتی میخوام با انرژی کار کنم دست و پامو گم میکنم و نمیدونم باید اول از کجا شروع کنم

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
سلام محدثه

؛میشه توضیح بدی که چه کارهایی انجام دادی. من وقتی میخوام با انرژی کار کنم دست و پامو گم میکنم و نمیدونم باید اول از کجا شروع کنم
من وقتی استاد درس میدن مرحله به مرحله یادداشت میکنم بعد چند بار که از رو نوشته تمرین میکنم یادم میمونه، این کار رو بکنی دیگه گیج نمیشی. مثلا نوشته هام از جلسه دیشب اینطوریه:
اسکن

پاکسازی
:
۱. پاکسازی عمومی
۲. پاکسازی ماهیت فکری از چاکرا
۳. پاکسازی پرده چاکرا

انرژی دادن:
۱. ترمیم پرده چاکرا
۲. پر کردن فاصله پرده چاکرا تا دهانه چاکرا از انرژی

تثبیت

درباره رنگ:
همه مراحل: بنفش ۳۰٪
مرحله تثبیت: آبی روشن ۵٪

امیدوارم خطایی توش نباشه 😅

hashemi

ناظم انجمن
باریکلا💪💪💪🥰

hashemi

ناظم انجمن
سلام محدثه

مریم عزیز
یه درمان انتخاب کن
مثل استرس
و روی خودت درمان کن
اینطوری
چون مراجع خودتی
بدون نگرانی درمان می‌کنی.
روش محدثه برای یادگیری و اجرا عالیه

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
من وقتی استاد درس میدن مرحله به مرحله یادداشت میکنم بعد چند بار که از رو نوشته تمرین میکنم یادم میمونه، این کار رو بکنی دیگه گیج نمیشی. مثلا نوشته هام از جلسه دیشب اینطوریه:
اسکن

پاکسازی
:
۱. پاکسازی عمومی
۲. پاکسازی ماهیت فکری از چاکرا
۳. پاکسازی پرده چاکرا

انرژی دادن:
۱. ترمیم پرده چاکرا
۲. پر کردن فاصله پرده چاکرا تا دهانه چاکرا از انرژی

تثبیت

درباره رنگ:
همه مراحل: بنفش ۳۰٪
مرحله تثبیت: آبی روشن ۵٪

امیدوارم خطایی توش نباشه 😅
موقع پاکسازی به چه ماهیتی فکر کردین؟

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
موقع پاکسازی به چه ماهیتی فکر کردین؟
اسم خاصی نمیتونم براش بذارم درواقع به احساسی که در اون لحظه داشتم فکر کردم که اگه بخوام توصیفش کنم شبیه یه نیاز خیلی شدید به حرف زدن با اون بود.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام محدثه

اگه از ابتدای دوره به ترتیب کارهایی که بهتون گفته بودیم را انجام داده بودید کاملاً باید تسلط داشته باشید
جای نگرانی نیست بهترین روشی که می‌تونی روی تکنیک‌ها تسلط پیدا بکنید اینه که تمرین کنید
اگر نتیجه نگیرید تجربه‌تون زیاد می‌شه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا