قطع قائدگی

درود استاد ، بیمار بعد پنج سال مراجعه کرده بعد سه جلسه انجام پروتوکل قطع قائدگی هنوز خونریزی شروع نشده ، امشب جلسه سومش هست که قراره براش انجام بدم جلسه قبلی روی تخمدان هاشم کار کردم ، بنظرتون کار دیگه ای هست برای زود تر قائده شدنش؟بنظرتون چقدر زمان میبره درمان بشه؟بیمار ۳۲ سالشه

دوره درمانی بیمار حدود یک ماه و نیم هست
چند روز از شروع درمانتان گذشته است؟
با دیشب جمعا براشون پنج جلسه درمان انجام دادم.یک روز در میان اما هنوز قائده نشده، ازشون پرسیدم گفتن مشکل بیماری خاصی ندارن و دکتر گفته سالم هستن اما روزی که مراجعه کرد چاکراهای انباشته و بسیار آلوده داشت که دیشب خداروشکر چاکراهاش به حد نرمال ۱۰ الی ۱۵ سانت رسیده بود ، منتهی ایشون چاکرا چشم سومش فعال شده میگه نور های بنفش طلایی و جرقه ای میبینه علائم قائدگی هم داره مثل دل درد قائدگی ، حتی حس سبکی پیدا کرده میگه انرژی زنانه ام بیدار شده و قبلا میکاپ نمی‌کرده به خودش نمی‌رسیده اما العان این کارو انجام میده و انرژی خیلی بیشتری داره نسبت به قبل شروع درمان .

Dr.Aram

تیم مدیریت
که می‌فرمایید انرژی زنانه‌اش بیدار شده است یعنی قبلاً افسردگی داشته یا علائم افسردگی دارد و این خود می‌تواند مشکلی بر مشکل قبلی او که عدم پریود هست باشد
معمولا در سن ۳۲ سالگی نباید قاعدگی قطع شود و اگر قطع شده است یعنی یه مشکلی دارد اینکه پزشکشان می‌گوید مشکل ندارد خب اشتباه می‌کند
اگر مشکلی نداشت که در ۳۲ سالگی نباید قطع شود
باید به پزشک دیگر مراجعه کند یا معاینت بهتری انجام دهد
درمان را یکی دو ماه ادامه بدهید چنانچه مشکل خاص دیگری نداشته باشد احتمالاً با همین برطرف می‌گردد

که می‌فرمایید انرژی زنانه‌اش بیدار شده است یعنی قبلاً افسردگی داشته یا علائم افسردگی دارد و این خود می‌تواند مشکلی بر مشکل قبلی او که عدم پریود هست باشد
معمولا در سن ۳۲ سالگی نباید قاعدگی قطع شود و اگر قطع شده است یعنی یه مشکلی دارد اینکه پزشکشان می‌گوید مشکل ندارد خب اشتباه می‌کند
اگر مشکلی نداشت که در ۳۲ سالگی نباید قطع شود
باید به پزشک دیگر مراجعه کند یا معاینت بهتری انجام دهد
درمان را یکی دو ماه ادامه بدهید چنانچه مشکل خاص دیگری نداشته باشد احتمالاً با همین برطرف می‌گردد
استاد میگه پیش چندین دکتر رفته چندین بار تحت ازمایش و معاینه قرار گرفته و هیچ مشکلی نداره العان یک ماه و نیم شده دارم از راه دور براش هلینگ انجام میدم هنوز قائده نشده

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد میگه پیش چندین دکتر رفته چندین بار تحت ازمایش و معاینه قرار گرفته و هیچ مشکلی نداره العان یک ماه و نیم شده دارم از راه دور براش هلینگ انجام میدم هنوز قائده نشده
ببینید
اگر مشکلی نداشتند و یا هیچ مشکلی نداشتند مثل بقیه خانم‌ها هر ماه این برنامه برای اون‌ها اتفاق می‌افتاد.
پس الان که به مدت چند سال است اتفاق می‌افتد نه تنها مشکل دارم بلکه شدیداً هم مشکل دارند.

چون ما نمی‌دونیم دقیقاً مشکل در کدوم بخش هست نمی‌تونم دقیقاً بهت بگم که روی کدوم بخش باید کار کنی تا سریع‌تر نتیجه بگیری
تکنیکی که شما انجام دادید برای اکثر مشکلات قاعدگی نتیجه بخش هست و معمولاً باید با همون نتیجه بگیریم
ولی اینکه ایشون ۳۰ سالشون هست و این اتفاق افتاده
به نظر من بهتر هست که در کنار کار کردن بر روی قاعدگی بر روی استرسشون هم کار کنید
شاید استرس هست که روی این مشکل تاثیر گذاشته و این رو بدتر کرده

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا