دیدن دنیای متفاوت پس از انرژی درمانی

سلام استاد مهربونم
چند روزی هست که انرژی درمانی را هم برای خودم و هم برای برادرم انجام می‌دم
دیشب با هم بیرون رفتیم و همون مسیر قبلی که تقریباً هر شب با هم طی می‌کردیم رو داشتیم طی می‌کردیم اما کلاً دنیا یه شکل دیگه‌ای شده بود،خیلی زیباتر شده بود و عین بهشت شده بود،مثل این می‌مونه که بگم قبل از انرژی درمانی ما از پشت یه شیشه فوق العاده کثیف داشتیم نگاه می‌کردیم،بعد از انرژی درمانی انگار اون شیشه پاک و تمیز شده بود اما می‌تونستیم زیبایی چیزها رو ببینیم. همه چیز کاملا متفاوت شده بود حتی گربه‌هایی که می‌دیدیم. درخت‌ها همون درخت‌ها بودند ب همون آب بود ولی انگار یه چیز دیگه‌ای شده بودن عین بهشت حتی صدای آب. حتی بعد از انرژی درمانی پولی رو که برادرم لازم داشت به راحتی به عنوان هدیه به دستش رسید. سفری رو که کنسل کرده بود براش درست شد. یعنی انگار انرژی درمانی فقط روی بیماری‌های جسمی اثربخش نیست لکه انگار توی همه ابعاد زندگیمون اثر می‌ذاره. برادرمم دقیقاً دیشب بهم گفت گفت من همه چیز رو دارم به یه شکل دیگه‌ای می‌بینم،می‌دونم همون مسیره که همیشه با هم میومدیم ولی چرا همه چیز انگار متفاوت شده عین بهشت شده.
استاد اگه میشه لطفاً در مورد این تغییرات برامون توضیح بدید.
مرسی از شما 🌟☺️🙏

آخرین ویرایش توسط مدیر:

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام استاد مهربونم
دیشب با هم بیرون رفتیم و همون مسیر قبلی که تقریباً هر شب با هم طی می‌کردیم رو داشتیم طی می‌کردیم اما کلاً نیا یه شکل دیگه‌ای شده بود،خیلی زیباتر شده بود و عین بهشت شده بود،مثل این می‌مونه که بگم قبل از انرژی درمانی ما از پشت یه شیشه فوق العاده کثیف داشتیم نگاه می‌کردیم،بعد از انرژی درمانی انگار اون شیشه پاک و تمیز شده بود اما می‌تونستیم زیبایی چیزها رو ببینیم. همه چیز کاملا متفاوت شده بود حتی گربه‌هایی که می‌دیدیم. درخت‌ها همون درخت‌ها بودند ب همون آب بود ولی انگار یه چیز دیگه‌ای شده بودن عین بهشت حتی صدای آب. حتی بعد از انرژی درمانی پولی رو که برادرم لازم داشت به راحتی به عنوان هدیه به دستش رسید. سفری رو که کنسل کرده بود براش درست شد. یعنی انگار انرژی درمانی فقط روی بیماری‌های جسمی اثربخش نیست لکه انگار توی همه ابعاد زندگیمون اثر می‌ذاره. برادرمم دقیقاً دیشب بهم گفت گفت من همه چیز رو دارم به یه شکل دیگه‌ای می‌بینم،می‌دونم همون مسیره که همیشه با هم میومدیم ولی چرا همه چیز انگار متفاوت شده عین بهشت شده.
مرسی از شما 🌟☺️🙏
سلام خواهر گرامی.. چه حس قشنگ و تجربه جالبی داشتین.. ببخشید میشه بگین چه درمان یا کاری را انجام دادین که این اتفاقات شیرین را تجربه کردین؟ آیا به خودتون انرژی دادین؟ 🤔🙏🙏 در نور و برکت باشید

سلام استاد مهربونم
دیشب با هم بیرون رفتیم و همون مسیر قبلی که تقریباً هر شب با هم طی می‌کردیم رو داشتیم طی می‌کردیم اما کلاً نیا یه شکل دیگه‌ای شده بود،خیلی زیباتر شده بود و عین بهشت شده بود،مثل این می‌مونه که بگم قبل از انرژی درمانی ما از پشت یه شیشه فوق العاده کثیف داشتیم نگاه می‌کردیم،بعد از انرژی درمانی انگار اون شیشه پاک و تمیز شده بود اما می‌تونستیم زیبایی چیزها رو ببینیم. همه چیز کاملا متفاوت شده بود حتی گربه‌هایی که می‌دیدیم. درخت‌ها همون درخت‌ها بودند ب همون آب بود ولی انگار یه چیز دیگه‌ای شده بودن عین بهشت حتی صدای آب. حتی بعد از انرژی درمانی پولی رو که برادرم لازم داشت به راحتی به عنوان هدیه به دستش رسید. سفری رو که کنسل کرده بود براش درست شد. یعنی انگار انرژی درمانی فقط روی بیماری‌های جسمی اثربخش نیست لکه انگار توی همه ابعاد زندگیمون اثر می‌ذاره. برادرمم دقیقاً دیشب بهم گفت گفت من همه چیز رو دارم به یه شکل دیگه‌ای می‌بینم،می‌دونم همون مسیره که همیشه با هم میومدیم ولی چرا همه چیز انگار متفاوت شده عین بهشت شده.
مرسی از شما 🌟☺️🙏
سلام ستاره جان خوبی عزیزم من از شاگردان استاد آرام نازنین هستم که در دوره قبل شرکت کردم و بسیار خوشحال هستم که این دوره را شرکت کردید باید این را بگویم که انرژی درمانی این امکان و فراهم میکنه که دید و نگرش و بینش شما به خودتون و خانوادتون و جهان هستی تغییر میکنه و این به خاطر پاکسازیهایی هست که انجام میدید دید شما نسبت به همه چیز عمیق تر میشه اونطوری که قبلا میدیدی نمیبینید به عنوان مثال وقتی یک گل را میبینید به قدری عمیق میشید و لذت میبرید که انگار با وجود خودت یکی شده همینطور تمام جهان هستی و نسبت به تمام موجودات اصلا غرق میشید و لذت میبرید درک شما بالا میره به همین صورت که الان درک کردید و زیباتر هم خواهد شد هزاران بار خدا را شکر گزار باشید واقعا وقتی متن شمارو خوندم نتونستم بی تفاوت بگزرم چون درک میکنم و تجربه کردم
در سعادت و خوشبختی الهی باشید همینطور استاد آرام بزرگوار و تمام عزیزان 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏💚💚

Dr.Aram

تیم مدیریت
دنیا همان دنیا هست آنچه باعث می‌شود ما دنیا را متفاوت ببینیم به دلیل تغییری هست که در خودمان ایجاد شده است هر چیزی که در درون ما باشد همان را می‌بینیم و همان را جذب می‌کنیم و همان را حس می‌کنیم
اگر زیبایی و انرژی باشد در جهان فقط زیبایی و انرژی می‌بینید
به همین دلیل است که با انرژی درمانی زیبایی جهان را دوچندان می‌بینید

سلام استاد مهربونم
دیشب با هم بیرون رفتیم و همون مسیر قبلی که تقریباً هر شب با هم طی می‌کردیم رو داشتیم طی می‌کردیم اما کلاً دنیا یه شکل دیگه‌ای شده بود،خیلی زیباتر شده بود و عین بهشت شده بود،مثل این می‌مونه که بگم قبل از انرژی درمانی ما از پشت یه شیشه فوق العاده کثیف داشتیم نگاه می‌کردیم،بعد از انرژی درمانی انگار اون شیشه پاک و تمیز شده بود اما می‌تونستیم زیبایی چیزها رو ببینیم. همه چیز کاملا متفاوت شده بود حتی گربه‌هایی که می‌دیدیم. درخت‌ها همون درخت‌ها بودند ب همون آب بود ولی انگار یه چیز دیگه‌ای شده بودن عین بهشت حتی صدای آب. حتی بعد از انرژی درمانی پولی رو که برادرم لازم داشت به راحتی به عنوان هدیه به دستش رسید. سفری رو که کنسل کرده بود براش درست شد. یعنی انگار انرژی درمانی فقط روی بیماری‌های جسمی اثربخش نیست لکه انگار توی همه ابعاد زندگیمون اثر می‌ذاره. برادرمم دقیقاً دیشب بهم گفت گفت من همه چیز رو دارم به یه شکل دیگه‌ای می‌بینم،می‌دونم همون مسیره که همیشه با هم میومدیم ولی چرا همه چیز انگار متفاوت شده عین بهشت شده.
مرسی از شما 🌟☺️🙏
ستاره عزیز جالبه بدونی حتی بیمار من که بیماری مزمن داره و هشت ماه بیشتره که درگیره اصلا نه خودش نه من نه دکتر نمی دونیم که اسم بیماری شون چیه و فقط سه جلسه س دارم پاکسازی روشون انجام میدم این احساس رو دارن صبح ها که به من از حال شون میگن دردهای جسمانی رو دارن اما میگه که خیلی آرامش داره و حال روحی خوبی داره میگه درد دارم دردها سرجاشه ولی حالم خوبه و خوب می خوابم.

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام استاد مهربونم
مرسی از شما 🌟☺️🙏
درودبرشماستاره خانم دوست آگاه و لر زبونم ،خداروشکر سعادت شرکت در دوره انرژی درمانی جناب دکترآرام عزیز رو داشتین واقعا همین احساس زیبای شمابرای بیشتر همه شاگردان بخصوص خودم پیش اومده ، خوشحالم که دوستان جدیدی به جمع مون اضافه شده . درود براستادآرام ارزشمند و تمام درمانجوهای گرامی 🙏🙏

نازنین حسینی

کاربر ویژه
درود بر شما
چه تجربه دوست‌داشتنی داشتید و حس خوبش به ما هم منتقل شد احسنت🌹
امیدوارم که همگی بتونیم از آموخته‌های جدیدمون استفاده کنیم و کلی حس‌های عالی رو هم خودمون تجربه کنیم و هم بتونیم به بقیه هدیه کنیم و دنیا جای بهتر و زیباتری برای همه باشه🙏🏻

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا