فشار خون

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
درود استاد
من فشارم کمی بالا بود ۱۲/۵ روی ۸شروع کردم به جارو عمومی
سپس چاکرا منگ مین با سبز و بنفش پاکسازی کردم بعد با ابی روشن ۳۰ درصد انرژی دادن به اندازه نصف چاکرا های دیگه کوچک کردم بعد چاکرا خورشیدی با سبز و بنفش پاکسازی کردم و بعد چاکرای فرعی فک و گلو و فرعی گلو پاکسازی با سبز و بنفش و انرژی سبز و بنفش دادم ولی بعد که فشارم گرفتم بازم رفت بالا شد ۱۴ ماکزیموم روی ۹ علت چی میتونه باشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
من فشارم کمی بالا بود ۱۲/۵ روی ۸شروع کردم به جارو عمومی
سپس چاکرا منگ مین با سبز و بنفش پاکسازی کردم بعد با ابی روشن ۳۰ درصد انرژی دادن به اندازه نصف چاکرا های دیگه کوچک کردم بعد چاکرا خورشیدی با سبز و بنفش پاکسازی کردم و بعد چاکرای فرعی فک و گلو و فرعی گلو پاکسازی با سبز و بنفش و انرژی سبز و بنفش دادم ولی بعد که فشارم گرفتم بازم رفت بالا شد ۱۴ ماکزیموم روی ۹ علت چی میتونه باشه
احتمالاً دادن انرژی آبی مشکل دارید
چاکرای منگمی را فقط پاکسازی کنید بدون رنگ
احتمالاً رنگ آبی که داده‌اید رنگ آبی خالص نبوده است

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
ممنون استاد پس فقط چاکرای منگ مین با نور سبز ونارنجی پاکسازی کنم چون غیر حساس هست و اینکه آیا جارو عمومی نیاز هست و بقیه چاکراها نیاز به پاکسازی نداره؟
و اینکه رنگها از کجا میتونم دقیق بدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
ممنون استاد پس فقط چاکرای منگ مین با نور سبز ونارنجی پاکسازی کنم چون غیر حساس هست و اینکه آیا جارو عمومی نیاز هست و بقیه چاکراها نیاز به پاکسازی نداره؟
و اینکه رنگها از کجا میتونم دقیق بدم
معمولاً کی اتفاق می‌افتد فقط پاکسازی می‌کنیم بدون رنگ.
فقط فرقی که با رنگ می‌کند این است که زمانی که بدون رنگ پاکسازی‌ها را انجام می‌دهیم زمان بیشتری باید پاکسازی کنیم مثلاً برای تاثیر بر روی فشار خون شاید ۲۰۰ بار تا ۵۰۰ بار لازم باشد منگمین را پاکسازی کنید تا انرژی انباشته در ناحیه کاهش پیدا کند و فشار خون پایین بیاید

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
ممنون استاد الان چند روزه از زمانی که انرژی دادم فشارم بالا رفت فکر کنم رنگها درست نمیدم پس فقط روزانه هر زمان احساس سنگینی میکنم به گلو فکر میکنم و پاکسازی بدون رنگ میکنم چاکرای منگ مین را انقدر انجام بدم تا احساس کنم فشارم اومده پایین درسته استاد عزیز

Dr.Aram

تیم مدیریت
چه فشار خون دارید و چه فشار خون ندارید بر اساس کتاب مقدماتی ناحیه‌هایی که به شما گفته است را پاکسازی کنید همه جا را می‌توانید انرژی بدهید به جز منگمین را
منگمین را فقط پاکسازی کنید
با نور سفید یا بدون رنگ کار کنید
فقط زمانی که شکل ایجاد می‌شود کار نکنید قبل از آن هم کار کنید
البته ممکن است که همزمان با ایام عید شده باشد و با خوردن تنقلات فشار خون بالا رفته باشد
که پرهیز غذایی هم برای این مورد لازم است
نیازی نیست که به گلو فکر کنید

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
ممنون استاد عزیز پس انجام میدم تا فشار پایین بیاد و تنظیم بشه و اینکه طبق پروتکل مقدماتی برای انرژی دادن به اجنا و پیشانی و تاج با نوک انگشتان با رنگ سبز از گلو و بنفش از تاج انرژی میدم و تثبیت میکنم درسته و با این روش مقدماتی بجای روش پیشرفته مشکل فشار بالا درست میشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
ممنون استاد عزیز پس انجام میدم تا فشار پایین بیاد و تنظیم بشه و اینکه طبق پروتکل مقدماتی برای انرژی دادن به اجنا و پیشانی و تاج با نوک انگشتان با رنگ سبز از گلو و بنفش از تاج انرژی میدم و تثبیت میکنم درسته و با این روش مقدماتی بجای روش پیشرفته مشکل فشار بالا درست میشه؟
در بالا گفتم
فقط با سفید کار کنید

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام.بااجازه از استاد عزیز،
خانم یغمایی جان تجربه ای که من درباره فشارخون دارم برا مادرم(82سال،) هست که هرزمان فشارش بالا هست( اوایل باانرژی سفید بعد که رنگهارو مسلط شدم) با سبز وبعد بنفش پاکسازی میکنم فقط جااارو وپاکسازی و پاکسازی و خیلی روی کاهش فشار اثر داره
اگر دراسکن هم تجربه دارید بعد جارو کردن چاکرارواسکن کنید اگر بزرگ وخالی وپرکاربود مهارش کنید وکافیه به نیت مهارکردن ( اگر درانرژی رنگی آبی هنوز تسلط ندارید) مهارش کنید وتصورکنید به اندازه متناسبش برسه(حدود۷تا۵سانت )البته بازم به سن بیمار بایدتوجه کرد ...این روش و تکرارش برا کاهش فشار خیلی خوب جواب میده...به قاعده و ناف هم بعد جارو انرژی فقط سفید میدم

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
سلام ممنون عزیزم با توجه به صحبتهای استاد فقط چاکرا منگ مین پاکسازی میکنم و بنا به گفته شما با نور سفید به چاکرا قاعده ای و ناف و آجنا بعد پاکسازی انرژی با نور سفید میدم و موقع پاکسازی منگ مین دستور کوچک شدن میدم به اندازه نصف چاکراهای دیگر بشه که همون ۵ تا ۷ سانتی که فرمودین

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام ممنون عزیزم با توجه به صحبتهای استاد فقط چاکرا منگ مین پاکسازی میکنم و بنا به گفته شما با نور سفید به چاکرا قاعده ای و ناف و آجنا بعد پاکسازی انرژی با نور سفید میدم و موقع پاکسازی منگ مین دستور کوچک شدن میدم به اندازه نصف چاکراهای دیگر بشه که همون ۵ تا ۷ سانتی که فرمودین
من همیشه در کلاس می‌گویم که چاکرای منگمین در ار خون موثر است نمی‌گویم که فقط بر روی چاکرای منگمین کار کنید بلکه می‌گویم که پروتکل پرفشاری خون را انجام دهید
پروتکل فشار خون به صورت کامل هست و نتیجه خوبی را به دست خواهید آورد
در کنار انجام دادن پروتکل فشار خون برای اینکه سریعتر فشار خون متعادل شود چاکرای منگمین را کاملاً پاکسازی کنید و آن را کوچک کنید

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
سلام استاد پس من هر روز روی خودم به این شکل کار کنم که اول جاروی عمومی با نور سبز و سپس جارو موضعی چاکرا خورشیدی پشت و جلو و چاکرای منگ مین هر کدام صد بار سپس چاکرای آجنا و پشت سر و نخاع جارو موضعی , موقع جارو به تاج فکر میکنم برای این نواحی؟ و سپس چاکرا قاعده ای جارو میکنم و بعد چاکرا پیشانی و اجنا و تاج جارو و در موقع جارو باید به چاکرا تاج فکر کنم؟ و هر کدام نور سفید میدم و دم به تاج فکر بازدم نور سفید از دستام به ای چاکراها میدم هر کدام ۳تنفس و سپس تثبیت درسته استاد ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد پس من هر روز روی خودم به این شکل کار کنم که اول جاروی عمومی با نور سبز و سپس جارو موضعی چاکرا خورشیدی پشت و جلو و چاکرای منگ مین هر کدام صد بار سپس چاکرای آجنا و پشت سر و نخاع جارو موضعی , موقع جارو به تاج فکر میکنم برای این نواحی؟ و سپس چاکرا قاعده ای جارو میکنم و بعد چاکرا پیشانی و اجنا و تاج جارو و در موقع جارو باید به چاکرا تاج فکر کنم؟ و هر کدام نور سفید میدم و دم به تاج فکر بازدم نور سفید از دستام به ای چاکراها میدم هر کدام ۳تنفس و سپس تثبیت درسته استاد ؟
خانم یغمایی عزیز
حقیقتش من پروتکل‌ها را حفظ نمی‌کنم
اگر در پروتکل گفته از این مکان‌ها را انجام بدهید انجام بدهید.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا