قورباغه و پنیک

سلام درود خدمت استاد آرام عزیز
اقای دکتر یک سوال دارم
من با تمرینات شما پنیکم درمان شد
ولی چند روزی هست که پنیکم برگشته ولی با شدت کم و قابل کنترل
پنیکم وقتی شروع میشه دچاره روده تحریک پذیر میشم وبعد شروع اظطراب
من در کل اظطرابم از ناحیه چشمم شروع میشه
و غورباغه من و ترس شدیدم
ترس از کور شدن هست
حتا باعث شروع اگروفوبیایی من برای همین ترس از کور شدن هست
و همه تمرینات شمارو انجام دادم و تمرینات شمارو با تمریناتی مثل تمرینات تنفسی.یوگا .ورزش.NLP .SBT.تمرینات SAMAR.مدیتشن..... وغیره میکس کردم و خیلی روی من عالی جواب داده
ولی چند وقت هست تمرینات برام حس تکراری دار و انگاره تصیره قبلی رو نداره
خواستم ازتون بپرسم چکار کنم
ایا راه حلی برای از بین رفتنه این ترس هست
یاراهی برای درمان کامل پنیکم و اگروفوبیام هست اگه تکنیک خاصی هست که انجام بدم لطف کنید بهم بگین ممنون🙏❤️

Dr.Aram

تیم مدیریت
همونطور که می‌دانید فوبیها ترس های مرض گونه‌ای هستند که واقعی نیستند
پس شما مشکلی برای چشمتان ایجاد نخواهد شد
اما استرس‌ها و نگرانی‌های ما باعث می‌شود که پنیک و مشکلات مشابه آن افزایش پیدا کنند
برخی از مواقع مشکلاتی وجود دارد که آنها را حل نمی‌کنیم و آنها بر روی همدیگر تلمبار می‌شوند و خودشان را به صورت یک مشکل لاینحل نشان می‌دهند که مشکل استرس ما و پیک ما شدت پیدا می‌کند
احتمالاً قورباغه شما مشکلی واقعی در زندگی شما هست که باید آن را حل کنید و از آن فرار نکنید
با استفاده از تکنیک‌های پاک کردن خاطرات خاطرات منفی و مشکلاتی که در گذشته برایتان افتاده است را از ذهنتان دور کنید و آنها را پاک کنید تا باری که بر روی ناخودآگاه شما و ذهن شما وجود دارد کاهش پیدا کند و بدین گونه مشکل پنیک شما کاهش پیدا کند و از بین برود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا