دوره انرژى درمانى

فرشته پازكى

کاربر ویژه
با عرض سلام خدمت استاد آرام عزيز، استاد نازنين دوره انرژى درمانى شما فقط يك دوره انرژى درمانى نيست اين كلاس يك دوره خودشناسى، خودسازى و كمك به همنوع است، من در دوره شما مهربانى ، بى قضاوت بودن و عشق به هر چيز و هر كس رو تجربه كردم، من خيلى از دوره ها رو تجربه كردم اما دوره شما باعث شد كه دوباره خودم و بازنگرى كنم و متوجه شدم كه همه چيز و هر اتفاق در زندگى من فقط و فقط مربوط به من است و اگر ميخواهم كه اتفاقات عالى در زندگي من بيفته بايد در ابتدا خودم رو اصلاح كنم من از اينكه در دوره شما شركت كردم بينهايت خوشحالم و اين دوره براى تمام عمر كافى است چون هم به خودم كمك ميكنم و هم ميتوانم به ديگران كمك كنم و با انجام تمرينات اتفاقات غير منتظره اى در زندگيم به آسانى رخ داد كه هيچ وقت فكرش رو هم نميكردم از شما بينهايت سپاسگزارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم پازوکی عزیز
بسیار خوشحالم که این دوره ما توانسته به شما کمک کند و از اینکه من بتوانم گره‌ای را از هموطنان و همنوعان خود باز کنم بسیار به خود می‌بالم
از صمیم قلب بهترین‌ها رو برای شما آرزو می‌کنم و امیدوارم که بهترین‌ها را برای خودتان رقم بزنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا