غیر ارگانیک

مهناز درویشی

کاربر ویژه
سلام به استاد عزیز وگرامی چندتا تجربه داشتم که میخوام دراینجا بگم اول اینکه همسرم سینوزیت داشت یادم رفت اب نمک درست کنم وقتی پاکسازی کردم ۱۰دقیقه بعد دست چپم مورمور شد واحساس سنگینی کردم بعد از اینکه همسرم پاکسازی شد خیلی سرحال شد برعکس من حالم خیلی بد شد تمام الودگیها وارد قلبم شده بود اب نمک درست کردم وشروع به پاکسازی خودم کردم وقتی قلبم روپاکسازی میکردم متوجه یکغیرارگانیکپشم الو شدم اندازه ی سگ بود اعضا وچاکراهها روپاکسازی کردم وحالم خیلی بهتر شد وچندین درمان انجام دادم که اکثرا غیر ارگانیک داشتند مثل اینکه اکثر مردم با غیر ارگانیکها درگیر هستند وخودشان خبر ندارند اگر این موضوع رابه خودشان بگوییم ناراحت میشوند حالا به بیمار بگوییم که غیر ارگانیک دارند؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
نیازی نیست که اطلاعات دقیقی به بیمار بدهید
حتماً شما پزشکانی را دیده‌اید که با بیمارشان خیلی کم صحبت می‌کنند ولی کارشون خیلی خوب هست و شاید اون پزشک هیچ توضیحی در مورد بیماری ندهد
قرار هم نیست که اصطلاحاتی که بیمار نمی‌داند را به او بگویید یا مثلاً فلان چاکرایتان فلان اتفاق افتاده است براش
درمان را برای او انجام دهید و اگر می‌خواهید توضیحی به بیمار بدهید به زبان ساده به طوری که او بفهمد برایش توضیح دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا