شرح حال و نتیجه تمرین ادمک مغزی

سلام و درود استاد
من کارم ساخت و ساز در منطقه یک تهران بود که سه سال پیش به خاطر اینکه بلند پروازی کردم واشتباه کردم و با وعده و وعید یکی از کارگرانم زمینی در اسلامشهر خریدم و این باعث شد هم تقریبا تمام دارایی ام را از دست بدم و تماما با افرادی دمخور شده ام که کلاهبردار هستند و در یک دنیای وعجیب ولی واقعی این روزها زندگی میکنندخلاصه حسابی اسایش زندگی ام را ازدست داده ام این باعث شده که خیلی سردرگم شده ام و بدون درامد و شغل و مکان کاری ثابت هر روز اینطرف و انطرف میروم شخصیت اصلی خودم را ازدست داده ام و خیلی ترسو شده ام احساس میکنم هر لحظه بدنم به چندین تکه تقسیم میشود خودم از خودم راضی نیستم. خانواده خوب ودوست داشتنی دارم که از انها هم شرمنده شده ام خلاصه خیلی بلاتکلیف هستم ولی تمرین ادمک مغزی تا حدی مرا ارام کرده است

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود استاد
من کارم ساخت و ساز در منطقه یک تهران بود که سه سال پیش به خاطر اینکه بلند پروازی کردم واشتباه کردم و با وعده و وعید یکی از کارگرانم زمینی در اسلامشهر خریدم و این باعث شد هم تقریبا تمام دارایی ام را از دست بدم و تماما با افرادی دمخور شده ام که کلاهبردار هستند و در یک دنیای وعجیب ولی واقعی این روزها زندگی میکنندخلاصه حسابی اسایش زندگی ام را ازدست داده ام این باعث شده که خیلی سردرگم شده ام و بدون درامد و شغل و مکان کاری ثابت هر روز اینطرف و انطرف میروم شخصیت اصلی خودم را ازدست داده ام و خیلی ترسو شده ام احساس میکنم هر لحظه بدنم به چندین تکه تقسیم میشود خودم از خودم راضی نیستم. خانواده خوب ودوست داشتنی دارم که از انها هم شرمنده شده ام خلاصه خیلی بلاتکلیف هستم ولی تمرین ادمک مغزی تا حدی مرا ارام کرده است
درود بر آقای مهدی زاده عزیز
مشکلات برای همه افراد اتفاق می‌افتد
همونطور که با انجام دادن تکنیک آدمک مغزی تا حدودی آرامش خودت را به دست آورده‌اید با استفاده از تکنیک آدمک مغزی و بقیه تکنیک‌هایی که در دوره به شما آموزش می‌دهیم می‌توانید دوباره به روزهای اوج خود و چه بسا بالاتر برسد
فعلاً وقت تیز کردن اره هست تمرین را انجام بدید

بهاره سودی

کاربر ویژه
درود بر آقای مهدی زاده عزیز
مشکلات برای همه افراد اتفاق می‌افتد
همونطور که با انجام دادن تکنیک آدمک مغزی تا حدودی آرامش خودت را به دست آورده‌اید با استفاده از تکنیک آدمک مغزی و بقیه تکنیک‌هایی که در دوره به شما آموزش می‌دهیم می‌توانید دوباره به روزهای اوج خود و چه بسا بالاتر برسد
فعلاً وقت تیز کردن اره هست تمرین را انجام بدید
استاد جان شما وقتی که از اوج و فرداهای بهتر با ما صحبت میکنید در این کلاس، نمیدونید با دلمون چه میکنید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد جان شما وقتی که از اوج و فرداهای بهتر با ما صحبت میکنید در این کلاس، نمیدونید با دلمون چه میکنید.
درود بر خانم سودی عزیز
همونطور که در فضای مجازی می‌بینید خیلی در مورد انگیزه دادن در مورد آینده صحبت می‌کن
من خیلی با این داستان انگیزه دادن موافق نیستم چون برای اینکه کسی کاری را انجام دهد باید توانایی ایجاد شود و اگر قبلاً می‌توانست انجام بدهد خوب انجام داده بود چه از نظر جسمی و چه از نظر روانی.
اما از آنجایی که تکنیک‌هایی که داریم به شما آموزش می‌دهیم بیش از ۱۲ هزار نفر آن را انجام دادن
می‌دانم که اگر شما مرتب و اونجوری که می‌گویم انجام بدهید چه اتفاقی برایتان خواهد افتاد
پس من دنبال یک هدف کاملاً مشخصی هستم که شما به اون برسید نه فقط به اینکه به شما بگویم انجام می‌شود انگیزه به شما بدهم و شما را هوایی کنم و هیچ کاری برای شما انجام ندهم و در انتها برای شما فقط دلسردی ایجاد شود.
این دوره بسیار نتیجه‌گرا هست اما دنبال نتایج کاملاً خاص هستیم
مثل دوره انرژی درمانی
همونطور که در دوره انرژی درمانی دنبال نتیجه بودیم در این دوره هم دنبال نتیجه هستیم و مطمئناً به نتیجه‌مون می‌رسیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا