دوستان یه تجربه جالب از درس جدید باعنوان دستور دادن، من با دستور دادن به رودها باعث رفع یبوست شدم 😅
مرضیه بخشی نژاد کاربر ویژه 2024 , February 11 #1 دوستان یه تجربه جالب از درس جدید باعنوان دستور دادن، من با دستور دادن به رودها باعث رفع یبوست شدم
فاطمه توسلی کاربر ویژه 2024 , February 11 #2 مرضیه بخشی نژاد گفت: دوستان یه تجربه جالب از درس جدید باعنوان دستور دادن، من با دستور دادن به رودها باعث رفع یبوست شدم کلیک کنید تا باز شود... فقط روده ها عزیزم یعنی بدون رنگ ؟
مرضیه بخشی نژاد گفت: دوستان یه تجربه جالب از درس جدید باعنوان دستور دادن، من با دستور دادن به رودها باعث رفع یبوست شدم کلیک کنید تا باز شود... فقط روده ها عزیزم یعنی بدون رنگ ؟
خلیل شهریاری کاربر ویژه 2024 , February 11 #3 فاطمه توسلی گفت: فقط روده ها عزیزم یعنی بدون رنگ ؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام یبوست فوری ، با پرانا زرد در ناف و چرخش سر انگشتان یک دور در جهت عقربه های ساعت و حل مشکل یبوست باز هم با پرانا زرد با کف دست بر روی شکم بصورت دورانی در جهت عقربه های ساعت
فاطمه توسلی گفت: فقط روده ها عزیزم یعنی بدون رنگ ؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام یبوست فوری ، با پرانا زرد در ناف و چرخش سر انگشتان یک دور در جهت عقربه های ساعت و حل مشکل یبوست باز هم با پرانا زرد با کف دست بر روی شکم بصورت دورانی در جهت عقربه های ساعت