دندان درد

مریم برهانی

کاربر ویژه
سلام مادرم دوروز بود ک دندان درد شدیدی داشت که به چشم و گوشش هم درد انتقال پیدا کرده بود من نزدیک به یک ساعت فقط جارو کردن موضعی رو در دندان چشم و گوش انجام دادم یعنی ۷۰۰ بار جاروی موضعی همان که پنج بار جارو بار ششم میریختم توواتش سبز .بعد مادرم گفت دردم کاملا برطرف شده و هاله درونی اش رو هم ک اسکن کردم اولش انباشتگی زیادی توو سمتی ک درد داشت حس کردم و بعد از یکساعت ک دوباره اسکن کردم انباشتگی برطرف شده بود .و دراخر هم کاملا دستامو تکوندم و اتش سبز رو خاموش کردم.یک نفس انرژی دادم با رنگ ابی کمرنگ تثبیت کردم و دستامو تکوندم و الان کاملا خوبه و میگه دردی ندارم .من یه کار جدید هم کردم بجای جارو کردن با یک دست ،جلوی مادرم نشسته بودم دوطرف خودم اتش سبز روشن کردم و دستامو به حالت ضربدری و جارو کردن هاله درونی رو پاک میکردم و به دوطرف ک اتیش سبز داشتم میریختم و سرعتم و قوتش بیشتر شد و زودتر خوب شد و هاله سریع تر پاک میشد چون با دوتا دست کثیفیارو به دو طرف ک اتیش داشتم میریختم .و اینکه در همین حین هم تاج سر پیشونی اجنا شقیقه گلو چشم پیشانی چانه و دوطرف سر و صورت رو هم پاکسازی میکردم و الان کاملا خوب شده .فقط میگه یه درد خیلللی ریزی تووی گوشم هنوز دارم ولی نسبت به یکساعت پیش ۹۰ درصد خوب شده و ارومه درد.

سلام من خواستم تجربه خودموبگم حدودیکسال ونیم هرچی دندان دردمیشم دندان مربوطه رو پاکسازی مبکنم وانرژی ابی بهش میدم وبهش،دستورمیدم داندانم روتسکین بده وتمام عفونتهاوالودگی روازبین ببره ،وچنددقیقه بعددندانم آروم میشه وتاچندماه ارومه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا