مبارزه باغیرارگانیک ها واتفاقات عجیب

مهین جواهری

کاربر ویژه
چرا خانم جواهری جان..کافیه یکی شیطون بشه یکم کریستالو نازونوازش کنه میان بیرون 😁😁
اگر نوک کریستال تیز باشد امکان فرار نیست

غول چراغ جادوعه مگه با نوازش بیاد بیرون
پس اینجوری من نگران اقای رضایی شدم با یک گردان ارگانیک چکار کنند؟😂

علیرضارضائی

کاربر ویژه
وقتی کریستال پرشد باید بندازی دراتش و یک کریستال ممکنه صدها اورگانیک رو در خود جا بده و پر نشه خلاصه این پرشدن زمان برهست

شما باید رو خودتون کار کنید و درمان ورگرنه هرکدام رو زندانی کنی دیگری میاید دراین صورت کارتون میشه زندانی کردن انها میشید رئیس زندان😂 نمیترسید همشون ازندان فرار کنند بریزن سرتون البته مزاحه چون نمیتون فرار کنند
این مورد رو دقیقا موافقم ..باور کنید دارم شدیداروی خودم کارمیکنم واقعا هم تقصیر ازمن نبوده اگه هم بوده سهوی بوده وعمدی نبوده..اگه راه حلی دارید ممنون میشم بامادرمیون بگذارید🙏

علیرضارضائی

کاربر ویژه
اگر نوک کریستال تیز باشد امکان فرار نیست

غول چراغ جادوعه مگه با نوازش بیاد بیرون
پس اینجوری من نگران اقای رضایی شدم با یک گردان ارگانیک چکار کنند؟😂
فقط میتونید برام دعا کنیدکه خداوند بنفش الکتریکیموبه اندازه یک گردان غیرارگانیک زیادکنه🤲🙏😇اما من داخل کریستال زندانیشون نمیکنم تخم مرغ وبعد داخل اتیش اینطوری دیگه اغتشاش هم نمیکنن زندان بان بخوایم براشون استخدام کنیم😇

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
فقط میتونید برام دعا کنیدکه خداوند بنفش الکتریکیموبه اندازه یک گردان غیرارگانیک زیادکنه🤲🙏😇اما من داخل کریستال زندانیشون نمیکنم تخم مرغ وبعد داخل اتیش اینطوری دیگه اغتشاش هم نمیکنن زندان بان بخوایم براشون استخدام کنیم😇
بقول استاد ما به همون سوراخی کشیده میشیم که بهش توجه میکنیم.
مرکز توجهتونو عوض کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
فقط میتونید برام دعا کنیدکه خداوند بنفش الکتریکیموبه اندازه یک گردان غیرارگانیک زیادکنه🤲🙏😇اما من داخل کریستال زندانیشون نمیکنم تخم مرغ وبعد داخل اتیش اینطوری دیگه اغتشاش هم نمیکنن زندان بان بخوایم
من خودم این تجربه را قبل از پرانیک هیلینگ داشتم چون علم اینکارو نداشتم با سورهای قران چله گرفتن دورشون میکردم ولی صداشهاشون یا علائمی که به من میدادن رو میشنیدم درسته با چله گیری تونستم ازدیدم و اطرافم بروند ولی از بیرون و بافاصله دور از من میخواستن ارتباط برقرار کنند از وقتی پرانیک کار میکنم هیچ درمان خاصی بجز درمان کرونام کاری نکردم چون دیگران رو درمان میکنم و ابن انرژی ها رو به بدنم وارد و خارج میکنم ارتباطات کاملا قطع شده اند چون جوری بود که به شیشه پنجره اتاقم میزدن انگار یکی‌اون بیرونه و داره صدام میکنه پنجره رو براش باز کنم

پس بخاطر همین میگم درمان کن اگر روی خود انجام نمیدی به بقیه کمک کن همه ارگانیکها از اطرافت میرن

آخرین ویرایش:

علیرضارضائی

کاربر ویژه
من خودم این تجربه را قبل از پرانیک هیلینگ داشتم چون علم اینکارو نداشتم با سورهای قران چله گرفتن دورشون میکردم ولی صداشهاشون یا علائمی که به من میدادن رو میشنیدم درسته با چله گیری تونستم ازدیدم و اطرافم بروند ولی از بیرون و بافاصله دور از من میخواستن ارتباط برقرار کنند از وقتی پرانیک کار میکنم هیچ درمان خاصی بجز درمان کرونام کاری نکردم چون دیگران رو درمان میکنم و ابن انرژی ها رو به بدنم وارد و خارج میکنم ارتباطات کاملا قطع شده اند چون جوری بود که به شیشه پنجره اتاقم میزدن انگار یکی‌اون بیرونه و داره صدام میکنه پنجره رو براش باز کنم

پس بخاطر همین میگم درمان کن اگر روی خو انجام نمیدی به بقیه کمک کن همه ارگانیکها از اطرافت میرن
احسنت شما کدهای قشنگی بمن دادید خیلی چیزهاهست اتفاق میوفته اما ما شاید متوجه نشیم اما بایه اشاره کوچیک میفهمیم.. دقیقا همینطوره از وقتی ک پرانیک کار میکنم شرایط کاملا عوض شده تمام قدرت هادست خودم افتاده وبدون ترس و استرس دورشون میکنم ناگفته نماند ک چند وقتیه نیستن دیگه دوروبرم اما اگه برگردن به قول قدیمیادیگه خونشون پای خودشونه😇

علیرضارضائی

کاربر ویژه
بقول استاد ما به همون سوراخی کشیده میشیم که بهش توجه میکنیم.
مرکز توجهتونو عوض کنید
سلام خانم جعفری نکته بسیار مهمی رو اشاره کردید..حتما استفاده میکنم..کاملا موافقم باید ذهنمو کنترل کنم وتوجهی نکنم مرسی ازشما🙏

hashemi

ناظم انجمن
واینکه وقتی میرن بازم چند روز بعد یاماه بعد و..برمیگردن..اما زندانیشون کنم وبندازمشون توی اتیش دیگه خلاص میشیم وتمام..
درود علی‌رضای عزیز
در تجربه
متوجه شدم، غیر ارگانیک‌های خیلی بزرگ در کریستال یا تخم‌مرغ زندانی نمیشن و با گوشت و غذا هم گول نمی‌خورند.
بعد از پاکسازی با بنفش‌الکتریکی به کرات و طی یکهفته تا چندین‌ماه، باید قطع‌لینک انجام بدی؛ طوری‌که مأیوس بشن که نزد شما، مأوایی ندارند و خوراک‌داده نمیشن.
پس در ترمیم چاکرا و ساختن سپر چاکرایی هم مداومت کن.

علیرضارضائی

کاربر ویژه
درود علی‌رضای عزیز
در تجربه
متوجه شدم، غیر ارگانیک‌های خیلی بزرگ در کریستال یا تخم‌مرغ زندانی نمیشن و با گوشت و غذا هم گول نمی‌خورند.
بعد از پاکسازی با بنفش‌الکتریکی به کرات و طی یکهفته تا چندین‌ماه، باید قطع‌لینک انجام بدی؛ طوری‌که مأیوس بشن که نزد شما، مأوایی ندارند و خوراک‌داده نمیشن.
سلام خانم هاشمی ممنونم ازراهنمایی وراهکار شما..شمادانشپذیربسیار باسوادی هستیدومطالبتون روهم دنبال میکنم وقطعا این راهکارتون روانجام میدم ...تشکر🙏

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود علی‌رضای عزیز
در تجربه
خانم هاشمی شما بانوی محکم و مقتدری هستین.
خوشحالم چنین آموزگارانی دارم❤❤🙏🏼🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً زندانی کردن غیر ارگانیک‌ها و یا دور کردن آنها کمک زیادی به بیمار نمی‌رسد مگر اینکه قبل از آن درمان بر روی بیمار انجام بدهید تا همه انرژی‌های بیمار متمرکز شود و چاکراهای او تقویت شود
اون موقع ممکن هست که زندانی کردن و دور کردن غیر ارگانیک‌ها نتیجه بخش باشد
پس به نظر من روان درمانی را بر روی خودتان انجام دهید

علیرضارضائی

کاربر ویژه
معمولاً زندانی کردن غیر ارگانیک‌ها و یا دور کردن آنها کمک زیادی به بیمار نمی‌رسد مگر اینکه قبل از آن درمان بر روی بیمار انجام بدهید تا همه انرژی‌های بیمار متمرکز شود و چاکراهای او تقویت شود
اون موقع ممکن هست که زندانی کردن و دور کردن غیر ارگانیک‌ها نتیجه بخش باشد
پس به نظر من روان درمانی را بر روی خودتان انجام دهید
چشم استادحتما انجام میدم..ممنونم ازشما🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا