دو قلب

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
دیروز که استاد گفتند موقع دوقلب پاهارو بزاریم تو آبنمک من امروز همینکارو کردم ببینم فرقش چیه.
خیلی فرق داشت..انگار اون آلودگی رو تو اب واقعا دیدم
البته بعد تمرین برخلاف دفعات قبل یکم ضعف داشتم انگار.ولی ولی ولی تو کل بدنم یه احساس ظرافت خوشایندی داشتم..😃😊👍🏻🌺❤❤

نیکی آقاجانی

کاربر ویژه
دیروز که استاد گفتند موقع دوقلب پاهارو بزاریم تو آبنمک من امروز همینکارو کردم ببینم فرقش چیه.
خیلی فرق داشت..انگار اون آلودگی رو تو اب واقعا دیدم
البته بعد تمرین برخلاف دفعات قبل یکم ضعف داشتم انگار.ولی ولی ولی تو کل بدنم یه احساس ظرافت خوشایندی داشتم..😃😊👍🏻🌺❤❤
منم انجام دادم واقعا یه چیز دیگه اس خیلی حس بهتری دارید سبک میشید

Dr.Aram

تیم مدیریت
شفای کودک درون یک اصطلاح است
اگر منظورتان این است که بعد از آن احساس خوبی نسبت به خودتان داشته باشید بله درست است بعد از انجام مدیتیشن دو قلب احساس خوبی نسبت به خودتان خواهید داشت

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
شفای کودک درون یک اصطلاح است
اگر منظورتان این است که بعد از آن احساس خوبی نسبت به خودتان داشته باشید بله درست است بعد از انجام مدیتیشن دو قلب احساس خوبی نسبت به خودتان خواهید داشت
آخه من حین تمرین یهو یه تصویری دیدم.
من تو سن سه چهار سالگی خودم بودم که قهر کرده بودمو تنها نشسته بودمو چشمام از اشک خیس بود!!
یهو دیدم که اون دختر بچه پاشد اشکاشو پاک کردو رفت قاطی بچه‌ها مشغول بازی شد..!!این تصویرو دیدم بعد انگار یه بندی ازاد شد از من و خورشیدیم گرم شد..حس عالی بود..خیلی تعجب کردم چطور خودمو دیدم!! برای همین شفای کودکو بکار بردم..
اون بندی که برید یا گره‌ای که باز شد رها شد حس خیلی خوبی ایجاد کرد..!!

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا