منصوره هراتیان
کاربر ویژه
سلام بر استاد بزرگوار
استاد دنیا دنیا ازتون ممنونم بخاطر دوره فوق العاده ای که دارین
من قبلاً دوره های خودشناسی دیگه ای هم شرکت کرده بودم اما این دوره انگار گل سرسبد همشون شد
با اینکه من سالها روی خودم کار کردم و یک ان ال پیست هستم و تکنیکهای زیادی مثل تکنیک اینه را قبلاً انجام داده بودم و همیشه خودم را خییلی دوست داشتم اما باز هم ، خیلی وقتها واقعا عصبی میشدم از رفتار دیگران
الان تکنیک کودک درون شما و خودشناسی را که انجام دادم، عجیب آرامش پیدا کردم
انگار درونم ، نور را کشف کردم
من شاغلم ، کارهای خونه هم دارم ، اما به محض اینکه تایم آزاد پیدا کنم ، میدوم میرم یه تکنیک انجام میدم، گاهی ده دقیقه اول یه تکنیک را مجبور میشم چندین بار انجام میدم.چون مدام مشتری میاد
مجبور میشم بلند شم و برم جواب بدم و دوباره برگردم از اول
من طی روز تکنیکهای دوقلب ، کودک درون ، خودشناسی ، دعا و دوست داشتن خود را ،انتخاب کردم و هر کدوم را حداقل یک بار ، و اگه فرصت کنم ، دوبار انجام میدم
در حین کار مدام با هندزفری درسهای شما را بارها و بارها گوش میکنم
جهان امکان را دارم کم کم حفظ میشم از بس گوش کردم و عاشقشم
استاد
احساس میکنم ، کل دنیا داره عوض میشه
انگار همه چیز داره در آرامش و نور فرو میره
یه حس عجیب و جدید و دوستداشتنی دارم
یه جور خاصی صبور و آرام شدم و میبینم که دیگران هم کنارم بسیار خوشحال تر از قبل هستن
استاد من با این دوره شما واقعاً عشق میکنم
بینهایت ازتون ممنونم و صمیمانه بهتون تبریک میگم بخاطر چنین دوره بینظیری
براتون آرزوی موفقیت و شادکامی دارم
استاد دنیا دنیا ازتون ممنونم بخاطر دوره فوق العاده ای که دارین
من قبلاً دوره های خودشناسی دیگه ای هم شرکت کرده بودم اما این دوره انگار گل سرسبد همشون شد
با اینکه من سالها روی خودم کار کردم و یک ان ال پیست هستم و تکنیکهای زیادی مثل تکنیک اینه را قبلاً انجام داده بودم و همیشه خودم را خییلی دوست داشتم اما باز هم ، خیلی وقتها واقعا عصبی میشدم از رفتار دیگران
الان تکنیک کودک درون شما و خودشناسی را که انجام دادم، عجیب آرامش پیدا کردم
انگار درونم ، نور را کشف کردم
من شاغلم ، کارهای خونه هم دارم ، اما به محض اینکه تایم آزاد پیدا کنم ، میدوم میرم یه تکنیک انجام میدم، گاهی ده دقیقه اول یه تکنیک را مجبور میشم چندین بار انجام میدم.چون مدام مشتری میاد
مجبور میشم بلند شم و برم جواب بدم و دوباره برگردم از اول
من طی روز تکنیکهای دوقلب ، کودک درون ، خودشناسی ، دعا و دوست داشتن خود را ،انتخاب کردم و هر کدوم را حداقل یک بار ، و اگه فرصت کنم ، دوبار انجام میدم
در حین کار مدام با هندزفری درسهای شما را بارها و بارها گوش میکنم
جهان امکان را دارم کم کم حفظ میشم از بس گوش کردم و عاشقشم
استاد
احساس میکنم ، کل دنیا داره عوض میشه
انگار همه چیز داره در آرامش و نور فرو میره
یه حس عجیب و جدید و دوستداشتنی دارم
یه جور خاصی صبور و آرام شدم و میبینم که دیگران هم کنارم بسیار خوشحال تر از قبل هستن
استاد من با این دوره شما واقعاً عشق میکنم
بینهایت ازتون ممنونم و صمیمانه بهتون تبریک میگم بخاطر چنین دوره بینظیری
براتون آرزوی موفقیت و شادکامی دارم