شدم اون کسی که بهش احتیاج دارم

دنیا مخبری

کاربر ویژه
استاد خیلی نیاز دارم یکی تشویقم کنه
تلاشهامو ببینه حمایتم کنه احساس امنیت بهم بده
استاد اگه ادای اینو در بیارم و تو آینه به خودم بگم من مواظبتم من تلاشهات میبینم بالاخره درونمون باور میکنه
چرا درونم منو باور نمیکنه

hashemi

ناظم انجمن
استاد خیلی نیاز دارم یکی تشویقم کنه
تلاشهامو ببینه حمایتم کنه احساس امنیت بهم بده
استاد اگه ادای اینو در بیارم و تو آینه به خودم بگم من مواظبتم من تلاشهات میبینم بالاخره درونمون باور میکنه
چرا درونم منو باور نمیکنه
درود دنیای عزیز
خب انجمن برای همینه دیگه
آفرین و هزار درود به تو مامان خوب و نمونه🤩😍🥰💖

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.کودک درونمان سالیان سال به حال خودش رها شده و با ما غریبگی میکنه،ازمون ناراحته،عصبانیه و...پس با تلاش و تمرین مداوم هس که میشه باهاش ارتباط آگاهانه برقرار کرد من کودک درونم بابام قهر بود طوریکه وقتی میرفتم سراغش پشتش به من میکرد ولی دست از تلاش بر نداشتم مدتی طول کشید تا روش به سمتم کرد و بعد با عصبانیت اومد و مشت به سینه ام کوبید و گریه میکرد داد و بیداد میکرد که من رها کردی و یواش یواش با تمرین تکنیکها(دوره خلق آینده)تونسم ارتباط بهتری باهاش برقرار کنم.

دنیا مخبری

کاربر ویژه
درود دنیای عزیز
خب انجمن برای همینه دیگه
آفرین و هزار درود به تو مامان خوب و نمونه🤩😍🥰💖
در واقع میخام بشم اون کسی که بهش احتیاج دارم ولی تلاشهام انگار دویدن درجاست ولی با این حال به لطف خداست دارم تمرین میکنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
در واقع میخام بشم اون کسی که بهش احتیاج دارم ولی تلاشهام انگار دویدن درجاست ولی با این حال به لطف خداست دارم تمرین میکنم
توی انجام دادن تمرینات پیاده‌روی نکنید با خودتون مهربون باشیدتوی انجام دادن تمرینات پیاده‌روی نکنید با خودتون مهربون باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا