قورباغه من

دلارام پاکنهاد

کاربر ویژه
استاد جان من قورباغه های زیادی دارم
مثل پدرم ،برادرم،خواهرانم،واقعا عجیب هستند و بخاطر عدم آگاهی به خودشون و بقیه فامیل زخم میزنند همه عدم موفقیت دارند .
نمیتونم باهاشون کنار بیام
حق و حقوق من رو خوردند و چون من از بقیه دارا تر هستم میگن باید حقت رو ببخشی بخاطر کلاس هایی که سالها رفتم دیگه اندازه قبل خشم ندارم ولی قفسه سینه ام و چاکرای خورشیدی فوق العاده رنگ طوسی بخودش گرفته
چون نمیتونن اندازه من خوشبخت باشند دشمنی بدی شروع کردند .
حالا چطور میشه این قورباغه ها رو بوسید .
باید تصور کنم اینها رو واقعا میبوسم؟

قورباغه بعدی مهاجرتم هست ،چگونه باید اون رو ببوسم ؟
وزنم
ادامه تحصیلم که واقعا غصه اون من رو از پا دراورد و شرایط بهم اجازه ادامه تحصیل نداد
آیا این هم قورباغه من هست ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر کسی که اذیت می‌شود آن باید بر روی خودش کار کند
اگر شما از رفتارهای آنها اذیت می‌شوید باید بر روی خودتان کار کنید و آنها می‌شوند قورباغه‌های شما.
حقیقتاً ما نمی‌توانیم افراد را تغییر بدهیم و این افرادی که نمی‌توانیم تغییر بدهیم و به اصطلاح روی مغز ما راه می‌روند همه جا هستند چه در ایران باشید و چه زمانی که مهاجرت کردید و خارج از ایران هستید. در خارج از ایران هم می‌توانند با تماس‌هایشان روی مغزتان راه روند.
اما اگر یاد بگیرید آنها را ببوسید متوجه می‌شوید که ما می‌توانیم به درخواست‌های نابجای آنها نه بگوییم و با این وجود آرامش خود را حفظ کنیم.
برای قورباغه‌های دیگرتان هم باید یاد بگیرید که برنامه‌ریزی کنید و به اهدافتان برسید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا