رها کردن تمرینات

بهاره سودی

کاربر ویژه
سلام و احترام خدمت شما استاد گرانقدر و دوستان عزیزم

استاد جان تمرینات ارائه شده در دوره خلق آینده بسیار ارزشمند اما طولانی هستند و تعداد دفعاتی که هر تمرین باید انجام بشه زیاد هست. زندگی ما افراد بزرگسال به گونه ای است که با انبوهی از مسئولیت ها و کمبود وقت مواجه هستیم.
من شخصا توانستم آدمک را روزانه سه بار و ای اف تی و هر ازگاهی حساسیت زدایی را انجام بدهم. اما واقعا به دلیل ضیق وقت امکان انجام سایر تمرینات مثل خلوتگاه را ندارم. و فکر میکنم که با این روال به نتیجه دلخواه نرسم. به همین دلیل تمرین را رها کردم⚘️

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام و احترام خدمت شما استاد گرانقدر و دوستان عزیزم

استاد جان تمرینات ارائه شده در دوره خلق آینده بسیار ارزشمند اما طولانی هستند و تعداد دفعاتی که هر تمرین باید انجام بشه زیاد هست. زندگی ما افراد بزرگسال به گونه ای است که با انبوهی از مسئولیت ها و کمبود وقت مواجه هستیم.
من شخصا توانستم آدمک را روزانه سه بار و ای اف تی و هر ازگاهی حساسیت زدایی را انجام بدهم. اما واقعا به دلیل ضیق وقت امکان انجام سایر تمرینات مثل خلوتگاه را ندارم. و فکر میکنم که با این روال به نتیجه دلخواه نرسم. به همین دلیل تمرین را رها کردم⚘️
سلام خانم سودی عزیز..
از تجربه خودم بگم ما زمانیکه دوره رو شرکت کردیم هر تمرین رو یه هفته روزی سه بار انجام میدادیم ..
پشت سر هم..اما ادمک پایه ثابت بود تا اخر حتما تا شده روزی یبار انجامش میدادیم..
ولی بقیه تمرینارو لازم نیس تا اخر ادامه بدیم..
هر تمرین رو یه هفته روزی سه بار منتها پیوسته پشت هم هفتگی تمرینارو انجام بدیم..ینی تو این چندماه تقریبا آدمک هرروز و تمرین جدید رو دوتا سه بار انجام بدین هفتگی اگر مقدوره.
بعدها که همه رو انجام دادیم و دوره تقریبا تموم میشه دیگه بستگی به نیاز شخص هر تمرین که خواستیم انجام بدیم.
من خودم بعد از دوره تا ماهها حدودا یکسال یکسالو نیم آدمک خودهیپنوتیزم و تمرینای دوش انرژی رو انجام دادم..
فوق‌العاده هستن...
سعی کنید جا رو تو برنامتون بیشتر برای تمرینا خالی کنید..بعدا نتیحجه‌شو میبینید
من خودم هم متاهل بودم مادر هم هستم کار هم میکردم.
کنار اینا گاهی یوگا هم انجام میدادم..
دوران طلایی بود 👌🏼

بهاره سودی

کاربر ویژه
سلام خانم سودی عزیز..
از تجربه خودم بگم ما زمانیکه دوره رو شرکت کردیم هر تمرین رو یه هفته روزی سه بار انجام میدادیم ..
پشت سر هم..اما ادمک پایه ثابت بود تا اخر حتما تا شده روزی یبار انجامش میدادیم..
ولی بقیه تمرینارو لازم نیس تا اخر ادامه بدیم..
هر تمرین رو یه هفته روزی سه بار منتها پیوسته پشت هم هفتگی تمرینارو انجام بدیم..ینی تو این چندماه تقریبا آدمک هرروز و تمرین جدید رو دوتا سه بار انجام بدین هفتگی اگر مقدوره.
بعدها که همه رو انجام دادیم و دوره تقریبا تموم میشه دیگه بستگی به نیاز شخص هر تمرین که خواستیم انجام بدیم.
من خودم بعد از دوره تا ماهها حدودا یکسال یکسالو نیم آدمک خودهیپنوتیزم و تمرینای دوش انرژی رو انجام دادم..
فوق‌العاده هستن...
سعی کنید جا رو تو برنامتون بیشتر برای تمرینا خالی کنید..بعدا نتیحجه‌شو میبینید
من خودم هم متاهل بودم مادر هم هستم کار هم میکردم.
کنار اینا گاهی یوگا هم انجام میدادم..
دوران طلایی بود 👌🏼
سلام خانم جعفری عزیز🌷🌷🌷
امیدوارم حالتون خوب باشه
اتفاقا چقدر دوست داشتم بدونم که دوستان به چه صورت تمرینات رو در برنامه روزانه جا دادن.
چقدر خوب شد تجربتون رو گفتید واقعا یه وقتایی دیگه کم میارم با خودم میگم يعني سایر دوستان چی کار میکنند.
خانم جعفری جان برنامه ای که گفتید رو حتما عملی میکنم... روش خوبیه میشه انجام داد. یه تعداد از تمرینات واقعا دست نخورده موندن من فکر میکردم چندتمرین باید موازی باهم به صورت ثابت تکرار بشوند.... واقعا حیفم میاد که رهاش کردم.تبادل نظر با شما دوستان عزیز چه در پرانیک و هم در این انجمن همیشه راهگشاست
خدا خیرتون بده🌺🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما و ممنون از دوستان که تجربیات خودشان را در ینجا می‌نویسند
نیازی نیست که شما همه تمرینات را روزی سه بار انجام دهید
شما در دوره کلاس روزی ۲ تا ۳ بار تمرین باید انجام بدهید تا بتوانید استرس خودتان را کنترل کنید و سطح انرژی‌تان را در سطح مناسبی قرار بدهید تا بتوانیم با استفاده از تکنیک‌های دیگر تغییراتی که در ذهنتان می‌خواهیم را ایجاد کنید
تمرینی که ۲ تا سه بار انجام می‌دهید ممکن هست تمرین آدمک مغزی باشد ممکن است تمرین خلسه باشد یا ممکن هست تمرین خلوتگاه یا هر سه.
یعنی اینکه شما یک بار تمرین آدمک را انجام می‌دهید یک بار خلسه و یک بار خلوتگاه. این سه بار تمرین در طول روز می‌شود که کافی هست.
تمرینات دیگر وقت زیادی از شما نمی‌گیرند هر جایی می‌توانید آنها را انجام دهید.
و همونطور که خانم جعفری عزیز هم گفتن بعد از دوره شما بستگی به نیازتان یکی از آنها را که دوست دارید انجام می‌دهید ولی سعی کنید که هر روز یا یک روز در میان یک تمرین را انجام بدهید تا سطح آرامشتان در یک سطح بالایی بماند

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام خانم جعفری عزیز🌷🌷🌷
امیدوارم حالتون خوب باشه
اتفاقا چقدر دوست داشتم بدونم که دوستان به چه صورت تمرینات رو در برنامه روزانه جا دادن.
چقدر خوب شد تجربتون رو گفتید واقعا یه وقتایی دیگه کم میارم با خودم میگم يعني سایر دوستان چی کار میکنند.
خانم جعفری جان برنامه ای که گفتید رو حتما عملی میکنم... روش خوبیه میشه انجام داد. یه تعداد از تمرینات واقعا دست نخورده موندن من فکر میکردم چندتمرین باید موازی باهم به صورت ثابت تکرار بشوند.... واقعا حیفم میاد که رهاش کردم.تبادل نظر با شما دوستان عزیز چه در پرانیک و هم در این انجمن همیشه راهگشاست
خدا خیرتون بده🌺🌺
موفق باشید دوست عزیز من 🙏🏼😇🌻

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا