زمین جسم تنفس ریشه

سلام میکنم به دکتر آرام عزیز و بزرگوار🌺🌺
آقای دکتر من این تکنیک و انجام دادم به قدری من با این تکنیک به آرامش رسیدم که توصیف نشدنیه واقعا بینظیر واقعا بینظیر احساسی که تو عمرم تا به حال تجربه نکرده بودم حس سبکی و احساسات فوق العاده واقعا از شما سپاسگزار هستم
بابت تکنیکهای بینظیری که آموزش دادید
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم ملک محمدی عزیز و دیگر عزیزان.
این تکنیکی که برایتان گذاشتیم ترکیبی از چند تکنیک هست که در دفاع روانی برای شما توضیح داده بودم و گفته بودم که چاکرای ریشه در آن تقویت می‌شود و شما ریشه‌تان که به زمین وصل هست
و با توجه به اینکه به بدنتان توجه می‌کنید در لحظه حال هستید و توجه کردن به تنفستان باعث می‌شود که بتوانید انرژی زیادی را در بدن خودتان ذخیره کنید
آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز و همه عزیزان دارم

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام میکنم به دکتر آرام عزیز و بزرگوار🌺🌺
آقای دکتر من این تکنیک و انجام دادم به قدری من با این تکنیک به آرامش رسیدم که توصیف نشدنیه واقعا بینظیر واقعا بینظیر احساسی که تو عمرم تا به حال تجربه نکرده بودم حس سبکی و احساسات فوق العاده واقعا از شما سپاسگزار هستم
بابت تکنیکهای بینظیری که آموزش دادید
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
تمرین فوق‌العاده‌ایه.. حس متفاوتی داره..👍🏻😌
یکی اینجا یکی اون ستاره درخشان بالای سر تو دوقلب یه حسی رو به ادم میده که هر وقت از هرجا خسته و دلخوریم انگار اون مث یه آغوشه..قشنگ میشه بهش پناه برد..من تو این ایام عید قشنگ پناه میبرم به اون ستاره درخشان بالای سر تو دوقلب.. 😄

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
۱۳ بدر ما یجایی رفته بودیم که خوراک تمرین زمین جسم تنفس بود..🤗😍 تو کوهستان انجام دادم تا پایان روز عییین یه اسب تازه نفس بودم..😆😂
روز بعدشم که انجام دادمو بعدم دوقلب انجام دادم تجربه متفاوتی داشتم..!!این بدن گررررم سبک بی خیااال 😄😄😄

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
منظم‌تر باشد تاثیرات آن بهتر هست
استاد علت اینکه گاهی اوقات بعد از دریافت انرژی زیاد از تمرینا و مدیتیشنها یه حس انزوا به ادم دست میده چیه؟؟
چرا بر خلاف خلق آینده با تمرینا و درمانگری دوره انرژی درمانی یه حس انزوا بمن دست داده؟؟
بعداز خلق اینده من اشتیاق شدیدی به ارتباط داشتم. ولی تو این دوره برعکس شدم!!
خیلی آرومو ساکتم..تو خودمم.خیلی گزینشی شده برام ارتباطات!!! توضیحی داره این حالت ؟؟🙏🏼

Dr.Aram

تیم مدیریت
حالات افراد در طول زمان تغییر می‌کند و ممکن هست که زمانی خیلی شارژ باشیم یا زمانی دوست داشته باشیم که با خودمان خلوت کنیم
اگر غیر از این علتی نداشته باشد و فقط به دلیل انرژی درمانی باشد شاید بر روی خودتان فشار وارد می‌کنید و دچار انباشتگی انرژی شده‌اید که در این صورت با ورزش کردن یا پاکسازی با آب و نمک یعنی دوش گرفتن با آب و نمک و یا اینکه با آب و نمک و قهوه خودتان را بشویید مشکل برطرف شود

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
۱۳ بدر ما یجایی رفته بودیم که خوراک تمرین زمین جسم تنفس بود..🤗😍 تو کوهستان انجام دادم تا پایان روز عییین یه اسب تازه نفس بودم..😆😂
روز بعدشم که انجام دادمو بعدم دوقلب انجام دادم تجربه متفاوتی داشتم..!!این بدن گررررم سبک بی خیااال 😄😄😄
من هنوز دارم جزوه مینویسم🦄🥲

hashemi

ناظم انجمن
استاد علت اینکه گاهی اوقات بعد از دریافت انرژی زیاد از تمرینا و مدیتیشنها یه حس انزوا به ادم دست میده چیه؟؟
چرا بر خلاف خلق آینده با تمرینا و درمانگری دوره انرژی درمانی یه حس انزوا بمن دست داده؟؟
خیلی آرومو ساکتم..تو خودمم.خیلی گزینشی شده برام ارتباطات!!! توضیحی داره این حالت ؟؟🙏🏼
درود مرضیه عزیز
انرژی‌درمانی باعث خودشناسی و بازیابی خودمون و باعث تعالیه
و بنظر من
شما به نقطه خیلی خوبی رسیدی و از بیرون به درون سفر کردی، اغلب رابطه زیاد با دیگران، ما رو از رابطه با خودمون دور می‌کنه.
چه خوبه که همه ما گزینشی در ارتباطات عمل کنیم، هر ارتباطی چه با آدم‌ها چه رسانه چه کتاب.
وقتی ناجی خودمون هستیم، اطراف‌مون رو هم نجات می‌دیم...

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود مرضیه عزیز
انرژی‌درمانی باعث خودشناسی و بازیابی خودمون و باعث تعالیه
و بنظر من
شما به نقطه خیلی خوبی رسیدی و از بیرون به درون سفر کردی، اغلب رابطه زیاد با دیگران، ما رو از رابطه با خودمون دور می‌کنه.
چه خوبه که همه ما گزینشی در ارتباطات عمل کنیم، هر ارتباطی چه با آدم‌ها چه رسانه چه کتاب.
وقتی ناجی خودمون هستیم، اطراف‌مون رو هم نجات می‌دیم...
عرض ادب به خانم هاشمی عزیزم..
ممنون از پاسخگوییتون
ممنون از مهر شما 🙏🏼❤⚘⚘😊

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
حالات افراد در طول زمان تغییر می‌کند و ممکن هست که زمانی خیلی شارژ باشیم یا زمانی دوست داشته باشیم که با خودمان خلوت کنیم
اگر غیر از این علتی نداشته باشد و فقط به دلیل انرژی درمانی باشد شاید بر روی خودتان فشار وارد می‌کنید و دچار انباشتگی انرژی شده‌اید که در این صورت با ورزش کردن یا پاکسازی با آب و نمک یعنی دوش گرفتن با آب و نمک و یا اینکه با آب و نمک و قهوه خودتان را بشویید مشکل برطرف شود
سپاس 🙏🏼⚘⚘

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام خانم جعفری ، اتفاقا منم خیلی از دوستان قبلیمو دک کردم وبیشترگوشه گیرشده ام والبته جنبه منفی نه . یه حس وحال تنهایی وبه درون خود عمیق شدن ولذت خاصی بهم دست میده اکثردوستان قبلی رو خیلی ازلحاظ ارتعاشی ضعیف حس مکنم و درجمع آنها احساس میکنم خندیدنها ومطالب موردبحثشون بنظرم خیلی ابتدایی وپوچ هست وبرام چنگی به دل نمیزنه . فقط مطالب دوره های استادآرام وسایتها وکانالهای متافیزیکی رو بیشتر مطالعه وجستجومیکنم بلکه ازلحاظ آگاهی درونی وتعالی روحم بیشتر بدونم بالاتربرم .حس میکنم اطرافیانم هیچی برای ارائه کردن ندارن که ازلحاظ روحی ومعنوی ارضابشم. شاید آثارمدیتیشنهاوکلیپهای ناب استادباشه که اینجور باعث پیشرفت معنوی شده. خدایاشکرت

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً در طی دوره انرژی درمانی یا در طی دوره زندگی دوستان ما تغییر می‌کنند ولی بهتر هست که از تعداد آنها کاسته نشود و بر تعداد آنها افزایش پیدا کند لبته همیشه دوستان صمیمی تعداد محدودی هستند و ما نمی‌توانیم با همه افراد صمیمی باشیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا