روان درمانی برای احساس سنگینی و بنفش کردن هاله

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
سلام به همه دوستان و استاد عزیز
من یه تجربه خیلی خوب داشتم دیروز از روان درمانی که چون خیلی خوشحالم کرد و برام مثل معجزه بود میخوام اینجا براتون بنویسم.
دیروز من احساس سنگینی میکردم توی شبکه خورشیدی و قلب و گلو. با بنفش پاکسازی کردم و حالم در کل خیلی بهتر شد. بعد با بنفش به همه شون انرژی دادم و پرشون کردم و تثبیت کردم. قرار بود با همسرم بریم بیرون که برای کارمون توی یکی از پارک های نزدیکمون تولید محتوا کنیم. بخاطر همین هم برای خودم و هم همسرم هاله رو بنفش کردم و وقتی این کار رو انجام دادم اصلا احساس کردم که انرژیم خیلی بهتر شد. خیلی اعتماد به نفسم بالاتر رفته بود، با این که کمی هم خجالت میکشیدم برای تولید محتوا توی اون پارک شلوغ، ولی بازم انقد حالم خوب بود که تونستم انجامش بدم. انگارجرات و جسارتم بیشتر شده بود.
این برای من شبیه معجزه بود چون که هفته پیش دقیقا همونجا برای تولید محتوا رفته بودیم انقدر حالم بد میشد که اصلا اعتماد به نفسش رو نداشتم، فقط میخواستم زودتر برگردیم. یادمه هفته پیش موقع برگشت خیلی از خودم ناراحت و عصبانی بودم که چرا اینطوری هستم. و الان بعد از یه هفته با این تکنیک روان درمانی میتونم بگم یکی از آرزوهام برآورده شد!
اینم بگم که از وقتی استاد راجع به قضاوت کردن برامون صحبت کردن توی هر لحظه که فکری راجع به آدم های دیگه میاد توی ذهنم در دم جلوش رو میگیرم که تبدیل به قضاوت نشه. و فکر میکنم این هم خیلی خیلی تاثیرگذار و آرامش بخش بوده. اگه امتحان نکردید حتما انجامش بدید 💜

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا