فیبروم رحم

فاطمه وحدانی

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر استاد عزیز من تو دور کارما شرکت کردم واینکه من خیلی مریض میشم ترس از بیماری دارم و سعی با خود هیپنوتیزمی حالموخوب کنم.من عمل کیست تخمدان و کیست سینه چپ داشتم.الان یک فیبروم تو رحم دارم و تنبلی تخمدان دارم و بخاطر همین واژنم تند تند جوش در میاد خیلی بد وحشتناک باد میکنه با درد خیلی شدید با پماد یکم بهتر میشه یا بعضی موقعها اونقدر بزرگ میشه خودش میترکه در کل چندسال پیش تو مجردی متوجه شدم پنیلی پاپول واژن دارم یعنی حساسیت به دستمال کاغذی و تشخیص بدی دادن و من خیلی ترسیدم
بعد چندتا دکتر رفتم گفت نه چیز خاصی نیست فقط حساسیته خودش خوب میشه یا تا اخر عمر هست فقط سیسم دفاعیت نیاد پیایین چون رژیم سخت و بدی گرفتم سیستم دفاعیم اومد پایین اونا زدن بیرون خلاصه خیلی مریض میشم واقعا خیلی فشار رومه روزای سختی رو گذروندم و میگذرونم البته روز ب روز دارم بهتر میشم ولی همه چی کند پیش میره انگاری تو زندگی قبلیم دلم به بیمارها سوخته یاخودم خواستم بیام و مریضیا رو تجربه کنم ولی خیلی فشار رومه لطفا کمکم کنید که چیکار کنم و اینکه برای چی این مشکلات رو دارم و داشتم

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که قبلاً هم گفته بودم همه بیماری‌ها ممکن هست که ربطی به کارما نداشته باشه
ولی به هر حال همونطور که خودتان هم می‌فرمایید باید سیستم ایمنی‌تان بالا برود
از تکنیک‌های دوره انرژی درمانی یا تکنیک‌های دوره سلامتی یا حتی از تکنیک‌های دوره خلق آینده استفاده کنیم تا بتوانید چیزهایی که در درونتان ایجاد شده است را از بین ببرید و بیرون بکشید.
تکنیک‌های کارما استفاده کنید و ببینید که آیا در پس ذهن شما و ناخودآگاهتان ابزاری یا افکاری وجود دارد که باعث این بیماری شده است و اگر وجود دارد با انرژی مثبت و نیت خیرتون آنها را تغییر بدهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا