قطع درد از راه دور

مریم حسنیزاده

کاربر ویژه
ابتدا پاکسازی عمومی راانجام میدهم جلو درمانجو را در نظر میگیرم و بدن را به ۵قسمت میکنم و با بنفش و نارنجی ۵درصد هر قسمت دو مرتبه پاکسازی وتکرار میکنم خارج شوید انرژی های منفی که دقیقا لرزشی هم توی بدن خودم احساس میکنم بعد پشت درمانجو را تصور میکنم و پاکسازی میزنم بعد چاکرااصلی هایی که کار میکنم مثلا چند نفر در اثر کرونا تب شدید داشتن روی چاکرا خورشیدی پشت و جلو ‌چاکرا خاجی و قلب و چاکرا ریشه پاکسازی میزنم و انرژی میدهم ‌نقطه درد هم زیر گردن با انرژی نارنجی و زیر ناف انرژی قرمز از قاعدگی برای پاکسازی و بعد با بنفش وسبز و آبی تثبیت میکنم و ناخوداگاه درد مثلا کتف ها قط میشه و حاله آبی و تثبیت میکنم خداوند را شکر میکنم مرا وسیله صلح و آرامشش قرار داد سپاس از استاد عزیز🌸

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
ابتدا پاکسازی عمومی راانجام میدهم جلو درمانجو را در نظر میگیرم و بدن را به ۵قسمت میکنم و با بنفش و نارنجی ۵درصد هر قسمت دو مرتبه پاکسازی وتکرار میکنم خارج شوید انرژی های منفی که دقیقا لرزشی هم توی بدن خودم احساس میکنم بعد پشت درمانجو را تصور میکنم و پاکسازی میزنم بعد چاکرااصلی هایی که کار میکنم مثلا چند نفر در اثر کرونا تب شدید داشتن روی چاکرا خورشیدی پشت و جلو ‌چاکرا خاجی و قلب و چاکرا ریشه پاکسازی میزنم و انرژی میدهم ‌نقطه درد هم زیر گردن با انرژی نارنجی و زیر ناف انرژی قرمز از قاعدگی برای پاکسازی و بعد با بنفش وسبز و آبی تثبیت میکنم و ناخوداگاه درد مثلا کتف ها قط میشه و حاله آبی و تثبیت میکنم خداوند را شکر میکنم مرا وسیله صلح و آرامشش قرار داد سپاس از استاد عزیز🌸
سلام استاد گرامی
در پاکسازی عمومی بجای سبز می توان از نارنجی استفاده کرد؟؟!
مگر از گردن به بالا ممنوع نیست؟؟؟

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام استاد گرامی
در پاکسازی عمومی بجای سبز می توان از نارنجی استفاده کرد؟؟!
مگر از گردن به بالا ممنوع نیست؟؟؟
منم خودم تعجب کردم شاید استاد در دوره های جدید آموزش دادن.. پاکسازی عمومی یا با سبز انجام میدیم یا برای روان درمانی با بنفش انجام میدیم ولی نارنجی 5 درصد را من تا حالا نشنیدم.

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
با سلامم فکر کنم دوستان با عجله مطلب میزارن منم متوجه شدم ویرایش هم که نداریم یه واو یه حرف یا یه کلمه کل جمله رو عوض میکنه
سلام روز بخیر..صحبت واو یا حرف اشتباه نیست.. هم جالبه خانوم حسین زاده تجربه های خوبی هم داشتن و در پست های دیگر چیزهایی نوشتن که من تا الان تجربه نداشتم و استاد هم زیر آنها لایک و تایید کردن !!.. یک پست هم درباره درمان پسر عزیزشان گذاشتن و خوشبختانه نتیجه هم گرفتن ولی این روش ها را من در طی این چند دوره ندیدم.. البته همه ما تجربه هایی به غیر از مطالب کلاس داریم و هر درمانگر بعد از مدتی قلق خودش را پیدا می‌کنه ..اما مطالب و درمانهای ایشان برام تازگی داره ..ایشون میگن موقع پاکسازی عمومی با بنفش و 5 درصد نارنجی میگم خارج شوید.. آیا استاد در دوره ای این روش را تدریس کردن و کسی از دوستان می‌دونن ؟

اقای انصاری من حروف اشتباه و کلی گفتم بله صحبت شما کاملا درسته.
شاید روش‌های جدیده
اگر برام کارما نداشته باشه🙂 اینجا دخالت کردم از آقای دکتر عذر خواهی میکنم

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
شما بزرگوارید منم فرمایش شما را تایید میکنم و صد در صد درسته منظورم به غیر از اشتباه تایپ روش های درمان ایشون بود.. زیاد به کارما فکر نکنید راههای رسیدن به خدا زیاده (پرویز پرستویی..رضا مارمولک ).. استاد حرف ندارن در دوره کارما مدیتیشن بارون شدیم .. خدایی دکتر طلاست

یادم هست اقای دکتر سر کلاس فرمودند که دوستان آزاد هستن با استفاده از خلاقیت و تجسم راههای جدید خلق کنند این ما هستیم که با اراده ای که داریم به انرژی و رنگ معنا میدیم و معجزه میشه در کنار درسهایی که گرفتیم

hashemi

ناظم انجمن
درود بر دوستان عزیز
آموزه‌های استاد برای همه ما یکسانه
و احتیاط و موارد منع
تا آخر عمرمان همان‌ست
جز موارد درصد بکارگیری پرانا و بعضی چاکراها که خود کتاب میگه درمانگر ماهر.
خلاقیت جز این موارد نمیشه...

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود بر دوستان عزیز
آموزه‌های استاد برای همه ما یکسانه
و احتیاط و موارد منع
تا آخر عمرمان همان‌ست
جز موارد درصد بکارگیری پرانا و بعضی چاکراها که خود کتاب میگه درمانگر ماهر.
خلاقیت جز این موارد نمیشه...
سلام خانم هاشمی عزیز
پاکسازی با نارنجی با هر درصدی بنظرم باید ممنوع باشد
چون هنگام پاکسازی ، از روی اعضای فوق العاده حساس همانند چشم میگذره
و جمع انرژی نارنجی در مدت درمان چقدر جذب عضو و یا چاگرایی مانند تاج و آجنا میشه
و از طرفی بطور معمول اگر ما دستور ندیم انرژی ساطع شده ۳۰درصده
حالا اومدو فراموش کردیم که درصد پایین را دستور بدیم که فکر کنم درمان گیر کمی دچار چالش بشه
آیا اینطور نیست
بنظرم بذارین یکسری قوانین کلی دست نخورده باقی بمونه که خطری برای بیمار ایجاد نشه مانند همین استفاده از نارنجی با هر درصدی در قسمتهای حساس بدن
و میتوان در این موارد بجای نارنجی از سبز جایگزین کرد
منتظر نظر ارشادی اساتید گرانقدر

hashemi

ناظم انجمن
سلام خانم هاشمی عزیز
حالا اومدو فراموش کردیم که درصد پایین را دستور بدیم که فکر کنم درمان گیر کمی دچار چالش بشه
آیا اینطور نیست
بنظرم بذارین یکسری قوانین کلی دست نخورده باقی بمونه که خطری برای بیمار ایجاد نشه مانند همین استفاده از نارنجی با هر درصدی در قسمتهای حساس بدن
درود خلیل عزیز
درسته
این گزارش منطبق بر اصول درمان نیست.
گاهی دوستانی گزارشهای این‌چنینی میدن و سوال می‌کنیم پاسخ نمیدن.
بعد در پستهای دیگه
میگن ما چند روش درمانی بلدیم از اونا استفاده کردیم.
ولی
قرار نیست کسی که با شمنیزم درمان می‌کنه،
در قسمت پرانیک گزارش بده و
جالب که
روش هم توضیح نمیده
که این اصلن، اصولی نیست...

خلیل عزیز
احوال شما رو به بهبوده انشاالله؟
خوشحالم که در انجمن فعالید
همیشه در برکت و گشایش و عافیت باشید🙏🙏🙏🥰

مینا امراللهی

کاربر ویژه
سلام خانم هاشمی عزیز
آیا اینطور نیست
درود اقای شهریاری عزیز.روزتون بخیر .اینطور که در پیامهاتون دیدم شما بسیار موفق هستید در استفاده از درمان دستوری😍و باعث افتخار هستید
میشه بفرمایید دقیقا چطور از این روش استفاده میکنید و چند مرتبه ؟ که به نتیجه دلخواه میرسید
ممنون از شما😍😍

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود اقای شهریاری عزیز.روزتون بخیر .اینطور که در پیامهاتون دیدم شما بسیار موفق هستید در استفاده از درمان دستوری😍و باعث افتخار هستید
میشه بفرمایید دقیقا چطور از این روش استفاده میکنید و چند مرتبه ؟ که به نتیجه دلخواه میرسید
ممنون از شما😍😍
سلام بانو
وقت بخیر
به فرد و موضع دردش می اندیشم و سپس بهش دستور حذف درد میگوییم ممکنه یکبار یا چند بار
درد یکبار هم داشتم
واسه فشارخون سه مرتبه هم داشتم که کاملا یکساله نرمال شده
البته قبلش با عضو مربوطه من صحبت میکنم و ضمن تشکر از همراهی با بدن ، ازش میخوام همکاری کنه و
از آجنا بع عنوان فرمانده هم میخوام به عضو مورد نظر بگه که خاموش و بدون درد بشه یا چاکرای مربوطه در فشارخون که دستور نرمال و کوچک شدن در حد نرمال که دوسانت چاکرای مگ مین می باشد
مانا باشین

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود خلیل عزیز
درسته
این گزارش منطبق بر اصول درمان نیست.
گاهی دوستانی گزارشهای این‌چنینی میدن و سوال می‌کنیم پاسخ نمیدن.
بعد در پستهای دیگه
میگن ما چند روش درمانی بلدیم از اونا استفاده کردیم.
ولی
قرار نیست کسی که با شمنیزم درمان می‌کنه،
در قسمت پرانیک گزارش بده و
جالب که
روش هم توضیح نمیده
که این اصلن، اصولی نیست...

خلیل عزیز
احوال شما رو به بهبوده انشاالله؟
خوشحالم که در انجمن فعالید
همیشه در برکت و گشایش و عافیت باشید🙏🙏🙏🥰
سلام سرکار خانم هاشمی مهربان
ممنون از لطفتون
در تاپیک مربوطه خدمتتون عرض خواهم نمود

مینا امراللهی

کاربر ویژه
سلام بانو
وقت بخیر
به فرد و موضع دردش می اندیشم و سپس بهش دستور حذف درد میگوییم ممکنه یکبار یا چند بار
درد یکبار هم داشتم
واسه فشارخون سه مرتبه هم داشتم که کاملا یکساله نرمال شده
البته قبلش با عضو مربوطه من صحبت میکنم و ضمن تشکر از همراهی با بدن ، ازش میخوام همکاری کنه و
از آجنا بع عنوان فرمانده هم میخوام به عضو مورد نظر بگه که خاموش و بدون درد بشه یا چاکرای مربوطه در فشارخون که دستور نرمال و کوچک شدن در حد نرمال که دوسانت چاکرای مگ مین می باشد
مانا باشین
متشکرم از لطف و توضیحات شما ممنونم😍

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا