سلام هفته پنجم هست.سلام وقتتونبخیر استاد آرام عزیز میشه لطف کنید بگید دستور ساختن کانال کدوم قسمت آموزش هست ؟؟
چند بار فیلمهای نگاه کروم پیداش نکردم
ممنونمیشم
سلام دکترجان . من بخوام برای دوستم که سبدسازی داره که جذب مشتری زیادبشه باید ازتاج خودم طلایی بگیرم و داخل دستام توپ طلایی درست کنم و از سبدسازی به تاج دوستم که صاحب سبدسازی هست کانال طلایی درست کنم یا تاج مشتریها؟؟؟؟؟ آیااین درسته یاروش دیگری داره؟؟از کانالها برای هر منظوری میتوانیم استفاده کنیم
بابنفش پاکسازی کردید قبلش؟من رفتم مغازه برادرم کانال طلایی و کشیدم تا مغازه ولی گفت فروش نداره هنوز
درود بر خانم توسلی عزیز و دوستانمن رفتم مغازه برادرم کانال طلایی و کشیدم تا مغازه ولی گفت فروش نداره هنوز
بله شما باید با استفاده از تاج سفید یا طلایی را بگیرید و بر روی مکانی که میخواهید مشتری زیاد شود فکر کنید و انرژی را به آنجا بدهید و به انرژی دستور بدید که مشتری برایش بیاوردسلام دکترجان . من بخوام برای دوستم که سبدسازی داره که جذب مشتری زیادبشه باید ازتاج خودم طلایی بگیرم و داخل دستام توپ طلایی درست کنم و از سبدسازی به تاج دوستم که صاحب سبدسازی هست کانال طلایی درست کنم یا تاج مشتریها؟؟؟؟؟ آیااین درسته یاروش دیگری داره؟؟
چجوریه پاکسازی ؟از راهه دور اینم میشه؟بابنفش پاکسازی کردید قبلش؟
بابنفش پاکسازی میشه و با طلایی کانال کشی و یا چاکرا میسازیم و انرژی انجاست که به ان فکر کنیم پس فرقی ندارد چه از نزدیک چه از دور انجام دهیمچجوریه پاکسازی ؟از راهه دور اینم میشه؟
پاکسازی با بنفش و میگید چجوریهبابنفش پاکسازی میشه و با طلایی کانال کشی و یا چاکرا میسازیم و انرژی انجاست که به ان فکر کنیم پس فرقی ندارد چه از نزدیک چه از دور انجام دهیم
من کرونا گرفته بودم در حالت خوابیده و مریضی بد خودمو درمان کردم پس مهم نحوه صحیح درمان هستو یه سوال دیگه زمانی ک حالمون خوب نیس میشه همون طور ک دراز کشیدم پاکسازی کنم و انرژی بدم؟
بنفشی که برای پاکسازی محیط انجام میدهیم از تاج بنفش را میگیریم خود بنفش راارسال میکنیم برای محیط میتونی بین دوتا دستات تصور کنی و انرژی بدهی و یا هرجور که خودت میتونی خلاقیت بخرج بدهیو یه سوال دیگه زمانی ک حالمون خوب نیس میشه همون طور ک دراز کشیدم پاکسازی کنم و انرژی بدم؟
ولی سعی کن وقتی انرژی دارید و حالتان خوب هست درمان کنید و یا انرژی ارسال و یا دریافت کنیدو یه سوال دیگه زمانی ک حالمون خوب نیس میشه همون طور ک دراز کشیدم پاکسازی کنم و انرژی بدم؟
ممنونمن کرونا گرفته بودم در حالت خوابیده و مریضی بد خودمو درمان کردم پس مهم نحوه صحیح درمان هست