زانو درد و ورم مفاصل مچ پا

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد ارجمند و تمامی درمانگران عزیز ؛
بنده در درمان مادرم نیاز به راهنمایی دارم : مادرم ۶۲ ساله هستن و زانودرد و درد مچ پا دارن و مچ پا ورم داره ، تقریبا هر روز ورزش های گروهی انجام میدن و پیاده روی دارن ،
بنده طبق درمان التهاب مفاصل و روماتیسم در کتاب دو روز درمان انجام دادم و به آرامش نسبی و کوتاه مدت رسیدن
درمان در انجمن برای زانو درد انجام دادم دو روز و یک روز استراحت به پا ، اما درد هم چنان هست اما مچ پاها درد ندارند فقط تورم باقی مانده . لطفا بنده رو راهنمایی کنید .
آیا ایشون باید استراحت مطلق کنند یا به ورزش ادامه بدن . البته ورزش هایی که به پا فشار مستقیم دارن رو انجام نمیدهند.

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر پاسخی نگرفتید نشان می‌دهد که سوال دقیقی را نپرسیده‌اید
تشخیص بیماری مادرتان چه بوده است؟
آیا مشکل رماتیسم داشتند؟
چون شما درمان روماتیسم را برای او انجام داده‌اید
مشکل روماتیسم داشتن باید دوره درمان آن طی شود و در طی درمان مطمئناً با مشورت پزشک نباید به ناحیه خیلی فشار وارد کند

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
ممنون استاد عزیز ، به تازگی که پزشک متخصص نرفتن اما قبلا تشخیص روماتیسم بوده و نرمی غفروف زانو ، پای چپ که بیشترین درد در زانو را دارد پرانتزی شده و کف پاها صاف هست ، اینا تشخیص پزشک قبلی بوده اما بتازگی دکتر نرفتن ، اگر با این اطلاعات میشه درمان کرد که بفرمایید بنده انجام بدم اما اگر نیاز به پزشک هست لطفا راهنمایی کنید از ارتوپد چه عکس یا آزمایشی بخواهم؟!

Dr.Aram

تیم مدیریت
ممنون استاد عزیز ، به تازگی که پزشک متخصص نرفتن اما قبلا تشخیص روماتیسم بوده و نرمی غفروف زانو ، پای چپ که بیشترین درد در زانو را دارد پرانتزی شده و کف پاها صاف هست ، اینا تشخیص پزشک قبلی بوده اما بتازگی دکتر نرفتن ، اگر با این اطلاعات میشه درمان کرد که بفرمایید بنده انجام بدم اما اگر نیاز به پزشک هست لطفا راهنمایی کنید از ارتوپد چه عکس یا آزمایشی بخواهم؟!
برای مشکل پرانتزی بودن پاها توی پرانیک درمانی را نداریم
ولی برای مشکل رماتیسم و مشکلات دیگر درمان داریم که دوره درمان آنها حدود ۲ تا ۳ ماه هست به دلیل اینکه مدت زمانی که بیمار این مشکلات را دارد خیلی طولانی هست و زمان زیادی می‌برد تا عضلات و مفاصل بتوانند دوباره ترمیم شوند و خودشان را ترمیم کنند
البته باید این مسئله را در نظر گرفت که باید ۲۰ درصد اندام یا غضروف سالم باشد
شما باید درمان روماتیسم را به مدت ۲ تا ۳ ماه مرتباً چه درد دارد و چه ندارد بر روی او انجام دهید
در کنار اون می‌توانید از شارژ فیزیکی و تقویت سیستم بدن استفاده کنید

ساراجب

کاربر ویژه
استاد جسارت انرژی واسه تیروئید کم کار پیدا نمیکنم همش ترس دارم اشتباهی صورت بگیره البته برای خودم میخوام انجام بدم ...و سوال دیگه من متوجه اینکه چاکرا بزرگه یا کوچکه نمیشم تقریبا ۳۰ درصد اسکن میکنم و هنوز کاملا نتونستم بیشتر متوجه بشم میشه در برنامه آینده مختصری درباره اندازه چاکرا برامون توضیح بدید که متوجه شیم سپاسگزارم

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
استاد جسارت انرژی واسه تیروئید کم کار پیدا نمیکنم همش ترس دارم اشتباهی صورت بگیره البته برای خودم میخوام انجام بدم ...و سوال دیگه من متوجه اینکه چاکرا بزرگه یا کوچکه نمیشم تقریبا ۳۰ درصد اسکن میکنم و هنوز کاملا نتونستم بیشتر متوجه بشم میشه در برنامه آینده مختصری درباره اندازه چاکرا برامون توضیح بدید که متوجه شیم سپاسگزارم
Thread 'پروتکل انرژی درمانی کم کاری، پرکاری و ندول و کیست تیروئید' https://forum.aramgroup.ir/index.ph...نی-کم-کاری،-پرکاری-و-ندول-و-کیست-تیروئید.199/

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا