ماهور محمدي
کاربر ویژه
كوچك كردن شكم موضعي امروز انجام دادم جارو عمومي جارو موضعي و دادن انرژي با پراناي سبز و آبي و نارنجي همون جور كه در اسلايد تكنيكهاي پيشرفته دكتر بود نتيجه را بعد از پايان درمان اعلام ميكنم
از، کی شروع کردید؟كوچك كردن شكم موضعي امروز انجام دادم جارو عمومي جارو موضعي و دادن انرژي با پراناي سبز و آبي و نارنجي همون جور كه در اسلايد تكنيكهاي پيشرفته دكتر بود نتيجه را بعد از پايان درمان اعلام ميكنم
سه شنبه هفته پیش البته شکم من بزرگ نیست اما کوچیکتر شده فقط اون افتادگی زایمان همیشه هست اما خب وقتایی بوده که صاف صاف شده دوست دارم اونجوری بشه کلا ۶۳ کیلواماز، کی شروع کردید؟
دیرپز یه تصمیم گرفتم همه ی درمانهایی که میشه رو خودم انجام بدم انجام بدم بشم نمونه کار خیلی دوست دارم ببینم که کدوش جواب میده کدوم نهاز، کی شروع کردید؟
جدییکهفته چقدر فرق کرده؟ من 12 کیلو اضافه دارم اونم همش شکمو پهلو. دست و پا لاعر هست. البته قد بلندمسه شنبه هفته پیش البته شکم من بزرگ نیست اما کوچیکتر شده فقط اون افتادگی زایمان همیشه هست اما خب وقتایی بوده که صاف صاف شده دوست دارم اونجوری بشه کلا ۶۳ کیلوامشکم صاف باشه تو لباس خیلی قشنگه اندام
پروتکل لاغری از، اول دقیق میتونید بگید. کامل. و چند بار. مرسیدیرپز یه تصمیم گرفتم همه ی درمانهایی که میشه رو خودم انجام بدم انجام بدم بشم نمونه کار خیلی دوست دارم ببینم که کدوش جواب میده کدوم نه
چند تا انجام دادم فعلا کار کرده البته من از قبل هم چون خیلی علاقه دارم به انرژی درمانی دنبالش بودم و روی سر دردم کار کردم و کلا سر درد نمی گیرم سالهاست و اگه هم بیاد دیر به دیر خیلی کم و فورا درمانش میکنم
روی همدیگه هم میتونیم کار کنیم و تمرین خیلی خوبه اینجوری بعد میتونیم به هم کمک کنیم
جدییکهفته چقدر فرق کرده؟ من 12 کیلو اضافه دارم اونم همش شکمو پهلو. دست و پا لاعر هست. البته قد
سلام. نتیجه. رو میگید. به کجا رسیدید؟كوچك كردن شكم موضعي امروز انجام دادم جارو عمومي جارو موضعي و دادن انرژي با پراناي سبز و آبي و نارنجي همون جور كه در اسلايد تكنيكهاي پيشرفته دكتر بود نتيجه را بعد از پايان درمان اعلام ميكنم
اقای صدیقی سلام..از نظر من قبل از انرژی درمانی، درمان شما پیاده رویه..ده پونزده سال قبل من ۸۰ کیلو بودم..ینی از بعد از زایمانم که اضافه وزنم شروع شد دیگه تا سالها وزنم خیلی زیاد بود.یکمیم افسرده بودم.. از سال ۹۰ پیاده روی رو به شکل جدی و منظم شروع کردم..از روزی نیمساعت پیاده روی شروع کردم تا جایی که دیگه حالیم نبودجدییکهفته چقدر فرق کرده؟ من 12 کیلو اضافه دارم اونم همش شکمو پهلو. دست و پا لاعر هست. البته قد بلندم
درود بر شما مرضيه جان ،روشي كه شما گفتيد مطمئنا كه تاثير گذاره چون غير از اينكه لاغر ميشيم انرژي خيلي زيادي از طبيعت دريافت مي كنيم مخصوصا اگر يك ربع از پياده روي را با پاي برهنه انجام بديم درختها را در آغوش بكشيم و كلا ارتباط با خود درون داريم در طبيعت اما هدف ما ازين روش تجربه كسب كردنه اگه بتونيم با انرژي درماني لاغر كنيم خب به به تجربه ي جدي دست پيدا كرديم و ميتونيم به ديگران هم كمك كنيم و كساني كه قصد در آمد زايي دارن با انرژي درماني بتونن به اقتصادشون كمك كنند و كمكي هم كرده باشن به ديگران وگرنه كه روش شما بسيار هم كارآمده من خودم يكي از طرفداران ورزش در طبيعتماقای صدیقی سلام..از نظر من قبل از انرژی درمانی، درمان شما پیاده رویه..ده پونزده سال قبل من ۸۰ کیلو بودم..ینی از بعد از زایمانم که اضافه وزنم شروع شد دیگه تا سالها وزنم خیلی زیاد بود.یکمیم افسرده بودم.. از سال ۹۰ پیاده روی رو به شکل جدی و منظم شروع کردم..از روزی نیمساعت پیاده روی شروع کردم تا جایی که دیگه حالیم نبوداصلا از وسیله نقلیه استفاده نمیکردم فققققط راه میرفتم..از ۸۰ کیلو بدون هیچ رژیمو کار خاصی رسیدم به ۵۰ کیلو..
البته اون وزن برا قدم خیلی کم بود..اماااا بااینکه خیلی لاغر شدم ولی حالم خیلی خیلی خوب بود..به همه میگفتم فقط راه برید که درمان همه چیه..
حالا شمام راه برید..تاجایی که امکان داره براتون راه برید..
بعد خودبخود حوصلتون برا درمانگری بازتر میشه..
برا همه چیز حوصله و انرژیتون بیشتر میشه.![]()
و اينكه من با هيبنوتراپي سالها پيش ٧٠ كيلو بودم به ٥٧ رسوندم خودمو و ميخواستم اون روش را امتحان كنم فقط با تلقين اين وزن را كم كردم با گوش دادن سي دي تلقين و روش درست جويدن كه بيشترش مربوط به تلقين بود لاغري و اينكه هر چيزي را كه باور داشته باشي اتفاق ميفته رو باورمون بيشتر كار كنيم چون همين روش رو كه من ١٣ كيلو باهاش كم كردم رو خيليا اثر نداشت اما من چون باورم خوبه روم خيلي از تلقينهايي كه انتخاب ميكنم اقر ميذاره و خوشحالم ازين جهتاقای صدیقی سلام..از نظر من قبل از انرژی درمانی، درمان شما پیاده رویه..ده پونزده سال قبل من ۸۰ کیلو بودم..ینی از بعد از زایمانم که اضافه وزنم شروع شد دیگه تا سالها وزنم خیلی زیاد بود.یکمیم افسرده بودم.. از سال ۹۰ پیاده روی رو به شکل جدی و منظم شروع کردم..از روزی نیمساعت پیاده روی شروع کردم تا جایی که دیگه حالیم نبوداصلا از وسیله نقلیه استفاده نمیکردم فققققط راه میرفتم..از ۸۰ کیلو بدون هیچ رژیمو کار خاصی رسیدم به ۵۰ کیلو..
البته اون وزن برا قدم خیلی کم بود..اماااا بااینکه خیلی لاغر شدم ولی حالم خیلی خیلی خوب بود..به همه میگفتم فقط راه برید که درمان همه چیه..
حالا شمام راه برید..تاجایی که امکان داره براتون راه برید..
بعد خودبخود حوصلتون برا درمانگری بازتر میشه..
برا همه چیز حوصله و انرژیتون بیشتر میشه.![]()
درود بر شما نتيجه اين شد كه هر دفعه كوچيكتر ميشه شكمم من هر روز صب كه از مقابل كلا هر وقت از مقابل آينه اي كه تو هال خونمون هست نگاه ميكنم و ميگم عه شكمم كوچيكتر شده و اين خودش علاوه بر انرژي درماني يه نوع تلقين هم هست من دوره دگر هيبنوتيزم را ثبت نام كردم اما شركت نكردم كلا و الان تازه شروع كردم به ديدن فيلمها ديدم اسم شما هم هست تو اون دوره از روش تلقين هيبنوتيزم استفاده كنيد براي لاغري وقتي بيدار ميشيد از خواب يا وقتي ميخوايد بخوربيد و خواب إلوديد بهترين وقت تلقينه هر چي مه ميخوايد را به ضمير ناخود آگاه تلقين كنيد و اثرشو در يكي دو ماه اونم بذور شگفت انگيز خواهيد ديدسلام. نتیجه. رو میگید. به کجا رسیدید؟
درود بر شما نتيجه اين شد كه هر دفعه كوچيكتر ميشه شكمم من كلا هر وقت از مقابل آينه اي كه تو هال خونمون هست رد ميشم نگاه ميكنم و ميگم عه شكمم كوچيكتر شده و اين خودش علاوه بر انرژي درماني يه نوع تلقين هم هست من دوره دگر هيبنوتيزم را ثبت نام كردم اما شركت نكردم كلا و الان تازه شروع كردم به ديدن فيلمها ديدم اسم شما هم هست تو اون دوره از روش تلقين هيبنوتيزم استفاده كنيد براي لاغري وقتي بيدار ميشيد از خواب يا وقتي ميخوايد بخوابيد و خواب إلوديد بهترين وقت تلقينه هر چي كه ميخوايد را به ضمير ناخود آگاه تلقين كنيد و اثرشو در يكي دو ماه اونم بطور شگفت انگيز خواهيد ديد غير از اثرات روزانه كه جداست انرژي لاغر شدن را تو بدن تجربه ميكنيد حس ميكنيد.
و اينكه با هيبنوتراپي سالها پيش ٧٠ كيلو بودم به ٥٧ رسوندم خودمو و ميخواستم اون روش را امتحان كنم فقط با تلقين اين وزن را كم كردم با گوش دادن سي دي تلقين و روش درست جويدن كه بيشترش مربوط به تلقين بود لاغري و اينكه هر چيزي را كه باور داشته باشيم اتفاق ميفته رو باورمون بيشتر كار كنيم چون همين روش رو كه ١٣ كيلو باهاش كم كردم رو خيليا اثر نداشت اما چون باورم خوبه روم خيلي از تلقينهايي كه انتخاب ميكنم اثر ميذاره و خوشحالم ازين جهت![]()
برا همین میگم راه برید..تنها برا لاغری نیست.هزار فایده داره راه رفتن..بله خوشبختانه. با افتخار دگر هیپنوتیزم استاد رو شرکت کردم. ولی نمیدونم چرا دوره انرژی درمانی موفق نشدم. رو کسی درمان انجام بدم. نمیدونم علت کار چیه. اگه استاد افتخار بدن حضوری برم پیششون از، نزدیک به سوالاتم پاسخ بدن و اشتباهم رو بگن عالی میشه
من خیلی به دگرهیپنوتیزم و انرژی درمانی علاقه دارم. ببنیم تا خدا چی میخاد
سلام. نتیجه. رو میگید. به کجا رسیدید؟
شايد ترس از اتفاق نيفتاده داريد تري ازينك اتفاق نيفته و ديگران قضاوتتون كنن روي خودتون اول انجام بديد از درمانهاي ساد شروع كنيد دردهاي كوچيكي كه خدايي نكرده اگه داريد يا براتون تو لحظه اتفاق ميفته وقتي نتيجه بگبريد اعتماد به نفستون ميره بالابرا همین میگم راه برید..تنها برا لاغری نیست.هزار فایده داره راه رفتن..
رو خودمم فعلا جواب ندادهشايد ترس از اتفاق نيفتاده داريد تري ازينك اتفاق نيفته و ديگران قضاوتتون كنن روي خودتون اول انجام بديد از درمانهاي ساد شروع كنيد دردهاي كوچيكي كه خدايي نكرده اگه داريد يا براتون تو لحظه اتفاق ميفته وقتي نتيجه بگبريد اعتماد به نفستون ميره بالا