سنگ کیسه صفرا

لیلا فیروزی

کاربر ویژه
سلام براستاد عزیز
همسرم چندماه قبل از عید قسمت سمت راست زیر کبدش دردهای شدید داشت که دکتر براش سونوگرافی نوشت و انجام داد سنگ صفرا تشخیص دادن.. یه مدت گذشت و دردهاش بیشتر شد و دکترش توصیه کرد حتما باید عمل بشه.. چون زمان رانندگی یا موقعی هم که مینشست از درد نفسش بالا نمیومد..ایام عید شروع کردم چند روزی روی کیسه صفرا پروتکل دفع سنگ و انجام دادم.. بعد هم من هم همسرم فراموش کردیم.. چند روزه پیش همسرم گفت حواست هست که من دیکه دردصفرا ندارم.. حتی موقع نشستن و رانندگی. رفت سونو انجام داد کلا سنگی تو صفراش نبود😊👌🏻
استاد بابت اموزشهاتون ازتون خیلی ممنونم.. و نمیدونم چطور تشکر کنم. 🌺🌺🙏🏻🙏🏻

سارا خانجانی

کاربر ویژه
سلام براستاد عزیز
همسرم چندماه قبل از عید قسمت سمت راست زیر کبدش دردهای شدید داشت که دکتر براش سونوگرافی نوشت و انجام داد سنگ صفرا تشخیص دادن.. یه مدت گذشت و دردهاش بیشتر شد و دکترش توصیه کرد حتما باید عمل بشه.. چون زمان رانندگی یا موقعی هم که مینشست از درد نفسش بالا نمیومد..ایام عید شروع کردم چند روزی روی کیسه صفرا پروتکل دفع سنگ و انجام دادم.. بعد هم من هم همسرم فراموش کردیم.. چند روزه پیش همسرم گفت حواست هست که من دیکه دردصفرا ندارم.. حتی موقع نشستن و رانندگی. رفت سونو انجام داد کلا سنگی تو صفراش نبود😊👌🏻
سلام لیلا جان چه عالی واقعا بهت تبریک میگم، درمانهات خیلی خوبن، معلومه بزودی جزو حرفه ای ها میشی. سایز سنگ چقدر بود؟ چون منم دارم و هر روشی رو قبلا رفتم درمان نشدن

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام براستاد عزیز
بسیار عالی ، تبریک می‌گم
انشالله که همیشه خودتان و همسرتان سالم و تندرست باشید
موفق باشید

لیلا فیروزی

کاربر ویژه
سلام لیلا جان چه عالی واقعا بهت تبریک میگم، درمانهات خیلی خوبن، معلومه بزودی جزو حرفه ای ها میشی. سایز سنگ چقدر بود؟ چون منم دارم و هر روشی رو قبلا رفتم درمان نشدن
سلام سارا جان. حالت چطوره.. سونوگرافیش و نگاه میکنم و بهت میگم.. ولی بحدی بود که از درد نمیتونست بشینه.. یا باید دراز میکشید یا وایمیستاد. حالت نشسته خیلی اذیتش میکرد.. از انرژی نارنجی استفاده کردم..اول پاکسازی و باسبز و نارنجی انجام دادم بعد فقط با نارنجی شروع کردم انرژی فرستادن... دوسه روز کار کردم..تا زمانی که خودش گفت دیگه دردی ندارم.

لیلا فیروزی

کاربر ویژه
سلام براستاد عزیزم.. ممنونم و همه رو مدیون شما هستم..مطالبی که شما به ما اموزش دادید خیلی کاربرد داره..جلوی هزینه های بالای پزشکی و رفتن زیر تیغ جراحی و میگیره.. ازتون ممنونم.. امیدوارم بتونم به دیگران هم کمک کنم.. 🙏🏻😊

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
بسیار عالی ، تبریک می‌گم
انشالله که همیشه خودتان و همسرتان سالم و تندرست باشید
موفق باشید
سلام استاد
بیماری هستن که سنگ صفرا دارن و دکترا گفتن صفرا شون سنگ سازه و قراره 10 روز دیگه صفرا رو کلا خارج کنن. من امروز براشون درمان مربوطه رو انجام دادم ولی سوالم اینه آیا انرژی درمانی باعث میشه سنگ ها به طور کامل دفع بشن و نیازی به عمل نباشه؟ یا ممکنه بعد از دوره ی درمانی دوباره سنگ ها برگردن بخاطر سنگ ساز بودن صفرا شون

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
سلام استاد
بیماری هستن که سنگ صفرا دارن و دکترا گفتن صفرا شون سنگ سازه و قراره 10 روز دیگه صفرا رو کلا خارج کنن. من امروز براشون درمان مربوطه رو انجام دادم ولی سوالم اینه آیا انرژی درمانی باعث میشه سنگ ها به طور کامل دفع بشن و نیازی به عمل نباشه؟ یا ممکنه بعد از دوره ی درمانی دوباره سنگ ها برگردن بخاطر سنگ ساز بودن صفرا شون
یادم رف اینم بگم که در حال حاضر سنگ هاشونو خارج کردن و بخاطر درد زیادی که داشتن من پروتکل رو براشون انجام دادم نه بخاطر وجود سنگ،ایشون بعد از عمل مشکل شون رو به من اطلاع دادن.

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای دردشون
یکی از مشکلاتی که مربوط به کیسه صفرا است را انجام بدید
و ناحیه رو پاکسازی زیاد آبی فراوان بدهید تا عضلات شل شود و دردشان تسکین پیدا کند
برای اینکه مجدداً سنگ نسازد یسه صفرا را پاکسازی کنید و با همان انرژی که پاکسازی می‌کنید به آن انرژی بدهید

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
برای دردشون
یکی از مشکلاتی که مربوط به کیسه صفرا است را انجام بدید
و ناحیه رو پاکسازی زیاد آبی فراوان بدهید تا عضلات شل شود و دردشان تسکین پیدا کند
برای اینکه مجدداً سنگ نسازد یسه صفرا را پاکسازی کنید و با همان انرژی که پاکسازی می‌کنید به آن انرژی بدهید
منشأ دردشون رو پیدا کردم، مجرای صفراوی بوده. چون سنگ ها رو با آندوسکوپی خارج کردن اون ناحیه دچار التهاب شده که با سبز و آبی و بنفش(4 بار در روز) بعد از پاکسازی به ناحیه انرژی دادم و خداروشکر درد برطرف شده

Dr.Aram

تیم مدیریت
منشأ دردشون رو پیدا کردم، مجرای صفراوی بوده. چون سنگ ها رو با آندوسکوپی خارج کردن اون ناحیه دچار التهاب شده که با سبز و آبی و بنفش(4 بار در روز) بعد از پاکسازی به ناحیه انرژی دادم و خداروشکر درد برطرف شده
خدا را شکر
معمولا زمانی که ما مشکل را بدانیم بهتر می‌توانیم و سریع‌تر می‌توانیم به بیمار کمک کنیم
شما در اینجا متوجه شدید که التهابات و درمان التهاب را انجام دهید و اگر فکر می‌کردیم سنگ هست مجبور بودیم از نارنجی استفاده کنیم و نارنجی ممکن بود التهاب را کمی بیشتر کند
و درد او اینگونه کم نمی‌شد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا