شارژ فیزیکی

سلام
امروز صبح انرژی بدم ۴ رو ۱۰ بود.
- اسکن چاکرای شبکه خورشیدی ، نافی و قاعدگی
- جاروی عمومی با رنگ سبز روشن کردم ۲ بار.
-جاروی موضعی شبکه خورشیدی، نافی و قاعدگی با سبز روشن.
-شارژ اونها با قرمز روشن.
-اسکن دوباره ۳ چاکرا که نشون میداد بزرگتر شده اند.
-تثبت .
-قطع لینک.
- از لحاظ انرژی ۷ رو ۱۰ میدم در پایان.

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
سلام
امروز صبح انرژی بدم ۴ رو ۱۰ بود.
- اسکن چاکرای شبکه خورشیدی ، نافی و قاعدگی
- جاروی عمومی با رنگ سبز روشن کردم ۲ بار.
-جاروی موضعی شبکه خورشیدی، نافی و قاعدگی با سبز روشن.
-شارژ اونها با قرمز روشن.
-اسکن دوباره ۳ چاکرا که نشون میداد بزرگتر شده اند.
-تثبت .
-قطع لینک.
- از لحاظ انرژی ۷ رو ۱۰ میدم در پایان.
سلام جارو با سبز مگه نیس روشن و تیره نداشت سبز ۳۰ درصد بود

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام استاد..من امروز دخترم رو پاکسازی عمومی انجام دادم دوبار..بارنگ سبز..بعد چاکراهاشو پاکسازی موضعی کردم..در آخر بخاطر اینکه دخترم خیلی فکر میکنه چاکرا پیشانیشم تصمیم گرفتم پاکسازی کنم.. یکمم آبی بهش دادم .. یهو همین حین سرگیجه شد چشماش سیاهی رفتو کمکش کردم دراز بکشه و دوباره جارو کردم تا زمانیکه بحالت عادی برگشت..
علت این حالتش زیاد آبی دادن بوده یا مشکل دیگه باعث این منقلب شدنا میشه؟؟
چون برا هیچ کدوم چاکراهاشو واکنش نشون نمیده ولی خودش میگه رو سرم که کار میکنی همیشه یکم سنگینیو ضربان حس میکنم..
راهنمایی بفرمایید🙏🏼🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد..من امروز دخترم رو پاکسازی عمومی انجام دادم دوبار..بارنگ سبز..بعد چاکراهاشو پاکسازی موضعی کردم..در آخر بخاطر اینکه دخترم خیلی فکر میکنه چاکرا پیشانیشم تصمیم گرفتم پاکسازی کنم.. یکمم آبی بهش دادم .. یهو همین حین سرگیجه شد چشماش سیاهی رفتو کمکش کردم دراز بکشه و دوباره جارو کردم تا زمانیکه بحالت عادی برگشت..
علت این حالتش زیاد آبی دادن بوده یا مشکل دیگه باعث این منقلب شدنا میشه؟؟
چون برا هیچ کدوم چاکراهاشو واکنش نشون نمیده ولی خودش میگه رو سرم که کار میکنی همیشه یکم سنگینیو ضربان حس میکنم..
راهنمایی بفرمایید🙏🏼🌺
زمانی که چاکرای آجنا را کوچک می‌کنید
میزان تفکرات فرد به شدت کم می‌شود و ذهن به شدت خالی می‌شود چون خونرسانی که به مغز می‌رسد کم می‌گردد
به نظر من بهتر هست که به جای اینکه فقط بر روی یک چاکرا کار شود پروتکل مربوط به آن به صورت کامل انجام شود زمانی که از پروتکل‌ها استفاده می‌کنیم باعث می‌شود که اتفاقات اینگونه نیفتد

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
زمانی که چاکرای آجنا را کوچک می‌کنید
میزان تفکرات فرد به شدت کم می‌شود و ذهن به شدت خالی می‌شود چون خونرسانی که به مغز می‌رسد کم می‌گردد
به نظر من بهتر هست که به جای اینکه فقط بر روی یک چاکرا کار شود پروتکل مربوط به آن به صورت کامل انجام شود زمانی که از پروتکل‌ها استفاده می‌کنیم باعث می‌شود که اتفاقات اینگونه نیفتد
سپاسگذارم استاد 😊🙏🏼

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
استاد من خانومی رو چندبار پاکسازیو درمان کردم تو چند روز..امروز میگه من هم خوابام معنادارو جهت دار شده..هم اینکه میگه به انرژی اطرافیان حساس شده.
ینی یهو حس میکنه مثلا تو اتاقی که بیمار بستریه به یه توده برخورد میکنه..یا از کنار ماشین رد میشه نگاه به رانندش میکنه یه دلشوره ای حس میکنه و.و.و....!!
حالا من باید کاری براش انجام بدم؟؟
این بد نباشه..؟؟خودش که خوشحاله😅😅
ولی من تکنیک زیپ رو براش گفتم..
حالا بازم اگر میدونید باید کار دیگه‌ای بکنم بفرمایید🙏🏼😊 فک کنم اون باید بیاد درمانگر شه 😄😄

Dr.Aram

تیم مدیریت
مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی به نظر من بهتر هست که همیشه ما پروتکل‌های درمانی را برای افراد انجام بدهیم
پاکسازی مرتب انرژی‌ها و چاکراها و انرژی دادن به آنها باعث تقویت انرژی‌های درونی آنها می‌شود که اگر افراد آمادگی نداشته باشند ممکن هست اذیت شوند

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی به نظر من بهتر هست که همیشه ما پروتکل‌های درمانی را برای افراد انجام بدهیم
پاکسازی مرتب انرژی‌ها و چاکراها و انرژی دادن به آنها باعث تقویت انرژی‌های درونی آنها می‌شود که اگر افراد آمادگی نداشته باشند ممکن هست اذیت شوند
بله..حتما در نظر میگیرم..سپاس🙏🏼

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا