سنگ کلیه

محسن اکبری

کاربر ویژه
درود عزیزان
فردی با ۴۵ سال سن مراجعه نمود که سنگ کلیه دارم و حتی یک بار سنگ شکن کردم ولی مجددا تست وجود سنگ کلیه را اثبات میکنه فقط با یه جلسه غیر جضوری سنگ کلیه بکلی از بین رفت که سونوگرافی صحت آنرا نشان میداد

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
استاد من رو یه بیماری که سنگ کلیه داره درمان انجام میدم. اول کلیه ی راست شون درد گرفته بود که بدون مراجعه به پزشک من نواحی مربوطه رو پاکسازی کردم و انرژی دادم و دردشون با دو جلسه برطرف شد. دو سه روز بعدش کلیه چپ شونم درد گرفته بود که رفتن دکتر و تشخیص دادن که بیمار سنگ کلیه داره،گفته بودن سمت راست شونم داشته ولی افتاده اما سمت چپ شون خیلی زیاده. الان روی کلیه چپ درمان انجام میدم و سنگ ریزی دارن اما بدون درد هست، یه بارم سنگ شکن کردن. سؤالم اینه که شما سرکلاس گفته بودین انرژی درمانی باعث میشه سنگ ها آب بشن. ولی ایشون سنگ هاشون قابل رؤیته موقع دفع، دلیلش چیه؟ باید از انرژی های تیره تر استفاده کنم تا آب بشن یا طبق همون پروتکل کتاب ادامه بدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بستگی به محلی دارد که سنگ قرار دارد
زمانی که سنگ‌ها شروع می‌کنند به کوچک شدن آزاد می‌شوند و قبل از اینکه کاملاً از بین بروند دفع می‌شوند به خاطر همین است که شما اون‌ها را می‌بینید

البته می‌توانید از انرژی تیره‌تر استفاده کنید تا سریعتر نتیجه بگیرید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا