سپاسگزاری

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
باسلام و عرض ارادت خدمت استاد گرامی دکتر آرام عزیز و دوستان همراه و گلم 💚💚💚
حضور توی دوره چشم سوم و شروع یک سفر کاملا متفاوت با همراهانی کاملا متفاوت تجربه بسیار گرانقدری برای منه. بابت این دوره، آموزش های بی‌نظیرتون و تشکیل این خانواده دوست داشتنی بسیار بسیار از شما استاد عزیزم سپاسگزارم🙏🙇‍♀️🙏
این عنوان رو باز کردم تا اگه دوستان علاقمند باشن و پیام بذارن مراتب سپاسگزاری دسته جمعیمون رو تقدیم استاد عزیز کنیم😇🥰😇
پاینده باشید🌹🍃

Dr.Aram

تیم مدیریت
باسلام و عرض ارادت خدمت استاد گرامی دکتر آرام عزیز و دوستان همراه و گلم 💚💚💚
حضور توی دوره چشم سوم و شروع یک سفر کاملا متفاوت با همراهانی کاملا متفاوت تجربه بسیار گرانقدری برای منه. بابت این دوره، آموزش های بی‌نظیرتون و تشکیل این خانواده دوست داشتنی بسیار بسیار از شما استاد عزیزم سپاسگزارم🙏🙇‍♀️🙏
این عنوان رو باز کردم تا اگه دوستان علاقمند باشن و پیام بذارن مراتب سپاسگزاری دسته جمعیمون رو تقدیم استاد عزیز کنیم😇🥰😇
پاینده باشید🌹🍃
درود بر خانم دکتر بیضائی عزیز
من هم از شما سپاسگزارم و بسیار خرسندم که بعد از بیست و چند سال دوباره در خدمت شما بودم و دوباره فرصتشو تا بتوانیم با همدیگر در یک دوره و کلاس باشیم.
برای من افتخاریست که در خدمت شما عزیزان باشم
❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

با سلام به خانم بیضایی نازنین 🌺🌺💖
من هم تقدیر و تشکر میکنم از از استاد عزیزمون دکتر آرام بزرگوار بابت این دوره شگفت انگیز که برگزار کردن در کنار دوستان عزیزی مثل شما و دیگر دوستان
با آرزوی موفقیت برای تمام عزیزان❤❤❤❤❤

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام استاد ..⚘⚘
منکه این دوره رو شرکت نکردم ولی اینجا برای چندمین بار و بارها و بارها و بارها از شما برای شفای خودم و شفای کل زندگیم بوسیله آموزشها و عشق شما ازتون قلبن سپاسگذارم..🙏🏼🙏🏼
خدا به شما عمر طولانی بده .. آمین❤⚘⚘💫

مهین جواهری

کاربر ویژه
استاد بزرگوار و عزیزم باز هم یک دوره پر محتوا وارزشمند و علم بزرگی را ازآموزهای ارزنده استاد بزرگ آرام عزیز فرا گرفتم خداوند را شاکر استاد بزرگی را در مسیر رشد معنوی و آگاهی و خدا شناسی علم معرفت سر راهم شکوفا کرده بی نهایت بار شاکرم شاکرم شاکرم این دوره هم به پایان رسید ولی تجدید دیدار می کنم اما بصورت حضوری که خدا این توفیق را داده تا در دوره خود هیپنوتیزم در کنار استاد و دانشجویان باشم و خیلی خوشحالم باشد که این دورها مستدام باشد و من در انها حضور داشته باشم

در پناه و نور برکت الهی سلامت تندرست مانا باشید استادعزیز و گرانقدرم🌱

مهین جواهری

کاربر ویژه
استاد من این دوره را وسطای دوره چشم سوم دیدم که حضوری شرکت کرده بودم حتی دیدم که کدام قسمت از کلاس نشسته ام نوع پوشش و نحوه تدریستون رو دیدم چون قصد نداشتم حضوری باشه بخاطر گرمای تهران میخواستم انلاین شرکت کنم ولی وقتی این سکانس زیبا از تدریس استاد عزیز را دیدم متوجه شدم که درخواست درونم با خودم فرق دارد چون از درون میگفت حضوری شرکت کن من در سمت راست شما که تدریس داشتید ناظر بودم فقط یک لحظه به حالت خبری نشان داده شد و رفت

خیلی خوشحالم که از نزدیک در محضر استاد خواهم بود

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
درود بر خانم دکتر بیضائی عزیز
من هم از شما سپاسگزارم و بسیار خرسندم که بعد از بیست و چند سال دوباره در خدمت شما بودم و دوباره فرصتشو تا بتوانیم با همدیگر در یک دوره و کلاس باشیم.
برای من افتخاریست که در خدمت شما عزیزان باشم
❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💚🌺🍃 با یه همزمانی غیرمنتظره پیداتون کردم🎉✨🎉🎉 درست مثل بار اول🙁
درپناه خداوند همیشه سلامت و شادکام باشین🙇‍♀️💜🙇‍♀️

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
با سلام به خانم بیضایی نازنین 🌺🌺💖
من هم تقدیر و تشکر میکنم از از استاد عزیزمون دکتر آرام بزرگوار بابت این دوره شگفت انگیز که برگزار کردن در کنار دوستان عزیزی مثل شما و دیگر دوستان
با آرزوی موفقیت برای تمام عزیزان❤❤❤❤❤
سلام بروی ماهت عزیزم🌺🍃
خیلی از آشنای با شما عزیزان خوشحالم . داشتن دوستانی از جنس خودت واقعی غنیمته🤗🥰🤗

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
استاد من این دوره را وسطای دوره چشم سوم دیدم که حضوری شرکت کرده بودم حتی دیدم که کدام قسمت از کلاس نشسته ام نوع پوشش و نحوه تدریستون رو دیدم چون قصد نداشتم حضوری باشه بخاطر گرمای تهران میخواستم انلاین شرکت کنم ولی وقتی این سکانس زیبا از تدریس استاد عزیز را دیدم متوجه شدم که درخواست درونم با خودم فرق دارد چون از درون میگفت حضوری شرکت کن من در سمت راست شما که تدریس داشتید ناظر بودم فقط یک لحظه به حالت خبری نشان داده شد و رفت

خیلی خوشحالم که از نزدیک در محضر استاد خواهم بود
💙💐🍀 چه جالب👍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا