شروع قاعدگی و عدم قطع

زهره نجفی

کاربر ویژه
درود استاد یکی از اطرافیان بهم میام داده که دختر ۱۲ سالشون الان ۹ ماهه که پریود شدن و البته نامنظم هست که فکر میکنم در زمان شروع، این بی نظمی طبیعیه. اما مشکل اینجاست که الان چند ماهه پشت سر هم پریوده و قطع نشده و درخواست درمان داشتن براش. اما گفتن سونو داده و دکتر گفته معلوم نیست پلی کیستیکه یا تنبلی تخمدان هم داره . با اینکه بهشون گفتم باید بیماری رو بصورت قطعی مشخص کنن اما میخوام بدونم در چنین مواردی واقعا باید چه کرد؟ و در این مورد خاص از کدوم پروتکل میشه استفاده کرد؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
مشکلات و بیماری‌هایی که فکر می‌کنید رو حدس بزنید و بر روی اون‌ها کار کنید مثلاً می‌تونید بر روی پلی کیستیک کار کنید یا برای کیست کار کنید
یعنی حالا که دقیقاً نمی‌دونی چه بیماری هست بر اساس حدسیاتتون کار کنی شاید یکی از اون‌ها درست باشد و درمان اتفاق بیفتد
اگر اون بیماری را نداشته باشد و شما درمان را انجام بدید به بیمار آسیبی وارد نمی‌شود پس نگران نباشید

زهره نجفی

کاربر ویژه
مشکلات و بیماری‌هایی که فکر می‌کنید رو حدس بزنید و بر روی اون‌ها کار کنید مثلاً می‌تونید بر روی پلی کیستیک کار کنید یا برای کیست کار کنید
یعنی حالا که دقیقاً نمی‌دونی چه بیماری هست بر اساس حدسیاتتون کار کنی شاید یکی از اون‌ها درست باشد و درمان اتفاق بیفتد
اگر اون بیماری را نداشته باشد و شما درمان را انجام بدید به بیمار آسیبی وارد نمی‌شود پس نگران نباشید
ممنونم استاد حتما همین کارو انجام میدم. فقط اینکه ایشون دوباره باهام صحبت کرد گفت دخترش کیست داره ولی الان فقط میخواد پریودش قطع بشه و حداقل یکی دو ماه راحت باشه تا درمان رو بعدش شروع کنیم. من برای قطع خونریزی و قطع قاعدگی چه پروتکلی رو باید انجام بدم؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا