سوال روان درمانی نشخوار ذهنی

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سلام استاد گرانقدر درود بر شما
تا حالا رواندرمانی انجام ندادم اما خواهرم مشکل روانی حادی داره که از جوانی با ان داره دست وپنجه میزنه الان که بالای ۶۰ سالش شده حادتر شده نشخوارهاووسواس های فکری منفی راجع به خودش داره وعدم اعتماد بنفس با وجود توانایی های زیادی که داره بسیار حالش را بد میکنه قرص اعصاب میخوره وقرص خواب از جنگ وحشت زیادی داره
میخوام روش کار کنم با وجودیکه من در مرحله مبتدی ومتوسطه کار میکنم اشکال نداره انجام بدم
کتاب رواندرمانی پرنایی را خوندم مراقبه دو قلب را روزانه انجام بدم واز روش هایئ که در اون گفته استفاده کنم؟ نگرانم که چون باید بنفش وبنفش الکتریکی کار کنم
اشتباهی نکنم که حالش بدتر بشه
استاد عزیز لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه من انرژی پرمانی ورواندرمانی را بیش از ۲۰ سال پیش نزد شما گذراندم

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر احساس می‌کنید که بعد از ۲۰ سال نیاز دارید که دوباره دوره رو بگذرانید با مرکز تماس بگیرید تا با دوره‌ای که در پیش داریم شرکت کنید
ولی برای مشکلاتی که گفتید همونطور که خودتان هم می‌دانید از کتاب روان درمانی استفاده کنیم و با توجه به آن از بنفش و بنفش الکتریکی برای درمان استفاده کنید
هر سوالی بود در خدمتتان هستم

ف

فخری صالحیان لنجی

کاربر جدید
ممنونم
من امکان درمان از نزدیک را ندارم از راه دور انجام میدهم این تاثیر درمان را کم نمی کند؟
سوال دیگه برای انرژی دادن به چاکرای پشتی قلب
چقدر انرژی بدهم یا چند تنفس؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در انرژی درمانی تفاوت زیادی بین درمان حضوری و درمان از راه دور ندارد و می‌توانید از راه دور انجام بدهید
همیشه تعداد تنفس‌هایی که به چاکراها می‌دهیم بین ۳ تا ۷ تنفس است
در مورد انرژی به چاکرای قلب باید احتیاط کرد

فخری صالحیان

کاربر ویژه
استاد دیشب روی خواهرم از راه دور دقیق وکامل درمان انجام دادم البته چون خیلی حالش بد بوده پبش دکتر اعصاب وروان رفته بود دارو گرفته تا خلقش بالا بیاد وشوک الکترو مغناطبسی براش انجام دادن اما امروز خیلی حالش بده افسردگی در حدی که نمی تونسته بلند بشه وحالت تنفر وعدم اعتماد بنفس وعدم کافی بودن شدید داره
درمانم را قطع کنم یا ادامه بدم؟
درمان نشخوار ووسواس را انجام دادم
ایشون دوره خلق آینده را افلاین چند ماهه انجام میده
لطفا راهنمایی بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
دور یه روان درمانی باید طی بشود و این دوره حدود دو ماه تا ۳ ماه زمان می‌برد در این مدت بهتر هست که از درمان‌هایی کلاسیک مثل استفاده از دارو یا شوک الکترومغناطیسی یا هر روشی که پزشک او پیشنهاد می‌دهد استفاده کنید.
در کنار آن از تکنیک‌های دوره خلق آینده نیز استفاده کنند.
با توجه به تشخیصی که دارد مثل افسردگی اضطراب یا نشخوار فکری یا فوبی‌ها بر همان اساس از کتاب استفاده کنید
مداومت داشته باشید مطمئناً نتیجه خوبی را خواهید گرفت

فخری صالحیان

کاربر ویژه
دور یه روان درمانی باید طی بشود و این دوره حدود دو ماه تا ۳ ماه زمان می‌برد در این مدت بهتر هست که از درمان‌هایی کلاسیک مثل استفاده از دارو یا شوک الکترومغناطیسی یا هر روشی که پزشک او پیشنهاد می‌دهد استفاده کنید.
در کنار آن از تکنیک‌های دوره خلق آینده نیز استفاده کنند.
با توجه به تشخیصی که دارد مثل افسردگی اضطراب یا نشخوار فکری یا فوبی‌ها بر همان اساس از کتاب استفاده کنید
مداومت داشته باشید مطمئناً نتیجه خوبی را خواهید گرفت
ممنون از راهنمایی هاتون

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود استاد عزیز
دردرمان های بیماریهای فیزیکی در پایان انرژی داده شده به بیمار معمولا با آبی روشن تثبیت میشه
اما در روان درمانی کتاب این تثبیت اصلا نیامده
آیا نباید انرژی داده شده را در رواندرمانی تثببت کرد؟

ف

فخری صالحیان لنجی

کاربر جدید
سلام ودرود
در حال حاضر دو تا درمان پرانیکی انجام میدم
روی وسواس فکری وناشنوایی عصبی
هر کدامشون در روزهای متفاوت انجام می دهم
با وجودیکه از ظرف آب نمک استفاده میکنم وپس از درمان آزاد سازی هم انجام میدم ودستام را با آب نمک پاکسازی میکنم ولی در انگشتان ودستام درد دارم
بعضی اوقاتم با نور سفید پاکسازی میکنم
کار دیگه ای هست که برای دست درد انجام بدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً اگر احتیاط هایی که در دوره به شما گفته شده است انجام بدهید این مشکل پیش نمی‌آید
مثل اینکه بیمارتان را قضاوت نکنید یا اینکه زمانی که در حین درمان هست دست به بدنتان نزنید
اگر همین دو مورد ساده را انجام بدهید مشکلی ایجاد نمی‌شود

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود استاد
بیماری خواهرم با وجودیکه هم دارو میخوره وهم من پروتکل وسواس فکری را انجام میدم
ولی حالش بدتر شده تکنیک های خلق آینده را میگه دیگه دوست ندارم انجام بدم گیر ذهنی روی کلمات داره بخصوص کلمات متنی وتوی ذهنش ثابت میمونه ونمتونه خارج بشه عذاب میکشه
داروهم میخوره
الان دوره مدتیشن شما را هم ثبت نام کرده ولی نمیدونم براش خوبه یانه
لطفا راهنمایی کنید

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود استاد
موردی که وسواس فکری داره ویک ماه هست که وروان درمانی وسواس فکری را انجام میدم
تمایل به خود کشی هم داره بخصوص صبح که از خواب بیدار میشه میل به زنده بودن نداره و۰۰۰
امشب بعد از انجام درمان وسواس چاکرای قاعده ای اش رابا پرانای قرمز روشن پاکسازی کردم وانرژی قرمز روشن دادم ودستور دادم تا فعال تر بشه واندازه اش حدود ۴ اینچ بشه
آیا در ادامه همان درمان انجام بدم مسئله ای نیست ولازمه درمان دیگه ای انجام بدم
ایشون دارو هم مصرف میکنه

Dr.Aram

تیم مدیریت
کسی که میل به خودکشی دارد حتماً باید زیر نظر روانپزشک باشد و حتماً دارو استفاده کند
در کنار داروها می‌توانیم از تکنیک‌های انرژی درمانی استفاده کنید تا خلق و خوی او تثبیت شود
مدت زمانی که نتیجه بگیرید بستگی به تشخیص درست و مهارت شما دارد

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود وسلام به دکترآرام گرانقدر
خواهرم خدا را شکربهتر شده میل به زندگی افزایش یافته
افکار منفی کمتر شده ارتباط گرفتن وافسردگی بسیار بهبود یافته
درمان را ادامه می دهم ولی وسواس فکرب را هنوز داره
الان مشاوره با روش طرحواره ها را شروع کرده وداروهای روانپزشک مخصوص وسواس را با دوز بتلا مصرف میکنه

فخری صالحیان

کاربر ویژه
دروداستاد یه موردبیمار جدید دارم که حادثه ای براش پیش اومده برادرم هستند
۵۸ سالش هست کنار استخر سر خورده واز پشت سر محکم به دیوار خورده با درد بسیار شدید وبیهوشی به بیمارستان بردنش مغز سالم است ولی گوشها یعنی هردو ناشنوا شده با مراجعه به چند دکتر گوش وحلق وعکس از گوش گرفتن ونوار گوش گرفتن شنوایی صفر است وتوی گوشش صدای پارازیت داره
عکس گوش نشون میده که پشت پرده گوش خون هست وگفتن الان تزریقات نمیشه انجام داد با قرص دو هفته مصرف کنه تا خون ها جذب بشه تا دوباره معاینه بشه در گوش هاش درد زیادی دارن سرگیجه وعدم تعادل داره وسرش حالت لغی داره
به خاطر اتفاقی که افتاده دچار خشم وناراحتی است
با انرژی درمانی چطور میتونم به بهبودش کمک کنم؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا