ریزش مو_سفیدی مو_رنگ خاکستری شد

به نام خدا

●استاد من بطور امتحانی روی سفیدی موهای مادرم کار میکنم که اگر نتیجه خاصی نشان داد اطلاع بدم موهای مادرم کاملا سفید شده است از وقتی کار کردم بالای شقیقه موهای ریز مشکی در امده و جالب ترین بخش هم موهای مادر رنگ خاکستری روشن در امده هست یعنی یک درمیان یک تار سفید یک تار سیاه هست بخاطر این روند درمان فعلا هیچ رنگ موی سرشون نزاشتیم که نتیجه کاملا موها رو ببینیم
درکنار اینها پوست ان ناحیه که روی صورت کار کردم سفید و براق شده هست مادرم ۶۲ ساله هست از روی بینی به بالا کاملا پوست سفید براق و شفاف شده هست
و جالبتر ازاین موهای مادرم ریزش شدید داشت و ریزش متوقف شده است و موهای مادرم براق و سرحال شده است کاملا موهای مادرم احیا و زنده شده است
ممنون میشم پروتکل بگید چه جوری انجام دادید🙏

مهین جواهری

کاربر ویژه
ممنون میشم پروتکل بگید چه جوری انجام دادید🙏
خانم جواهری جان این و میخام انجام بدم ولی چه رنگهایی دادید فقط سبز و بنفش چون ناحیه حساسه به خوده مو های سفید چه رنگی؟
سبز و بنفش پاکسازی و بنفش صورتی البته به صورتی باید دستور هر رنگی دلتون میخواد رو بدید فقط باید باابی محددود کنید بعد درمان را انجام دهید

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری جان این و میخام انجام بدم ولی چه رنگهایی دادید فقط سبز و بنفش چون ناحیه حساسه به خوده مو های سفید چه رنگی؟
بنفش صورتی را فقط روی خود مو انجام بدید

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
به نام خدا

●استاد من بطور امتحانی روی سفیدی موهای مادرم کار میکنم که اگر نتیجه خاصی نشان داد اطلاع بدم موهای مادرم کاملا سفید شده است از وقتی کار کردم بالای شقیقه موهای ریز مشکی در امده و جالب ترین بخش هم موهای مادر رنگ خاکستری روشن در امده هست یعنی یک درمیان یک تار سفید یک تار سیاه هست بخاطر این روند درمان فعلا هیچ رنگ موی سرشون نزاشتیم که نتیجه کاملا موها رو ببینیم
درکنار اینها پوست ان ناحیه که روی صورت کار کردم سفید و براق شده هست مادرم ۶۲ ساله هست از روی بینی به بالا کاملا پوست سفید براق و شفاف شده هست
و جالبتر ازاین موهای مادرم ریزش شدید داشت و ریزش متوقف شده است و موهای مادرم براق و سرحال شده است کاملا موهای مادرم احیا و زنده شده است
سلام خانم جواهری
نتیجه چطور شده الان؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری
نتیجه چطور شده الان؟
درود برشما همان خاکستری هست از سفید برفی به این مرحله رسیده چون دیگه ادامه ندادم و این پیامتون باعث شد بازم برای ادامه تاسیاه شدن کامل رو انجام بدهم همین جا گزارش کارم رو ارسال میکنم

به نام خدا

آفرین به این خلاقیت🦄
زنده باشی مهین جان🩷

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا