ذرود برشما
این سپر رو فقط یکبار قبل از ورود داده شدبود و ایشان موقع برگشت هم به مشکل برنخوردن برای خود منم جای تعجب داشت چون میخواستم برای برگشت به کشور هم این سپر ایجا کنم چون تایم برگشت رو نمی دونستم براحتی وارد کشور شده بود چون سپر بازم اونجا فعال شده بودیا چطور عمل کرده اینم برای خودم سوال بود
از دید من اگر بودم اینکار نمیکردم، اینجا ما به یک نفر کمک کردیم به چند نفر نه
هیچ زاویه دیدی ایراد نداره ، هرچی دید هامون به اشتراک بگذاریم دیدمون وسیع تر هم میشه و هر از گاهی میتونیم از یک زاویه دید استفاده کنیم
قطعا هیچ قطعیتی وجود نداره طبق نظریه کوانتومی (که اینجا یه تناقضی هست و من از قطعا استفاده کردم)، همه چی احتمالات هست و ما تا اونجایی که میتونیم باید احتمالا به نفع همه پیش ببریم نه فقط خودمون یا یکی دوتا شخص
منظورم درکل این هست ک این بنده خدا اگر دچار مشکل میشد در کشور خارجی، نیازمند بررسی متعدد پاسپورتش میشدن هم برای خودش مشکل درست میشد هم برای مالک اون پاسپورت هم برای اکثر اون افرادی که لب مرز پاسپورت بازبینی میکنند. (چون توی اینکار ها همیشه جای خطا هست و بلکه بعضی اتفاقات ناشناخته هست ک ما اگر ابراستاداعظم انرژی درمانی و دیگر علوم باشیم نمیتونیم از پسش بر بیایم و سورپرایزمون میکنه) که اگر این اتفاق میافتاد کارما هایی به سوی شما حرکت میکردن
این یکی از احتمالاته ، میلیارد ها میلیارد احتمالات مختلف وجود داره باید سعی کنیم تو زمان کمی آنالیزش کنیم که کاری ک ما میخایم کنیم برای تعداد بیشتری از افراد دخیل در اون کار خوب باشه
موردم دوم ، هیچ کشور مبدا و مقصدی راضی نیست کسی با پاسپورت جعلی خارج و وارد بشه، اینم خودش یک کارمای نارضایتی داره
حتی ما کار خوب خوبم ک کنیم اخر یک کارما هایی ممکن هست داشته باشه که دوستش نداشته باشیم(مثال من یک قاتل سریالی رو که زخمی شده و ناتوانه خوبش میکنم باز میره چنتا ادم دیگه بعد خوب شدنش میکشه و اینجا احتمالا ممکنه کارمای اون کشته شدگان کمی برای منم بریده بشه)
قرار نیست منفی فکر کنیم، ولی قرار هم نیست در این دنیای پر پیچ خم ناشناخته با علم کمی که که داریم تعصب بکشیم و با ایمان راسخ و خوشبینی فکر کنیم اتفاقی نمیافته، وقتی هم افتاد بگیم حکمت بوده یا شکست لازمه موفقیته یا هرچیز دیگه ایی. فقط تعادل هم احتمالات رو در نظر بگیریم هم با ایمان راسخ به کارمون ادامه بدیم
درکل هیچ حرفی کامل درست نیست کاملم غلط نیست.
درکل من در جایگاه توضیح دادن نیستم، صرفا دیدگاهم رو توضیح دادم چون گوش شنونده خوبی دارید خیلی هم استعداد خوبی دارید در این علم و خیلی از تجربه هاتون رو من استفاده مفید کردم. شادباشید