طلسم روی کمر_اسم رو چاکراها

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نام خدا

□روی همه چاکراها طلسم اسکن شد و در کمر چاکراه قاعده ای رویت شد
روی شقیقه و اجنا وقاعده ای موجودات شناسایی شد و حتی اسم هم رویت شد
■درمان و پاکسازی همه چاکراهای مورد نظر انجام شدو چاکراه قاعده ای و کمر با بنفش الکتریکی پاکسازی و انرژی دهی و برداشت طلسم با تخم مرغ انجام شدو تصویب شد

●نکته مهم دراین بود بعد از برداشت طلسم از روی کمر بیمار از درد کمر نمیتوانست بلند شود و درد شدیدی داشت و بزور راه میرفت استاد چرا درد داشته؟ این برای من سوال بودایا بازم این مرحله را تکرار کنم یا یکبار کافی هست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مهین جواهری

کاربر ویژه
شکل های افتاده روی چاکراها
به نام خدا

□روی همه چاکراها طلسم اسکن شد و در کمر چاکراه قاعده ای رویت شد
روی شقیقه و اجنا وقاعده ای موجودات شناسایی شد و حتی اسم هم رویت شد
■درمان و پاکسازی همه چاکراهای مورد نظر انجام شدو چاکراه قاعده ای و کمر با بنفش الکتریکی پاکسازی و انرژی دهی و برداشت طلسم با تخم مرغ انجام شدو تصویب شد

●نکته مهم دراین بود بعد از برداشت طلسم از روی کمر بیمار از درد کنر نمیتوانست بلند شود و درد شدیدی داشت و بزور راه میرفت استاد چرا درد داشته؟ این برای من سوال بودایا بازم این مرحله را تکرار کنم یا یکبار کافی هست؟ وقتی من طلسم را برداشتم درد شدیدی روی شانه و مچ دستانم احساس کردم و پلکهاین سنگین شده بود و این افت انرژی را درمن ایجاد کرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
بعضی از مواقع نیاز به دوره درمان هست تا درمان کامل انجام شود و با یک جلسه ممکن هست نتیجه کافی به دست نیاوریم
شکل‌هایی که می‌بینید ممکن هست به احساسات سرکوب شده و درگیر شده در چاکراها باشد

مهین جواهری

کاربر ویژه
بعضی از مواقع نیاز به دوره درمان هست تا درمان کامل انجام شود و با یک جلسه ممکن هست نتیجه کافی به دست نیاوریم
شکل‌هایی که می‌بینید ممکن هست به احساسات سرکوب شده و درگیر شده در چاکراها باشد
ممنون استاد دقیقا همینطور هست این اسمها درگیری های عاطفی و احساسی شخص بودند
سلامت و تندرست باشید استاد گرانقدر🌿

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا