طرحواره رهاشدگی

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
سلام. استاد برای کنترل کردن مشکل و رفتارم در این زمینه، اگر این سه تمرین رو اولویت قرار بدم کمک کننده هست؟
دوست داشتن خود
عزت نفس (نقش قربانی)
شفای کودک درون

بعد اینکه به جز این دوره، روان درمانی در انرژی درمانی هم میتونه اثر گذار باشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
عاملی که باعث می‌شود طرحواره‌ها بخش‌های منفی خود را نشان دهد استرس و نگرانی هست پس ابتدا باید استرس و نگرانی را انجام دهید
و در کنار آن از تکنیک‌های دیگر استفاده کنیم
از تکنیک روان درمانی هم می‌شود استفاده کرد ولی تکنیک‌های خلق آینده برای این موضوع بهترند

Dr.Aram

تیم مدیریت
در طرحواره‌ها حقیقتش این است که چیزی به اسم از ریشه اون را از بین ببریم نداریم
طرحواره‌های یادگیری هست و این یادگیری و نگرش به شدت تحت تاثیر استرس است تا آنجایی که من تجربه کردم
به همین دلیل است که بسیاری از افراد حال خوبی دارند و طرحواره‌های بسیار خوب و عالی دارند و تا اینکه اتفاقی برای آنها می‌افتد
بهتر هست که با استفاده از تکنیک‌های روانشناسی و شناختی آنها را از ریشه از بین ببرید که تاکنون کسی را ندیده‌ام که این کار را انجام دهد
البته باید ما همیشه بر روی خودمان کار کنیم و آنها را کنترل و تحت نظارت خود داشته باشیم
ولی راه ساده‌تر این هست که استرس خود را کنترل کنیم که جنبه‌های منفی طرحواره خودش را نشان ندهد

در طرحواره‌ها حقیقتش این است که چیزی به اسم از ریشه اون را از بین ببریم نداریم
طرحواره‌های یادگیری هست و این یادگیری و نگرش به شدت تحت تاثیر استرس است تا آنجایی که من تجربه کردم
به همین دلیل است که بسیاری از افراد حال خوبی دارند و طرحواره‌های بسیار خوب و عالی دارند و تا اینکه اتفاقی برای آنها می‌افتد
بهتر هست که با استفاده از تکنیک‌های روانشناسی و شناختی آنها را از ریشه از بین ببرید که تاکنون کسی را ندیده‌ام که این کار را انجام دهد
البته باید ما همیشه بر روی خودمان کار کنیم و آنها را کنترل و تحت نظارت خود داشته باشیم
ولی راه ساده‌تر این هست که استرس خود را کنترل کنیم که جنبه‌های منفی طرحواره خودش را نشان ندهد
استاد این پاسخ شما فکر من و عمیقا درگیر کرد
برم یه مدت تو افق محو شم🧎‍♀️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا