قورباغه زندگی من..

شهین رحمانی

کاربر ویژه
بدون اغراق وخالصانه..سلامتیم و داشتن ثروت بینهایت برای کسانی که درمضیقه،مالی هستند.همه حیوانات هم ازدست آدمها،درآرامش وآسایش باشند..جهانی پرازصلح وآرامش وخوبی..

Dr.Aram

تیم مدیریت
آیا اینها می تواند قورباغه باشد ؟
یا اینها اهداف زندگی هستند
این‌ها بیشتر اهداف زندگی ما هستند
قورباغه‌ها کارهایی هستند که باعث اجتناب ما می‌شوند یا اینکه از انجام دادن آنها دوری می‌کنیم
کاری هست که انجام دادیم و نصف نیمه آن را رها کرده‌ایم
قورباغه‌ها معمولاً یک مشکل هستند که باید حل شوند
به دست آوردنی نیستند حل شدنی هستند

شهین رحمانی

کاربر ویژه
بله،استاددرست فرمودید،انقدربه فکراین مواردهستم که به طورکل فراموش کردم منظوراصلی را...شایداغراق نکنم تواین چندین سال بعدازآموزش انرژی درمانی نزد شما،که بسیارهم عالی آموزش دادید،،فقط خواستم حتی ۵۰درصدفقط انرژیم بالاتربره هم برای درمان هم بتونم ذهن وافکار ومواردبیشماردیگه راکنترل کنم،مخصوصااین آدمهای منفی که باعث اذیت ام میشند..که خداراشکربعداین همه تلاش خدامناهدایت به طرف شماکرد.که بدون شک وتردیدو باایمان کاملی که به شمادارم،،بهشون خواهم رسید..ومن مطمئنم پیش شما بعداین همه سال اتفاقی نبوده..ممنونم استادخوبم..

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله،استاددرست فرمودید،انقدربه فکراین مواردهستم که به طورکل فراموش کردم منظوراصلی را...شایداغراق نکنم تواین چندین سال بعدازآموزش انرژی درمانی نزد شما،که بسیارهم عالی آموزش دادید،،فقط خواستم حتی ۵۰درصدفقط انرژیم بالاتربره هم برای درمان هم بتونم ذهن وافکار ومواردبیشماردیگه راکنترل کنم،مخصوصااین آدمهای منفی که باعث اذیت ام میشند..که خداراشکربعداین همه تلاش خدامناهدایت به طرف شماکرد.که بدون شک وتردیدو باایمان کاملی که به شمادارم،،بهشون خواهم رسید..ومن مطمئنم پیش شما بعداین همه سال اتفاقی نبوده..ممنونم استادخوبم..
موفق باشی عزیزم مطمئناً زمانی که اهداف مشخص باشند راهی رو براش پیدا می‌کنیم
همینجوری که قبلاً این کارو کردی

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا