فعالیت هفته

شهین رحمانی

کاربر ویژه
روزسه شنبه۸تاتکنیک های متفاوت تاشب،انجام دادم.سرتکتیک خلوتگاه،نور روشن وشدیدی درچشمام،نمایان،شد.خیلی نورانی بود،کل چشم هام،پراز نورشد،دست راستم هم پرش کرد،روزچهارشنبه،۹تاتکنیک انجام دادم..فقط کل بدنم گزگز میشد..ولی دیروز زیادانجام نشدبدم،امروز جمعه هم کلا حس انجام ندارم،انرژیم هم کم شده..

سامره حیدری

کاربر ویژه
منم هر روزی که بیشتر تمرین می کنم با اینکه به آرامش می رسم انگار انرژیم کمتر میشه فعلا که دارم میشورم و می سابم علت این کم انرژی شدنم رو نمیدونم ، شاید به قول استاد دارم متعادل میشم

شهین رحمانی

کاربر ویژه
درست،ولی به فرموده استادباعشق باشه جواب میده،من اگه ی دونه حتی باعشق وعلاقه انجام میدم،انرژیم وروحیه ام خوب میشه،ولی این دوروزآخرنه،خوب نیستم..چون کسل شدم.تکنیکهاهم جواب نمیده..

Dr.Aram

تیم مدیریت
روزسه شنبه۸تاتکنیک های متفاوت تاشب،انجام دادم.سرتکتیک خلوتگاه،نور روشن وشدیدی درچشمام،نمایان،شد.خیلی نورانی بود،کل چشم هام،پراز نورشد،دست راستم هم پرش کرد،روزچهارشنبه،۹تاتکنیک انجام دادم..فقط کل بدنم گزگز میشد..ولی دیروز زیادانجام نشدبدم،امروز جمعه هم کلا حس انجام ندارم،انرژیم هم کم شده..
خوب روز سه‌شنبه که ۸ تا تکنیک متفاوت انجام داده‌اید زیاد است بهتر هست این‌ها را به اندازه ۲ تا ۳ تا کاهش بدهید تا انرژی و اون حس آرامش در بدنتان خیلی زیاد نشود
به نظر من خیلی عجله نکنید همان روزی نهایتاً ۲ تا ۳ تا تکنیک کافی هست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا