فضای آبی

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
سلام استاد، در حال انجام تکنیک آهنگ زندگی بودم، همیشه اون فضای آخر رو سفید و طلایی و گرم میدیدم در طول تمرین، این بار وقتی رفتم بالا فضا سوراخ شد وارد یه فضای بالاتر شدم آبی ۵ درصد، خنک و خیلی سبک تر بود
میخواستم بپرسم این فقط تصورات خود من بوده؟ یا ممکنه تو این تمرین ما چیزی رو تجربه کنیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک آهنگ زندگی همانند فیلم‌هایی که انتهای آنها باز هست شما هر چیزی را ممکن است تجربه کنید
ما در این مرحله به چند موضوع بستگی دارد
یکی از آنها تصورات و افکار و ذهنیت‌های ما می‌باشد که همیشه وجود دارد و تجربیات ما از این فیلتر عبور می‌کنند
و دیگری انرژی‌هایی که با بالا رفتن ارتعاشمان می‌توانیم تجربه کنیم خوب هر چقدر شما بیشتر تجربه کنید ارتعاشتان بالاتر می‌رود و در سطح ارتعاشی بالاتر قرار می‌گیرید.
در این مرحله شما می‌توانید خودتان از قبل مشخص کنید که چه چیزهایی را تجربه کنید، که ما این را توصیه می‌کنیم.

یا اینکه اجازه بدهید خود به خود اتفاق بیفتد
البته مورد دوم هم خوب هست ولی بعضی موقع‌ها حوصله فرد سر می‌رود و از حجم اطلاعاتی که می‌آید سردرگم می‌شود و نمی‌تواند آنها را تفسیر کند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا