دگر هیبنوتیزم

• شروع کننده موضوع زکریا زکاوت
  • تاریخ شروع
ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
استادعزیز
ایا در دوره دگر هیبنوتزم تکنیک است با کلام کسی هیبنوتزم کنم بدون که این که خودش بداند من یک فلم هینوتیزم دیدم ام هیبنوتیزور به چشم فرد نگاه میکند میگه امروز هوا افتابی اه ان فرد بعد چند دقیقه لباس در میار چون تلقین شده هوا گرم اس
ایا اینگونه تکنیک هست دگر هیبنوتیزم یا خیر؟
هیبنوتیزم کردن دیگران اسان است یا خود هیبنوتزم که خود ما هیبنوتزم میکنم خود را؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در بسیاری از مواقع فیلم‌هایی که در مورد هیپنوتیزم می‌بینید فیلم هستند و نقش بازی می‌کنند
ما در دوره دگر هیپنوتیزم تکنیک‌هایی داریم که برای بیماران استفاده می‌شود و معمولاً حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا فرد در حالت خلسه قرار بگیرد

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
در بسیاری از مواقع فیلم‌هایی که در مورد هیپنوتیزم می‌بینید فیلم هستند و نقش بازی می‌کنند
ما در دوره دگر هیپنوتیزم تکنیک‌هایی داریم که برای بیماران استفاده می‌شود و معمولاً حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا فرد در حالت خلسه قرار بگیرد
ممنون استاد 🙏🙏

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
ببخشش استاد ایا در دوره دگر هیبنوتزم میتوانم خیلی سریع سوژه به خلسه عمیق بیبرم برای هدف هاش و درمان بیماری هایش تلقیق کنم
من خودام را به حالت خلسه میبرم خیلی سبک است با خود هیبنوتیزم ولی چیز که میخوام نمیشه سنگین نمیشه میخواهم بدانم ایا با دگر هیبنوتیزم دیگران به سادگی به خلسه عمیق برده میتوانم

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
استاد ببخشید آیا قبل از دوره دگر هیپنوتیزم باید خود هیپنوتیزمی را یاد بگیریم ؟ضمنا من فقط پکیج خود هیپنوتیزم مقدماتی و پیشرفته را دیدم و چیزی به اسم دگر هیپنوتیزم داخل سایت شما نبود...

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک‌های خود هیپنوتیزم دگر هیپنوتیزم ارتباط زیادی با همدیگر ندارند و تکنیک‌هایی که باید یاد بگیرید متفاوت است.
ولی اگر قبل از اون تکنیک‌های خود هیپنوتیز را گذرانده باشید بهتر می‌توانید به خودتان و دیگران کمک کنید

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
تکنیک‌های خود هیپنوتیزم دگر هیپنوتیزم ارتباط زیادی با همدیگر ندارند و تکنیک‌هایی که باید یاد بگیرید متفاوت است.
ولی اگر قبل از اون تکنیک‌های خود هیپنوتیز را گذرانده باشید بهتر می‌توانید به خودتان و دیگران کمک کنید
ممنون استاد ‌.. انشالله از موسسه پکیج ها را تهیه میکنم و دوباره مزاحمتون میشم ..سپاس
🙏🙏🌹

آقای صدیقی عزیز
شرایط ذهنی افراد در زمان‌های مختلف فرق می‌کند چه برای شما و چه برای سوژه
ولی مطمئناً همیشه این قابلیت که افراد هیپنوتیزم شوند وجود دارد
استاد شما سریع هیپنوتیزم میکنید. ایا مهارتتون زیاد شده. یا انرژی خاص میدید. یا فرق نداره منم. میتونم؟

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
درود دکتر ارام عزیز
استاد من حضوری پیش یک هیبنوتیزور رفتم برای هیبنوتیزم چون ایشان میگفت هر فرد بیاد پیش من من چهار بار هیبنوتیزم چهار دقیقه انجام میدم بعد یک جلسه هیبنوتیزم درمانی انجام میدم سریع هیبنوتیزم میشع سوژه او میگه وقتی خلسه ما عمیق بیشه خوداگاه اگاهی اش بیشتر میشه و او منو حدود ۲۰دقیقه هیبنوتیزم کرد به گذشته برد، با روح برتر انیشتن و روح برتر خودم وصل کرد ولی هیج کدام اش روی من اثر نداشت چون اصلا من به گذشته نرفتم و با هیج روح برتر اتصال پیدا نکردم چون هر چی او میگفت من فقط صدا اش گوش میکردم وهیج اتفاق برام نمی افتاد حتی دستم را بی حس کرد سوزن بزند هم نشد احساس درد کردم باز سوزن نزد
قبل اش یک چند تا هیبنوتیزم ابستاده روی من انجام داد اقدر عمیق نبود چون وقتی دیدم عمیق نبودم توی جلسه هیبنوتیزم درمانی روی من انجام میداد هم من احساس میکردم نمیتوان منوعمیق هیبنوتیزم کند همین شد نتوانست خوب اینجا مشکل از من هست
یا هیبنوتیزور حرفه ای نبوده؟
یک کمی معلومات دهید استاد چون من علاقه زیاد به گذشته داشتم گفتم حضوری پیش یک هیبنوتیزور حضوری بیروم عمیق تر تجربه کنم
ولی فایل که از شما گرفته بودم فایل باز گشت گذشته عمیق تر از هیبنوتیزم این هیبتزور بوده خیلی زیاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود دکتر ارام عزیز
استاد من حضوری پیش یک هیبنوتیزور رفتم برای هیبنوتیزم چون ایشان میگفت هر فرد بیاد پیش من من چهار بار هیبنوتیزم چهار دقیقه انجام میدم بعد یک جلسه هیبنوتیزم درمانی انجام میدم سریع هیبنوتیزم میشع سوژه او میگه وقتی خلسه ما عمیق بیشه خوداگاه اگاهی اش بیشتر میشه و او منو حدود ۲۰دقیقه هیبنوتیزم کرد به گذشته برد، با روح برتر انیشتن و روح برتر خودم وصل کرد ولی هیج کدام اش روی من اثر نداشت چون اصلا من به گذشته نرفتم و با هیج روح برتر اتصال پیدا نکردم چون هر چی او میگفت من فقط صدا اش گوش میکردم وهیج اتفاق برام نمی افتاد حتی دستم را بی حس کرد سوزن بزند هم نشد احساس درد کردم باز سوزن نزد
قبل اش یک چند تا هیبنوتیزم ابستاده روی من انجام داد اقدر عمیق نبود چون وقتی دیدم عمیق نبودم توی جلسه هیبنوتیزم درمانی روی من انجام میداد هم من احساس میکردم نمیتوان منوعمیق هیبنوتیزم کند همین شد نتوانست خوب اینجا مشکل از من هست
یا هیبنوتیزور حرفه ای نبوده؟
یک کمی معلومات دهید استاد چون من علاقه زیاد به گذشته داشتم گفتم حضوری پیش یک هیبنوتیزور حضوری بیروم عمیق تر تجربه کنم
ولی فایل که از شما گرفته بودم فایل باز گشت گذشته عمیق تر از هیبنوتیزم این هیبتزور بوده خیلی زیاد
فکر می‌کنم این سوال‌ها را باید از کسی که پیش آن رفته‌اید بپرسید

مهین جواهری

کاربر ویژه
فکر می‌کنم این سوال‌ها را باید از کسی که پیش آن رفته‌اید بپرسید
درود سلام خداوند برشما باد استاد عزیزم باجواب دهی به این سوال و نحوه جواب دادنتان به من درس بزرگی داد سپاس از وجود نازنینتان در برکت نعمت خداوند مانا باشید

نه قضاوت کن
نه خودت رو برتر بدان
منیت نکن
خود را همه چیز دان ندان
دقیقا کارما را بااین جوابتان توضیح دادید
کلی درس دیگر دراین جواب بود

تواضع و فروتنی و بزرگی پشت این جملات بود واقعا اسم دکتر آرام بزارنده وجودتان هست واقعا از ابراز دریافت این درس اگاهی زبانم قاصر هست چگونه تشکر کنم عمرتان پر برکت❤🌱

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا