دوست داشتن بدن

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام استادوعرض خسته نباشید،من بعدچندماه تاخیر،،به تازگی تکنیکهارابه همراه‌ گوش کردن به تمام ویس های آنلاین وحضوری شروع کردم ولی چون ایندفعه دقیق وباطمانینه به ویسهای کلاس گوش کردم ومیدم،،خیلی چیزهارامتوجه شدم..ویک سری سوالات برام پیش اومده..یکی اینکه،دردوست داشتن بدن،وقتی تکنیک انجام میشه وازاندامها معذرت میخواهیم،ومیگیم مناببخش مثلامثل پاها،،که میگیم اگه باکارزیادوایستادن زیاداونا رااذیت کردیم معذرت میخوایم..یعنی قراره بعددوست داشتن ومعذرت خواهی دیگه ازاونا کار زیادنکشیم..یعنی بایدعمل کنیم به حرفمون ؟وکارنکشیم ازشون بااین همه کار؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله نباید به اون‌ها فشار زیاد بیاوریم نه اینکه از اون‌ها کار نکشیم
مثلاً خیلی طولانی روی پا نایستیم یا به معده‌مان با غذاهای خیلی سنگین فشار نیاوریم
باید از اندام‌هامون درست و متعادل استفاده کنیم

شهین رحمانی

کاربر ویژه
تشکر..من هنوزهم به اون چیزی که میخوام وشمامیخواهیدنرسیدم..ولی از اول شروع کردم باعشق وتمرکز..سوالاتی برام پیش اومده که بامزاحمت ازشما به مرور انجام میدم..بازممنونم.

شهین رحمانی

کاربر ویژه
من همش دیگه سوال دارم.اینکه یک هفته هست تکنیک دوست داشتن بدن راباعشق وایمان وباور روزی ۲بارعالی هم انجام دادم ومیدم..ولی جلسه اول تادو روز چنان آرامش گرفته بودم که به قولی نئشگی وخواب آلودگی پیداکرده بودم و مدت دو روز بی‌حال بودم ودوست داشتم فقط بخوابم..والان که یکهفته ازروز اول تکنیک گذشته دیگه اون نئشگی راندارم،،دلیلش چیه استاد؟ آیا پیشرفتی داشتم بعدیک هفته؟ آیا علایم اش تایک هفته دیگه ظاهرمیشه؟فعلاهم فقط کمی آرام ترشدم..ممنونم ازجوابتون🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوست داشتن بدن فقط این نیست که دست به بدنتون بزنه و بگویید من تو را دوست دارم
بلکه باید در رفتارتان در فکرتان نیز این کار را انجام بدهید
خودتان اهمیت بدهید با خودتان مهربان باشید
برای خودتان شرایط خوبی را در نظر بگیرید
واقعا آنچه می‌گویید را عملاً انجام بدهید
نمی‌تونیم بگوییم چرا آن زمان اون احساس را داشتی چرا این زمان ندارید
اتفاقات خیلی زیادی افتاده از شما آن زمان قبلی نیستید و ممکن هست از آن موقع تا الان اتفاقات زیادی برای شما خوب یا بد افتاده باشد که روی احساسات شما و بروز اون احساسات تاثیر می‌گذارد.
تمرینات را انجام بدهید اعتماد کنید و خیلی دنبال نتیجه نباشید

شهین رحمانی

کاربر ویژه
ممنونم استاد..فقط بعداون نئشگی وخواب آلودگی روز اول دوم،کمی آرامش پیداکردم که قبلش که،سرچیزی بد عصبانی میشدم،،الان عصبانی میشم ولی به زور وطبق عادت عصبانی میشم ولی آرامش درعصبانیتم هست وحتی بیخیال طرف میشم،،چنین حالتی دارم،،زیادازچیزی مثل قبل ناراحت نمیشم،،ولی طبق عادت قبل، هی به زور میخوام عصبانی بشم وچیزی بگم..ولی آرومم..

شهین رحمانی

کاربر ویژه
ببخشیداستاد،من ازصبح تاشب کارهای متنوع زیادی دارم وبایدهم انجام بدم،اینکه در تکنیک دوست داشتن بدن فرمودیدازدست وپاوبدن کارزیادنبایدبکشیم واستراحت بدیم...باوجوداین،،من وقتی کارمیکنم خوشحالم واصلا احساس خستگی نمیکنم..اگه یک روز،یکی ازکارها رافرصت انجام نداشته باشم،اون روزخیلی ناراحتم وروحیه ام خوب نیست،،انگارچیزی گم کردم ..باوجود این همه عشقم به کارهام وخستگی ناپذیری من....آیاباز من از بدن ام کارزیادمیکشم؟ و آیا ایرادی داره این همه کارمیکنم؟ بااینکه لذت زیادی ازکارمیبرم بدون خستگی وداشتن روحیه ای عالی...

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله همین که می‌فرمایید اگر آن روز آن کار را انجام نداده‌ام احساس خوبی ندارم یعنی اینکه شما آن کارها را انجام می‌دهید که احساس خوب داشته باشید

باید چه کارها را انجام بدهید و چه موفق بشوید و چه نشوید و چه انجام ندهید خودتان را دوست داشته باشید و احساس خوبی داشته باشید.
نمی‌گویم از بدنتون کار نکشید ولی شما عاشق کارتون هستید نه عاشق بدنتون. چون غرق در کار می‌شوید و از کارتان لذت می‌برید نه از بدنتون.
با محبت و ملاطفت با بدنتون رفتار کنید
ما معمولاً زمانی که غرق کار می‌شویم به دلیل دوپامینی که در مغز ترشح می‌شود دردی در بدن حس نمی‌کنیم ولی بعداً ممکن است برایمان مشکل ایجاد کند

شهین رحمانی

کاربر ویژه
بله..یعنی معناش اینه..من چه خوشحال بودم که خوب پیش رفتم و دارم میرم..نمیدونستم اینجوری که شمامیفرمایید..ناراحت شدم..😭😭

شهین رحمانی

کاربر ویژه
وای استادمن اشتباه به عرض رسوندم.،منظورم ازکارهای متنوع،،مثلا فقط۲ساعت کارهایی مثل خیاطی وغیره،،نظافت وکارخونه،،ومغازه داری هست.‌ ولی کارهای اصلی من،انجام تکنیکهاست اونم دقیق،،ومنظورم ازاینکه کاری راانجام ندم ناراحتم،،همان تکنیکهاست،،که اگه یکی اش را فرصت نکنم انجام بدم،ناراحتم و روحیه ندارم..وگرنه بخاطر تکنیکها کلا صبح ها،مغازه هم نمیرم وشبها هم هرازگاهی نمیرم که خودم را قوی به جایی برسونم،،هرکار روزمره،،غیرازتکنیک را انجام ندم فکرش رانمیکنم وناراحت هم نمیشم،،فقط برای تاخیری که برای تکنیک میشه،،ناراحتم،،وفرداش باید،،جبران همان تکنیک انجام نشده رابکنم..اینجوری هستم،،از۱۰ صبح تکنیکهاراباعشق شروع میکنم تا۱ونیم،،شب،هم دوباره تادوساعت انجام میدم،،وسطش هم هرازگاهی میوه ای چیزی میخورم ولذت میبرم..ولی برای کارهای دیگه انجام نشه برام اصلا مهم نیست،بعدا سرفرصت براشون وقت میزارم..خیلی هم حساسم به انجام تکنیکها،،بایدعالی ودقیق وباحوصله پیش برم،ممنونم استاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
حتی برای انجام ندادن تکنیک‌ها هم نباید ناراحت شویم باید سعیمان را بکنیم که انجام بدهیم ولی به طور کلی ناراحت نشویم.
در هر شرایطی خودمان را دوست داشته باشیم
و از اینکه در جهت بهبودی و سلامتی خودمان قدم برمی‌داریم خوشحال باشیم
به خودتان سخت نگیرید

شهین رحمانی

کاربر ویژه
بله دقیقا..ازجوابهای شمابیشتربه درک وآگاهی رسیدم..یک سری سوال هم سرچندتاتکنیک دیگه دارم..روی تکنیکها هم حساسم ونمیتونم به راحتی ازشون بگذرم کمی سعی ام رامیکنم که ناراحت نشم ولی طبق برنامه ریزی ام منظم انجام میدم..ممنونم از راهنماییهاتون و وقتی که برای جواب سوالات مامیزارید..البته سوالات من..چون کسی غیرازمن تواین صفحه نیست😅😅

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام وعرض خسته نباشید..ی سوال دیگه..چراتوی دوست داشتن بدن بینی راکه مهمترین بخش صورت است ودرصدبیشتری به بینی خودشون حساس اندودوستش ندارندرانگفتید؟..حالابماندبعضی جاهای بدن مثل کلیه وریه وغیره رانگفتید..ولی بینی مهم بود..وسوال دیگه اینکه مامیتونیم الان که باتکنیک شما بیشترمتوجه دوست داشتن بدن شدیم درجایی نشستیم وبصورت حفظی بدون فایل تکنیک شما،کل بدن را دانه دانه بگیم وانجام بدیم؟که از وقت بصورت مفیداستفاده کنیم؟

شهین رحمانی

کاربر ویژه
منظورم اینه که تکنیک شمارا روزی یکبار درخانه باصدای شماانجام میدهیم..ولی برای قوی ترکردن واستفاده کردن ازفرصت که مثلادرجایی هستیم که نمیشه دست به بدن زد،مثلا بدون لمس کردن وبدون دست زدن به بدن و فقط در ذهن از اعضای بدن معذرت بخواهیم وبگیم دوستت دارم..فقط در ذهن این کاررابکنیم..

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر بخشی که به نظرتون مهم عین و‌کفته نشده را بهش اضافه کنید .

شهین رحمانی

کاربر ویژه
استادنفرمودید..میتونم دوست داشتن بدن رادرجایی که هستم برای استفاده از وقت بدون لمس کردن ودست زدن به بدن فقط در ذهن ازاعضای بدن معذرت بخواهیم وبگیم دوستت دارم..فقط در ذهن این کاررا انجام دهیم؟بدون دست ولمس..

Dr.Aram

تیم مدیریت
استادنفرمودید..میتونم دوست داشتن بدن رادرجایی که هستم برای استفاده از وقت بدون لمس کردن ودست زدن به بدن فقط در ذهن ازاعضای بدن معذرت بخواهیم وبگیم دوستت دارم..فقط در ذهن این کاررا انجام دهیم؟بدون دست ولمس..
بله
می تونید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا