دگر هیپنوتیزم

فراز فیاض آزاد

کاربر ویژه
درود و عرض ادب و احترام خدمت دکتر آرام عزیز و بزرگوار
دکتر هاشمی عزیز درمورد دگرهیپنوتیزم چنتا سوال داشتم ، اگر ممکنه راهنماییم کنید. 🙏🏻🙏🏻🌹☕️🌹
(جهت اطلاع من دوره دگرهیپنوتیزم رو نگذراندم)
۱_ ترک اعتیاد به مواد و سیگار ،به صورت ۱۰۰ درصد با دگرهیپنوتیزم ممکنه؟

۲_مثلا برای عمل جراحی یک بیحسی کامل با دگرهیپنو در اندامی ایجاد میکنیم، این بی حسی تا چه زمانی باقی میماند؟
(فرضا فقط بی حس کردیم و بعد اتمام عمل هیچ تلقینی ندادیم که دوباره حس کنه اندام رو)

۳_ با توجه به بیماری یک فردی ،با دگرهیپنوتیزم،طی چند جلسه که لازمه، تغیراتی در ذهن فرد ایجاد میکنیم؛ این تغیرات چقدر ماندگاری دارند؟
(مثلا من میگرن فردی رو با هیپنو کامل رفع کردم، آیا دوباره ممکنه برگرده ؟

۴_دگر هیپنوتیزم سریع تر و بهتر اثر میگذارد یا خود هیپنوتیزم؟
مثلا در بی حس کردن اندامی کدام سریع تره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان هیچ بیماری به صورت هیپنوتیزم یا با هیچ روش دیگری به صورت ۱۰۰ نیست

ما در اکثر مواقع فقط برای بی‌حسی‌های دندان استفاده می‌کنیم و برای موارد دیگر پزشک‌ها خیلی تمایلی ندارند

همون گونه که بیماری ایجاد شده است ممکن است دوباره هم ایجاد شود مثل میگرن اون دوباره برنمی‌گردد بلکه دوباره ایجاد می‌شود
پس اگر چیزی را از بین بردیم دلیل ندارد که تا آخر عمرش اون بیماری را نگیرد
سرما می‌خورد و بارها و بارها و بارها دوباره سرما می‌خورد
در بی‌حسی دگر هیپنوتیز بهتر جواب می‌دهد

فراز فیاض آزاد

کاربر ویژه
سپاس از راهنمایی شما🙏😇
✳️استاد آرام با دگرهیپنوتیزم میشه سوژه رو وارد حالت لوسیددریم یا آسترال پروجکشن کرد؟

✳️از روح جمعی یا خودبرتر چه استفاده ای میشه کرد؟
مثلا میتوان از آن درمورد مسائل گوناگون راهنمایی گرفت؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله با دگر هیپنوتیزم می‌تونیم وارد رویاهای شفاف و برونفکنی بشویم البته با خود هیپنوتیزم این کار انجام شدنی

ورود به مسائل متافیزیکی مثل روح جمعی یا خود برتر فقط خود هیپنوتیز یا دگر هیپنوتیز بوده و هست
حتی گاهاً مدیتیشن‌هایی هم که برای این منظور درست می‌شود هیپنومدیتیشن هستند
توصیه بر این است که در مورد مسائل مهم زندگیتان با عقل و منطقتان تصمیم بگیرید و هیچ موقع به آنها اعتماد نکنید

فراز فیاض آزاد

کاربر ویژه
درود استاد عزیزم، امیدوارم حالتون عالی باشه❤️🔥🙏🏻👑
درمورد سوالی که در پست اینیستا مطرح کردید، (وقتی تکنیک پرواز روح روی فردی که درحالت خلسه هست انجام میشه، کدوم نسخه اکنون زندگی میکنه .....) ؛
من احساس میکنم که کالبد دیگه ای (ثانویه) از جنس انرژی ساخته میشه و بخشی از آگاهی برای مدت محدود وارد اون میشه و به مکان یا زمان دلخواه سفر میکنه

🔵دکتر آرام ، میشه در دوره حضوری ، این تکنیک پرواز رو تجربه کنم؟
خیلی مشتاقم که ببینم چه حسی داره🤩
و خواهشا اگر صلاح بدونین و مقدور باشه؛
منو به آینده ببرین تا از اتفاقات آینده وطنمون ایران اطلاعاتی بدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بدرود😇🫡.

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینکه دقیقاً در موقع پرواز روح چه اتفاقی می‌افتد
توجیه آن سخت است و هر کسی یک توجیهی می‌کند ولی مشخص نیست که آیا این توجیه‌ها درست هستند یا خیر.

در کلاس دگر هیپنوتیز هدف یادگیری و آموزش این هست که شما یاد بگیرید این تکنیک‌ها را بر روی دیگران پیاده کنید و اعمال کنید
برخی از مواقع ممکن هست که در طول دوره بر روی خود فرد هم برای اینکه تجربه‌ای داشته باشد انجام دهیم
در دوره خود هیپنوتیزم تمرکز بر روی خود فرد هست که فرد یاد می‌گیرد برای خودش انجام دهد به خاطر همین بارها و بارها این تکنیک بر روی او پیاده خواهد شد
و اینکه در طول جلسه فرصت شود که برای یک موضوع خاصی مثل موردی که فرمودید انجام شود معمولاً وقت نمی‌شود چون یک ساعت الی یک ساعت و نیم زمان می‌برد و برنامه دیگر هیپنوتیز کاملاً از قبل مشخص شده است.

ولی باز اگر فرصتی بشود که در دوره این کار انجام بدهیم حتماً انجام خواهیم داد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا