فعالیتهای هفته

شهین رحمانی

کاربر ویژه
تکنیک‌های بدون موسیقی رافقط یکبارانجام دادم که ببینم چه جوره..بدون موسیقی،حسی نمیگیرم..ولی تکنیک خلوتگاه،دوتاخاطره،آدمک مغزی،رامدام تکرارکردم،وخوب بود.حتی میزارم پشت سرهم دوسه تاتکنیک پشت هم بیاد اندازه ۲ساعتی بشه که انرژیم بیشتربشه..که دیروزهمین اتفاق داشت میفتادچون طولانی شد..ولی دوباره انرژیم،برگشت..دوش نمک قهوه،دفعه چهارم راهم انجام دادم،همه کلاسهای حضوری وصوتی وحتی تصویری راهم دیدم وگوش کردم..همه اسلایدهارادیدم وخوندم..فقط تکنیک بدون موسیقی زیاد روی من اثرنمیکنه،،کم اثرداره..ممنونم.

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز ، من اوایل که دو تا تکنیک ر. پشت هم انجام میدادم به آرامش عمیقی می رسیدم ولی بی انرژی بودم دوست داشتم دراز بکشم و در آرامش تکنیک انجام بدم بعد اومدم تغییر روش دادم صبح تکنیک آدمک مغزی ، بعدازظهر خلوتگاه ، شب تکنیک سلامتی بعد که تکنیک ها زیاد شد جابجا می کردم تا اینکه انرژیم اومد بالا به قول استاد خودمو خسته نکردم مهم لذت بردن بود مثلا تکنیک خلسه رو دوس ندارم انجام نمیدم نمیدونم چرا

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله دوستان عزیز ما خیلی هم نباید خودمون رو غرق تکنیک‌ها کنیم ما همونجور که یک غذایی رو باید به اندازه استفاده کنیم از تکنیک‌ها هم باید به اندازه استفاده بکنیم
ابتدا روزی دوبار سه بار انجام بدید تا کاملاً روی شما تسلط پیدا کنه و اگر از اون‌ها لذت بردید و تاثیراتشو دیدید در طول روز می‌تونید اون‌ها رو بیشتر کنید
ولی اگر شما رو کرخت و بی‌حال می‌کنه خب باید تعداد اون‌ها رو کمتر کنیم و به اندازه کنیم که به کارهای روزانه‌مون برسیم

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز ، من اوایل که دو تا تکنیک ر. پشت هم انجام میدادم به آرامش عمیقی می رسیدم ولی بی انرژی بودم دوست داشتم دراز بکشم و در آرامش تکنیک انجام بدم بعد اومدم تغییر روش دادم صبح تکنیک آدمک مغزی ، بعدازظهر خلوتگاه ، شب تکنیک سلامتی بعد که تکنیک ها زیاد شد جابجا می کردم تا اینکه انرژیم اومد بالا به قول استاد خودمو خسته نکردم مهم لذت بردن بود مثلا تکنیک خلسه رو دوس ندارم انجام نمیدم نمیدونم چرا
بله سامره جان،منم روش‌های متعددی بکاربردم،حس میکنم یک تکنیک کمه وتامیام لذت ببرم تمام میشه،یکهفته هست این روش راانتخاب کردم یعنی پشت سرهم دوالی سه تا، چون لذت میبرم اینجوری وانرژیم بهترمیشه.ممنونم ازپیشنهادتون🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا