عفونت، التهاب و زخم فرج، واژن، مهبل و....

شفاجو: شیوا 🎀 32 ساله
ایشون حدود یک سال بود که درگیر:
قطع قاعدگی
تکرر ادرار
زخم در ناحیه واژن و آلت تناسلی
عفونت های قارچی در واژن و رحم
در این یک سال به متخصص های زیادی مراجعه نموده و تحت درمان بوده به طوری که مواردی از روش های مراقبت بهداشتی رو می گفت، من به عمرم نشنیده بود.
رحم ایشون هر ماه فریز میشده و روزانه مراقبت های خاصی می کردن و داروهاشون رو مصرف می کردن
متاهل هستن بدون رابطه جنسی
شیوا با من صحبت کرد از انواع قرص و ... گفت که حتی موقع مصرف هم هیچ تغییری ایجاد نمیشه و مدام درد و سوزش داره
هیچ قرص و دارو درمانی فایده نداشته و ایشون درد می کشه.
من متوجه شدم که نداشتن رابطه جنسی شون به خاطر شرایط دردناک و خاص شون نیست به این خاطر هست که آقا کلا میل جنسی نداره یعنی از قبل از بیماری های خانم هم به همین شکل بوده و در حال حاضر پیش مشاور دارن سکس تراپی میشن. و حدس زدم خانم به خاطر همین موضوع از رنج و اندوه این بیماری ها رو سمت خودش دعوت کرده تا قسمتی از این موضوع باشه.
تکرر ادرار به قدری زیاد بوده که شب ها نمی تونست بخوابه و مدام در مسیر رفت و آمد به توالت بود.
درمان جو معلم هستن و به خاطر این مسئله مدام کلاس رو ترک می کرده که به توالت برسه و همه ی دانش آموزانش از دستش عصبی و معترض بودن.
برخلاف توصیه های دکتر آرام عزیز 🙈🙈🙈 صورتم شطرنجی بشه، ازش خواستم درمان ها و توصیه های پزشک زنان رو کلا کنار بذاره فقط چکاپ ماهانه بشه و حرف های متخصص رو به من بگه و خودش رو به من بسپاره.
نمی دونم چرا وقتی اسم فریز رو می شنوم بدنم ریش ریش میشه و احساس نا امنی و خطر می کنم🥶
چکاپ رو رفت و گفته های پزشک رو انتقال داد.
درمان رو شروع کردم:
روز بعد از جلسه اول که شب باهاش کار کرده بودم بهم زنگ زد و گفت دیشب تا صبح خواب رفته بود و یک بار هم بیدار نشده برای ادرار و توی مدرسه هم کلا فقط یک بار توالت رفته.
جلسه دوم 70 درصد همه دردها و سوزش ها در ایشون از بین رفت
جلسه سوم به طور کامل همه چیز از بین رفته بود فقط موقع دستشویی کردن به گفته خودش کمی، خیلی کم سوزش داشته.
جلسه چهارم به بعد همه چیز به حالت نرمال برگشت.
توی مدرسه دیگه اصلا دستشویی نمیره و نرمال شد. خیلی دوست داشت که بتونه توالت عمومی نره تو محیط کار.
عادت ماهانه ایشون برگشت سرجاش و بدون مشکلی خاصی پریود شد.
زخم ها و التهاب فرج که قابل رویت کاملا از بین رفته.
خیلی راحت شده و خوشحاله
به زندگی عادی برگشته و هیچ مراقبت عجیب غریبی نداره
البته من درمانم رو قطع نکردم دارم ادامه میدم که تا چکاپ بعدی ببینیم نتیجه عفونت های قارچی که ما نمی تونیم ببینیم چی میشه ولی ایشون بعد از یک سال درد و نا آرومی و سوزش به طور کامل آروم گرفته.

hashemi

ناظم انجمن
قطع قاعدگی
تکرر ادرار
در این یک سال به متخصص های زیادی مراجعه نموده و تحت درمان بوده به طوری که مواردی از روش های مراقبت بهداشتی رو می گفت، من به عمرم نشنیده بود.
رحم ایشون هر ماه فریز میشده و روزانه مراقبت های خاصی می کردن و داروهاشون رو مصرف می کردن
شیوا با من صحبت کرد از انواع قرص و ... گفت که حتی موقع مصرف هم هیچ تغییری ایجاد نمیشه و مدام درد و سوزش داره
من متوجه شدم که نداشتن رابطه جنسی شون به خاطر شرایط دردناک و خاص شون نیست به این خاطر هست که آقا کلا میل جنسی نداره یعنی از قبل از بیماری های خانم هم به همین شکل بوده و در حال حاضر پیش مشاور دارن سکس تراپی میشن. و حدس زدم خانم به خاطر همین موضوع از رنج و اندوه این بیماری ها رو سمت خودش دعوت کرده تا قسمتی از این موضوع باشه.
تکرر ادرار به قدری زیاد بوده که شب ها نمی تونست بخوابه و مدام در مسیر رفت و آمد به توالت بود.
درمان جو معلم هستن و به خاطر این مسئله مدام کلاس رو ترک می کرده که به توالت برسه و همه ی دانش آموزانش از دستش عصبی و معترض بودن.
برخلاف توصیه های دکتر آرام عزیز 🙈🙈🙈 صورتم شطرنجی بشه، ازش خواستم درمان ها و توصیه های پزشک زنان رو کلا کنار بذاره فقط چکاپ ماهانه بشه و حرف های متخصص رو به من بگه و خودش رو به من بسپاره.
نمی دونم چرا وقتی اسم فریز رو می شنوم بدنم ریش ریش میشه و احساس نا امنی و خطر می کنم🥶
درمان رو شروع کردم:
روز بعد از جلسه اول که شب باهاش کار کرده بودم بهم زنگ زد و گفت دیشب تا صبح خواب رفته بود و یک بار هم بیدار نشده برای ادرار و توی مدرسه هم کلا فقط یک بار توالت رفته.
جلسه سوم به طور کامل همه چیز از بین رفته بود فقط موقع دستشویی کردن به گفته خودش کمی، خیلی کم سوزش داشته.
توی مدرسه دیگه اصلا دستشویی نمیره و نرمال شد. خیلی دوست داشت که بتونه توالت عمومی نره تو محیط کار.
خیلی راحت شده و خوشحاله
البته من درمانم رو قطع نکردم دارم ادامه میدم که تا چکاپ بعدی ببینیم نتیجه عفونت های قارچی که ما نمی تونیم ببینیم چی میشه ولی ایشون بعد از یک سال درد و نا آرومی و سوزش به طور کامل آروم گرفته.
درود آزاده عزیز
گزارش خوبی بود
اما مراحل و روش و مدت زمان درمان رو ننوشتی
درخشانی

درود آزاده عزیز
گزارش خوبی بود
اما مراحل و روش و مدت زمان درمان رو ننوشتی
درخشانی
درود بر شما خانم هاشمی عزیز🌹
همراه همیشگی🥰
من از پروتکل های کتاب استفاده کردم که توی دو صفحه مقابل همن
قطع قاعدگی+التهاب فرج
برای پاکسازی و انرژی دهی مهبل از عکس های توی اینترنت استفاده کردم چون قسمت داخلی بود و با دانسته های من فرق می کرد.
خود فرج رو هم با سبز و نارنجی پاکسازی کردم و چون زخم داشت آبی با 7 تنفس همراه با درمان دستوری دادم.
انرژی دهی داخل واژن هم چون زخم داشت آبی با 7 تنفس دادم.

طبق پروتکل درمان 3 بار در هفته باید تکرار شه.
من همچنان در حال درمان هستم همون طور که نوشتم قصدم این تا چکاپ بعدی ادامه بدم به خاطر عفونت های قارچی و زخم درون واژن.

hashemi

ناظم انجمن
درود بر شما خانم هاشمی عزیز🌹
همراه همیشگی🥰
من از پروتکل های کتاب استفاده کردم که توی دو صفحه مقابل همن
قطع قاعدگی+التهاب فرج
برای پاکسازی و انرژی دهی مهبل از عکس های توی اینترنت استفاده کردم چون قسمت داخلی بود و با دانسته های من فرق می کرد.
خود فرج رو هم با سبز و نارنجی پاکسازی کردم و چون زخم داشت آبی با 7 تنفس همراه با درمان دستوری دادم.
انرژی دهی داخل واژن هم چون زخم داشت آبی با 7 تنفس دادم.

طبق پروتکل درمان 3 بار در هفته باید تکرار شه.
من همچنان در حال درمان هستم همون طور که نوشتم قصدم این تا چکاپ بعدی ادامه بدم به خاطر عفونت های قارچی و زخم درون واژن.
سپاس عزیزم
از پروتکل زخم
و التهاب استفاده بشه و درمان باید کامل بشه انشاالله
آبی خالی
چاره‌ساز نیست.
شفا جاریست🙏🙏🙏

قطع قاعدگی
تکرر ادرار
درمان رو شروع کردم:
خیلی راحت شده و خوشحاله
هزاراااان درود و خدا قوت 😍به شما عزیزممم.ان شاءالله همیشه در درمانهاتون موفق باشید 😇💜💙💚💛🧡💫

hashemi

ناظم انجمن
عزیزم آبی خالی نبوده با درمان دستوری ترکیب کردم💙
متوجه متن اصلی شدم
بهتره همه ما در پایان پروتکل درمانی از درمان دستوری استفاده کنیم.
ولی باید انتخاب پرانا صحیح باشه.

برای همین مهمه که در تجربه، الگوی کاری که می‌کنیم ارائه بشه که اگر اشتباهی داریم، مشخص شه.
و اگر درسته سایرین هم استفاده کنن.
طلب نور و خیر برا‌تون

متوجه متن اصلی شدم
بهتره همه ما در پایان پروتکل درمانی از درمان دستوری استفاده کنیم.
ولی باید انتخاب پرانا صحیح باشه.

برای همین مهمه که در تجربه، الگوی کاری که می‌کنیم ارائه بشه که اگر اشتباهی داریم، مشخص شه.
و اگر درسته سایرین هم استفاده کنن.
طلب نور و خیر برا‌تون
اما گزارش خانم از زخم هاشون خلاف این موضوع رو میگه
من اشتباهی انجام ندادم و شفای جو من در سلامتی کامل به سر می بره
من فقط با توجه به اطلاعاتی که از ایشون داشتم از خلاقیت خودم استفاده کردم و طبق توصیه استاد نخواستم که خودم رو محدود به کتاب کنم.
پرانای آبی تسکین دهنده / آلت تناسلی شون زخم ساز / بنابراین اگر درست کار نمی کرد حداقل نباید توی دو جلسه همه چی از بین می رفت، ضمن این که درمان دستوری خودش یک درمان مستقله.

hashemi

ناظم انجمن
اما گزارش خانم از زخم هاشون خلاف این موضوع رو میگه
من اشتباهی انجام ندادم و شفای جو من در سلامتی کامل به سر می بره
من فقط با توجه به اطلاعاتی که از ایشون داشتم از خلاقیت خودم استفاده کردم و طبق توصیه استاد نخواستم که خودم رو محدود به کتاب کنم.
پرانای آبی تسکین دهنده / آلت تناسلی شون زخم ساز / بنابراین اگر درست کار نمی کرد حداقل نباید توی دو جلسه همه چی از بین می رفت، ضمن این که درمان دستوری خودش یک درمان مستقله.
من نظر متفاوتی دارم.
چون ابتدای درمان پرانیک هستیم.با همان متد کار می‌کنیم و بعدها از خلاقیت در درمانی که مبتنی برتجاربه، عمل می‌کنیم و روی بیمار، آزمون و خطا نمی‌کنیم.
البته
در این گزارش، با استفاده از اثر یک پرانا، تأثیرات پراناهای دیگر حذف می‌شود.
خوشحال میشم نظر استاد عزیزم رو بدونم.

من نظر متفاوتی دارم.
چون ابتدای درمان پرانیک هستیم.با همان متد کار می‌کنیم و بعدها از خلاقیت در درمانی که مبتنی برتجاربه، عمل می‌کنیم و روی بیمار، آزمون و خطا نمی‌کنیم.
البته
در این گزارش، با استفاده از اثر یک پرانا، تأثیرات پراناهای دیگر حذف می‌شود.
خوشحال میشم نظر استاد عزیزم رو بدونم.
خانم هاشمی جان داخل مهبل به داخل رحم چه ربطی داره؟
فرج به داخل واژن چه ربطی داره؟
حتی یک ناحیه رو میشه به چند قسمت تقسیم کرد و همین طور چاکراها به 6 قسمت
هر کدام از این نواحی جداگانه پاکسازی و انرژی دهی شدن
چاکراها هم به همین ترتیب
پس دلیلی نداره که چون یک قسمت از یک پرانا استفاده شده بخواد قسمت های دیگر و بی تاثیر کنه
اتفاقا من در یک پرسش جداگانه مطرح کردم برای استاد، استاد پاسخ ندادن
مجدد در گزارشی دیگر مطرح کردم باز هم پاسخی نگرفتم
منم این طور تشخیص دادم که استاد این قسمت رو داره به خودم واگذار می کنه تا بهم کمک بشه خودم تشخیص بدم چون همزمان سه تا بیمار داشتم که پروتکل های مشابه داشتن. این درس ها مربوط به هفته ی اول و دوم بوده و به قول خودشون به اندازه سوال هایی که که پرسیده نمیشه راه افتادیم. استاد به این مورد هم اشاره کردن و آزمون و خطا طبیعیه حتی توی دانشکده پزشکی. اگر من توی یک کشور دیگه پیش استاد دیگه یاد گرفته بودم همین امکانات و پشتیبانی هم وجود نداشت همه رها شده بودیم و باید به خودمون تکیه می کردیم. پس به شهود قلبی مون کی باید اعتماد کنیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
مطمئناً بین کسی که ماه اول دارد تمرین را انجام می‌دهد و کسی که ۱۰ سال دارد تمرین را انجام می‌دهد و کسی که روزی یک درمان دارد و کسی که ماهی یک درمان دارد، تفاوت زیادی وجود دارد.
مثل رانندگی می‌ماند. شما بعد از اینکه دوره رانندگی را گذراندید و گواهینامه گرفتید مجاز هستید که رانندگی کنید اما مطمئناً اگر شما تنها برای مسافرت و سالی یک بار از ماشینتان استفاده بکنید با کسی که روزی ۸ ساعت رانندگی می‌کند مطمئناً با همدیگر فرق می‌کنید.
تکنیک‌های انرژی درمانی هم هر چقدر بیشتر استفاده شوند بهتر هستند. و در شروع هر چقدر ما احتیاط بیشتری بکنیم هم برای خودمان و هم برای بیمارمان مناسب‌تر خواست.
معمولا خلاقیت از کپی کردن شروع می‌شود. هر چقدر شما بتوانید کپی کار بهتری شوید می‌توانید خلاق‌تر هم بشوید.
پس ما زمانی از خلاقیت استفاده می‌کنیم که بتوانیم در ابتدا عین کاری که خواسته‌اند را انجام دهیم و بعد از اینکه مهارت بر روی آن پیدا کردیم تغییراتی را بعد از آن در روش خودمان ایجاد کنیم.
مطمئناً افراد بعد از هفته اول انرژی درمانی کاملاً احساس می‌کنند که درمانگر شده‌اند.
ولی بعد از ۵ تا ۶ ماه که کار کردم متوجه می‌شوند که خیلی نیاز به کار دارد. پس احتیاط شرط عقل است و لازم هست که تجربیاتمان را در چارچوبی انجام دهیم که هم برای خودمان و هم برای بیمارمان مشکلی ایجاد نشود.
هرچند که می‌خواهیم از خلاقیتتان خیلی استفاده کنید ولی این خلاقیت را در چهارچوب خودش بهره ببرید
موفق باشید

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی جان داخل مهبل به داخل رحم چه ربطی داره؟
فرج به داخل واژن چه ربطی داره؟
حتی یک ناحیه رو میشه به چند قسمت تقسیم کرد و همین طور چاکراها به 6 قسمت
هر کدام از این نواحی جداگانه پاکسازی و انرژی دهی شدن
چاکراها هم به همین ترتیب
پس دلیلی نداره که چون یک قسمت از یک پرانا استفاده شده بخواد قسمت های دیگر و بی تاثیر کنه
اتفاقا من در یک پرسش جداگانه مطرح کردم برای استاد، استاد پاسخ ندادن
مجدد در گزارشی دیگر مطرح کردم باز هم پاسخی نگرفتم
منم این طور تشخیص دادم که استاد این قسمت رو داره به خودم واگذار می کنه تا بهم کمک بشه خودم تشخیص بدم چون همزمان سه تا بیمار داشتم که پروتکل های مشابه داشتن. این درس ها مربوط به هفته ی اول و دوم بوده و به قول خودشون به اندازه سوال هایی که که پرسیده نمیشه راه افتادیم. استاد به این مورد هم اشاره کردن و آزمون و خطا طبیعیه حتی توی دانشکده پزشکی. اگر من توی یک کشور دیگه پیش استاد دیگه یاد گرفته بودم همین امکانات و پشتیبانی هم وجود نداشت همه رها شده بودیم و باید به خودمون تکیه می کردیم. پس به شهود قلبی مون کی باید اعتماد کنیم؟
مطمئنم که دانشجوهای پزشکی، مجاز به آزمون و خطا نیستند و اگر استادی متوجه شود، حتما بهای گزافی باید بپردازند...

مطمئنم که دانشجوهای پزشکی، مجاز به آزمون و خطا نیستند و اگر استادی متوجه شود، حتما بهای گزافی باید بپردازند...
قطعا همین طوره هیچ کس مجاز نیست
بنده هم نوشتم طبیعیه یعنی پیش میاد
پزشک ممکنه چاقو شو هم تو شکم بیمار جا بذاره
من هم هیچ امتحانی نکردم همون طور که نوشتم تشخیص دادم
همه چی طبق پروتکل کتاب بوده ناحیه فرج با تصمیم قطعی و اطمینان آبی داده شده.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا