صدای ناخودآگاه

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام استاد بزرگ..وقتتون بخیر🌺

استاد برای کسایی که مرتب یه صدایی درونشون میگه تو خوب نیستی کافی نیستی و.....
یه تکنیک اینه که یه لیست از موفقیتهایی که بدست اوردن کارایی که توش قوی هستن بردهایی که تو زندگی داشتنتهیه کنن اونا رو مرتب بخونن جلو چشمشون باشه..
حالا برای کسی که صدای غالب درون ذهنش اینه که تو خوبی تو مهربونی تو دوسداشتنی هستی کسی به تو دست رد نمیزنه و ازین دست صداها،
جوری که میتونم بگم گاهی احساس میکنم این صدا فلجم کرده این صدا دستوپامو بسته این صدا نمیزاره جوری که میخوام باشم..
یا حالم بهم بخوره ازینکه این صدا انقد قویه که نمیزاره حقمو بگیرم و یه جاهایی هم باعث این میشه که احساس کنم تنهام ..!!
گویا خواهروبرادرام بشدت صدایی که میشنون نقطه‌ی مقابل منه..و من واقعا در عجبم که ۷ خواهر برادر تو یه خونه با یه پدرمادر یکسان چه اتفاقی افتاده که اثرش برامن انقد قوی بوده ..!!
گاهی خیلی دلم میخواد دوتا داد بزنم بی اینکه کسی بهم بگه: وااا تو دیگه چرا،
تو دیگه چته.تورو همه میخان!!😶

استاد میشه یه راهکار بدید که چطوری این صدارو کمش کنم؟؟؟🙏🏼🙏🏼✨️

Dr.Aram

تیم مدیریت
صدایی که میگه تو خوب هستی تو عالی هستی خوب صدای خوبی هست
اما ممکنه صداهای دیگه‌ای باشن که دیگران رو به ما ترجیح میدن و بگن که دیگران بهتر از ما هستند و یا اینکه از نظر مالی یا از نظر دیگر حق با دیگران هست
باید با این صدا هم کار کنید و به خودتون بگویید که من لیاقت، داشتن پول و خیلی از چیزهای دیگر را دارم
یک صدای جدید برای خودتان ایجاد می‌کنید و اون صدا می‌تواند برای شما مفید باشد
مهم نیست چه صدایی در ذهنمان هست مهم این هست که این صدا چقدر می‌تواند به ما کمک کند و در خدمت ما باشد

hashemi

ناظم انجمن
اما ممکنه صداهای دیگه‌ای باشن که دیگران رو به ما ترجیح میدن و بگن که دیگران بهتر از ما هستند و یا اینکه از نظر مالی یا از نظر دیگر حق با دیگران هست
باید با این صدا هم کار کنید و به خودتون بگویید که من لیاقت، داشتن پول و خیلی از چیزهای دیگر را دارم
مهم نیست چه صدایی در ذهنمان هست مهم این هست که این صدا چقدر می‌تواند به ما کمک کند و در خدمت ما باشد
درود بر استاد عزیزم
و مرضیه عزیزم
سوال مرضیه‌رو که خوندم، روش فکر کردم.
اما جواب شما درخشانه.
توجه به جای‌گزینی به‌جای حذف.
🙏🤩👌🦋

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیزم
و مرضیه عزیزم
سوال مرضیه‌رو که خوندم، روش فکر کردم.
اما جواب شما درخشانه.
توجه به جای‌گزینی به‌جای حذف.
🙏🤩👌🦋
بله خانم هاشمی جان..برا خودمم عجیب بودو جالب توجه..👌🏻👌🏻✨️
ممنون از شما استاد عزیزم که همیشه بهترین جوابارو میدن 🙏🏼😇🌺✨️

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
ممنونم از پاسختون استاد بزرگ 🙏🏼✨️✨️😇

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا