سوال

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد ببخشید من برای بیماری ورم شبکیه ام که مایع زیر شبکیه ام جمع شده از کدوم پروتکل استفاده کنم ؟ یا صبر کنم به سطح پیشرفته برسیم

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد میشه به یه بیمار فقط جاروی عمومی و موضعی کرد و دیگه انرژی و تثبیتو انجام نداد؟ فقط پاکسازی ؟

و اینکه آجنا و شقیقه ها و جلوی قلب فقط با نوک انگشت انرژی میگیرن ؟همین سه تا

و اینکه اگر خواستیم مثلا ۳ بار انرژی بدیم هر بار دست رو بتکانیم یا اخر سر

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله می تونید فقط پاکسازی کنید ولی تاثیر کم می شوید
فقط جلو قلب و آنجا با نوک انگشتان پاکسازی و انرژی دهید.
در انتهای انرژی دادن دستتان را بتکانید

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد میشه در یک پروتکل بعضی قسمتهارو با دست راست جارو کرد و انرژی داد بعضی قسمتها با دست دیگر جارو و انرژی؟
و اینکه چرا توی قطع طناب سه بار کات میکنن یه جایی دیده بودم قبلا
و اینکه به دارو هم میشه پاکسازی و انرژی و تثبیت انجام داد بعد استفاده کرد؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد وقتی سطح پیشرفته رو یاد بگیریم دیگه سراغ درمانهای این کتاب مقدماتی نمیایم؟ همرو با اون روش پیشرفته انجام میدیم؟

M

msoltani2020

کاربر جدید
سلام و درود
درسته سطح پیشرفته قوی ترهست ولی پروتکل های بخش مقدماتی بکار میاد که استاد روش استفاده از پروتکل های دوره مقدماتی به شیوه درمانگری پیشرفته رادر هفته سوم توضیح خواهند داد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد میشه در یک پروتکل بعضی قسمتهارو با دست راست جارو کرد و انرژی داد بعضی قسمتها با دست دیگر جارو و انرژی؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد ببخشید من روی مادرم برای زانوش کار کردم همه مراحل مربوطو رفتم بعد چون فشارخونم داره روی منگ مین هم پاکسازی کردم و یک بار انرژی دادم، اشکالی نداره که درمانمو ترکیبی انجام دادم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
مشکل ندارد

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد ببخشید من روی مادرم برای زانوش کار کردم همه مراحل مربوطو رفتم بعد چون فشارخونم داره روی منگ مین هم پاکسازی کردم و یک بار انرژی دادم، اشکالی نداره که درمانمو ترکیبی انجام دادم ؟
برای درمان فشار خون ، درمان را کامل انجام دهید

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
من دیشب روی دوستم که از ناحیه شانه آسیب دیده بود رو پس از مدیتیشن دو قلب از راه دور کار کردم ولی تاثیر نداشت
مجددا امشب کار کردم باز تاثیر نداشت ولی در اتمام کار متوجه شدم که تاندون شانه آسیب دیده و من تشخیصم اشتباه بوده و متوجه شدم که جزو درمان‌های هفته های آتی هستش
حالا سوال اینجاست که چرا کوچکترین تسکینی رو نتونستم روی دردش انجام بدم و تاثیر گذار باشم با توجه به جارو کردن عمومی و موضعی ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
جارو کردن عمومی و جارو کردن موضعی همیشه باعث تسکین درد نمی شوند.
همانطور که در کلاس خدمتتون عرض کردم برای درمان نیاز به پاکسازی موضعی نیاز به انرژی دادند و نیاز به این هست که این کار را چندین بار انجام دهید تا بهبودی ایجاد گردد
درست است که درمان شما در هفته دوم آموزش داده میشود ولی شما اگر همان کار را درست و دقیق انجام دهیم بعد از چند جلسه تسکین درد و بهبودی را در آن می بینید
یادتان باشد که تسکین درد در پزشکی کلاسیک که به وسیله مسکن ایجاد میشود تنها در را ساکت کرده است ولی تسکین درد در انرژی درمانی نشان دهنده بهبودی بیماری است

حسمان

کاربر ویژه
جارو کردن عمومی و جارو کردن موضعی همیشه باعث تسکین درد نمی شوند.
همانطور که در کلاس خدمتتون عرض کردم برای درمان نیاز به پاکسازی موضعی نیاز به انرژی دادند و نیاز به این هست که این کار را چندین بار انجام دهید تا بهبودی ایجاد گردد
درست است که درمان شما در هفته دوم آموزش داده میشود ولی شما اگر همان کار را درست و دقیق انجام دهیم بعد از چند جلسه تسکین درد و بهبودی را در آن می بینید
یادتان باشد که تسکین درد در پزشکی کلاسیک که به وسیله مسکن ایجاد میشود تنها در را ساکت کرده است ولی تسکین درد در انرژی درمانی نشان دهنده بهبودی بیماری است
متوجه شدم که صد در صد برای پاکسازی موضعی ام اصلا انرژی نداشتم و فقط روی سرعتش متمرکز بودم ولی از این دفعه با انرژی این کار رو میکنم به اضافه سرعت
سپاس فراون

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا