سوال روان درمانی نشخوار ذهنی

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سلام ودرود بر استاد گرانقدر برایتان آرزوی بهترین ها
را دارم
موردی که بر اثر سقوط گوش هاش ناشنوا شده الان در کنار درمان هاس قرص وتزریق به گوش
منم سه مرنبه انرژی انجام دادم اثر خوبی داشته سردرد شدیدش کامل خوب شده
یکی از گوش هاش که از اول هم صدای پارازیت داشت بعد از دو هفته ۲۰درصد شنوایی داره ولی گوش دیگرش کاملا کیپ است وشنوایی اش صفر
سی تی اسکن گوش نشون میده که استخوان های گیجگاهی هردو گوش شکسته دکترش میگه شنوایش با تزریقات بر نمیگرده ونوبت کاشت حلزون بگیرید
سوالم اینه که با انرژی درمانی چند در صد میشه شنوایی اش برگرده؟
وبا کدام پرونکل؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام ودرود بر استاد گرانقدر برایتان آرزوی بهترین ها
را دارم
موردی که بر اثر سقوط گوش هاش ناشنوا شده الان در کنار درمان هاس قرص وتزریق به گوش
منم سه مرنبه انرژی انجام دادم اثر خوبی داشته سردرد شدیدش کامل خوب شده
یکی از گوش هاش که از اول هم صدای پارازیت داشت بعد از دو هفته ۲۰درصد شنوایی داره ولی گوش دیگرش کاملا کیپ است وشنوایی اش صفر
سی تی اسکن گوش نشون میده که استخوان های گیجگاهی هردو گوش شکسته دکترش میگه شنوایش با تزریقات بر نمیگرده ونوبت کاشت حلزون بگیرید
سوالم اینه که با انرژی درمانی چند در صد میشه شنوایی اش برگرده؟
وبا کدام پرونکل؟
برای شکستگی استخوان گوش می‌توانیم از تکنیک‌های شکستگی و ترمیم استفاده کنیم و شکستگی را برطرف کنیم
ولی معمولاً شکستگی ایجاد درد می‌کند و ارتباطی به خود شنوایی ممکن هست نداشته باشد
اینطور که نوشته‌اید و می‌خواهند حلزون را بکارند نشان می‌دهد که بخش حلزونی گوش آسیب دیده است و باید ترمیم شود
یکی از مشکلات گوش مثل تیناتوس یا وزوز گوش را برای او انجام دهید و در کنار اون برای حلزون گوش از انرژی‌های ترمیم استفاده کنید یعنی ابتدا با سبز و بنفش ناحیه را پاکسازی کنید و سپس انرژی ترکیبی بنفش سبز و سبز زرد را به ناحیه بدهید
این درمان می‌تواند یک روز در میان به مدت ۲ تا ۳ ماه انجام شود تا نتیجه ظاهر گردد
درصد نتیجه‌گیری آن اگر ۲۰ درصد ناحیه سالم باشد می‌توانیم امیدوار باشیم

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سلام ودرود
استاد روی گوش های برادرم که شنوایی اش را از دست داده کار کردم به اضافه درمان های کلینیگی گوش راست شنوایی اش از ۵درصدبه ۲۰ پرصد رسیده وکوش چپ از صفر به ۵ذرصد
۵ جاسه ای گارکردم وقتی درمان انجام میشه حضوری بعدش وزوز گوشش خیلی بهتر میشه ویه تعادلی بین گوش هاش ایجاد مبشه ولی دوباره فرداش صداها برمیگرده
چند وقتیه کارروش نمیکنم چون باوجود تمام پاکسازیها یی که انجام میدم ولی گوش های خودم گاهی درد میگیره چند بار هم کیپ شده وصدا داره
بازم میگم تمام اقدامات را پس از پایان کار انجام میدم دستام را با آب نمک میشورم طناب را قطع میکنم ونگران نتیجه نیستم
برای پاکسازی گوش خودم چکار کنم؟
وآیا اگه از راه دور روی گوشش کار کنم بازم پراناهای کثیف او به من منتقل میشه؟
رقبت نمیکنم روش کار کنم چون خودم ابنجور شدم
لطفا راهنمایی بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
انرژی‌هایی که در گوش‌ها هست معمولاً آنقدر نیست که بخواهد آلودگی ایجاد کند یا به کسی منتقل شود
علت اینکه این مشکل ایجاد می‌شود این است که اشتباه انجام می‌دهید و اشتباه شما این هست که خیلی به آن فکر می‌کنید یا می‌خواهید حتماً خوب شود و موقع انجام درمان خیلی تمرکز می‌کنید
تمرکزتان را کمتر کنید و با آرامش بیشتر تمرین را انجام بدید

سلام استاد گرانقدر درود بر شما
تا حالا رواندرمانی انجام ندادم اما خواهرم مشکل روانی حادی داره که از جوانی با ان داره دست وپنجه میزنه الان که بالای ۶۰ سالش شده حادتر شده نشخوارهاووسواس های فکری منفی راجع به خودش داره وعدم اعتماد بنفس با وجود توانایی های زیادی که داره بسیار حالش را بد میکنه قرص اعصاب میخوره وقرص خواب از جنگ وحشت زیادی داره
میخوام روش کار کنم با وجودیکه من در مرحله مبتدی ومتوسطه کار میکنم اشکال نداره انجام بدم
کتاب رواندرمانی پرنایی را خوندم مراقبه دو قلب را روزانه انجام بدم واز روش هایئ که در اون گفته استفاده کنم؟ نگرانم که چون باید بنفش وبنفش الکتریکی کار کنم
اشتباهی نکنم که حالش بدتر بشه
استاد عزیز لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه من انرژی پرمانی ورواندرمانی را بیش از ۲۰ سال پیش نزد شما گذراندم

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد دختر من همش از ناحیه دست وپا احساس سردی دارد وهمش دست وپایش یخ هست چه جوری می توانم کل بدنش را گرم کنم بااستفاده از چه تکنیکی می‌شود درمان شود
ابتدا باید دکتر برود ببینید علت سردی دست و پاها چیست
می‌تواند کم خونی یا پایین یا کم بودن فشار خون یا کم کاری تیروئید باشد.
هر کدام را می‌توانیم درمان جداگانه انجام بدهیم
با انرژی دادن به کف پا چاکرای قاعده‌ای چاکرای جنسی و نافی می‌توانید او را نیز گرم کنید

فخری صالحیان

کاربر ویژه
سلام ودرود
برای درمان التهاب تارهای صوتی فردی که آواز میخونده ولی الان یه ناهنجاری یا خراش تو گلوش داره ونمیتونه آواز بخونه اگه پروتکلی داره بغرمایید توپروتکل ها جستجو کردم چیزی پیدا نکردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
پروتکلی برای منظور نداریم
ولی می‌توانید از درمان لارنژیت استفاده کنید

فخری صالحیان

کاربر ویژه
ممنون تو دوره انرژی درمانی شما همین را فرمودیداماتوی پروتکل های داخل انجمن لارنژیت را جستجو کردم چیزی به این عنوان نمی یاره

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درودبر استاد گرانقدر
در پورتکل درد شانه یکی از مراحل درمان بعد از پاکسازی انرژی دادنه نوشته با سبز وآبی وبنفش انرژی بدید ودوباره جاروی موضعی را تکرار کنید
این را متوجه نمی شوم اگه بعد انرژی دادن جارو کنیم که اثرش تمام میشه پس چرا انرژی میدهیم
خوب همون پاکسازی را تکرار کنیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
در مواقعی پاکسازی می‌کنیم و انرژی می‌دهیم و در برخی از مواقع که انرژی خیلی کثیف باشد این کار را چندین بار تکرار می‌کنیم یعنی بعد از اینکه انرژی دادیم دوباره از اول شروع می‌کنیم به پاکسازی کردن و انرژی دادن
دقیقاً مثل این هست که ظرفی خیلی کثیف است و شما لازم است چندین بار آن را بشورید و آب بزنید

فخری صالحیان

کاربر ویژه
درود درست کردن چاکرا در محل کار برای جذب افرادی که به خدمات ما نیاز دارند را در کدام جلسه گفتید پیداش نمی کنم میشه راهنمایی کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود درست کردن چاکرا در محل کار برای جذب افرادی که به خدمات ما نیاز دارند را در کدام جلسه گفتید پیداش نمی کنم میشه راهنمایی کنید
دقیقاً حضور ذهن ندارم که دقیقاً در کدام جلسه گفتم ولی بیشتر فکر می‌کنم در جلسه آخر کریستال درمانی باشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا