شناسایی زخم | جلسه چهارم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
شناسایی زخم
کودک درون دختر معمولاً با چه نوع محرومیت یا زخمی بیشتر شناخته می‌شود؟
در تجربه شما، این زخم بیشتر خودش را در کدام احساس نشان می‌دهد:
دوست‌داشتنی نبودن
دیده نشدن
شنیده نشدن
شرم
ترس
یا نداشتن حقِ ابراز؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود،ترس از طرد شدن،حساسیت بیش از حد به بی توجهی،تایید طلبی(نیاز شدید به تایید دیگران)،جذب روابط سرد و نادیده گرفته شدن،حسادت و تخریب دیگران و زیر آب زنی،وابستگی عاطفی،ترس از بیان احساسات،احساس شرم و خجالت.نداشتن حق ابراز.حس دوست داشتنی نبودن به طوریکه پیش خودم میگفتم نکنه من بچه این خانواده نیستم.
در تجربه من این موارد برجسته تر هس

مجتبی مهدوی

کاربر ویژه
در شرایط و موقعیت‌های مختلف زندگی از کودکی‌تا الان‌که قرار گرفته‌ام هر کدام از این زخم‌‌های احساسی کودک‌درون دختر که تبیین کردید به‌نظرم ایجاد شده‌اند و درحافظه ضمیرناخودآگاه جاخوش کردند و من آگاه من‌، تلاش کرده این زخمها را ترمیم کند ولی چقدر موفق شده ؟؟؟

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
شناسایی زخم
دوست‌داشتنی نبودن
دیده نشدن
شنیده نشدن
شرم
ترس
یا نداشتن حقِ ابراز؟
دوست داشتنی نبودن ک الان کمتر شده ولی همچنان نداشتن حق ابراز همیشه داشتم و دارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوست داشتنی نبودن ک الان کمتر شده ولی همچنان نداشتن حق ابراز همیشه داشتم و دارم
بهتره که برای ابراز وجود تمرین انجام دهید
مثل تمرین‌هایی که توی خلق آینده یا خود هیپنوتیزم هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
هیپنوتیزم چون روشی هست که می‌تونی مستقیماً روی ناخودآگاه کار کنیم در خیلی از جاها بهمون کمک می‌کنه و کمک حال ما هست به همین دلیل به نظر من بهترین راه برای اینکه روی ناخودآگاه کار کنیم
هیپنوتیز است که هم در تکنیک‌های خلق آینده و هم در تکنیک‌های هیپنوتیزم از آن استفاده می‌کنیمهیپنوتیزم از آن استفاده می‌کنیم

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
هیپنوتیزم چون روشی هست که می‌تونی مستقیماً روی ناخودآگاه کار کنیم در خیلی از جاها بهمون کمک می‌کنه و کمک حال ما هست به همین دلیل به نظر من بهترین راه برای اینکه روی ناخودآگاه کار کنیم
هیپنوتیز است که هم در تکنیک‌های خلق آینده و هم در تکنیک‌های هیپنوتیزم از آن استفاده می‌کنیمهیپنوتیزم از آن استفاده می‌کنیم
🌹🙏🌹

دنیا مخبری

کاربر ویژه
شناسایی زخم
دوست‌داشتنی نبودن
دیده نشدن
شنیده نشدن
شرم
ترس
یا نداشتن حقِ ابراز؟
در تمام اینها ولی بیشتر از همه دیده و شنیده نشدن پ نداشتن حق ابراز

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا