مریم برهانی
کاربر ویژه
سلام مادرم دوروز بود ک دندان درد شدیدی داشت که به چشم و گوشش هم درد انتقال پیدا کرده بود من نزدیک به یک ساعت فقط جارو کردن موضعی رو در دندان چشم و گوش انجام دادم یعنی ۷۰۰ بار جاروی موضعی همان که پنج بار جارو بار ششم میریختم توواتش سبز .بعد مادرم گفت دردم کاملا برطرف شده و هاله درونی اش رو هم ک اسکن کردم اولش انباشتگی زیادی توو سمتی ک درد داشت حس کردم و بعد از یکساعت ک دوباره اسکن کردم انباشتگی برطرف شده بود .و دراخر هم کاملا دستامو تکوندم و اتش سبز رو خاموش کردم.یک نفس انرژی دادم با رنگ ابی کمرنگ تثبیت کردم و دستامو تکوندم و الان کاملا خوبه و میگه دردی ندارم .من یه کار جدید هم کردم بجای جارو کردن با یک دست ،جلوی مادرم نشسته بودم دوطرف خودم اتش سبز روشن کردم و دستامو به حالت ضربدری و جارو کردن هاله درونی رو پاک میکردم و به دوطرف ک اتیش سبز داشتم میریختم و سرعتم و قوتش بیشتر شد و زودتر خوب شد و هاله سریع تر پاک میشد چون با دوتا دست کثیفیارو به دو طرف ک اتیش داشتم میریختم .و اینکه در همین حین هم تاج سر پیشونی اجنا شقیقه گلو چشم پیشانی چانه و دوطرف سر و صورت رو هم پاکسازی میکردم و الان کاملا خوب شده .فقط میگه یه درد خیلللی ریزی تووی گوشم هنوز دارم ولی نسبت به یکساعت پیش ۹۰ درصد خوب شده و ارومه درد.